2016 Aralık GUY Sınavı
-
@kozexpo ne olsa razıyız Sırf ELALEMİN ağzı kapansın
-
@kozexpo hepimiz işsiziz gelince herles başvurur
-
@dedektif 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Önce mülakatı açıklasınlar il göçte !
Kizmayin arkadaslar bence de aciklasinlar bana soyleneni yazma ihtiyaci hissettim. Güvenirim de kendisine..ne kadar yakın sinav dedim sen hazir misin isine bak dedi bir sey demedim. Hayirli geceler herkese
-
@keynesin-amcası bende başvurcam:) severim aksiyonu . Ama ben bilgi verdim sadece yani guya göre değişik bir meslek
-
@kozexpo guy olan arkadaslarım sıkılıyormuş sevmemiş hiç biri guyu biz il göç olalım
-
@keynesin-amcası aynen sonuçta İçişlerine bağlısın:) polis durdurduğunda kimlik etkili olur en azından
-
@keynesin-amcası @kozexpo @davetsiz geri gönderme merkezleri var onların onlara alım yaparlarsa bildiğin bekçi gibi nöbet tutuyosun
-
@kozexpo düşünmemiştim bunu
-
@lucass ben evde ev bekçliği yapıyorum hayatımda pek birşey değimeyecek
-
@keynesin-amcası Allah neşemizi bozması cümleten iyi geceler ilanlı sabahlar inşallah
-
Artık ilan gelse bile inanmayacak vaziyetteyim.
-
arkadaşlar daha dün il göç hakkında kulağıma çalınanları dedim.. bilenler biliyor ihtiyaç zaten var atılma olmamasına rağmen.. ikinci alım konuşuluyordu zaten mülakatlar bitmedi yoksa böyle bir durum var.. süreç uzadı.. belki kpss sonrası bile kalabilir sadece istanbulun ihtiyacını yazdım size.. Bu guy için de mahçup olmak istemiyorum ondan sürekli yazmıyorum.. beni tanıyorsunuz bekliyorum kesin.. bekletilmesi neden bilmiyorum ama ilan defterdarlık ve guy kesin yani.. ben derse bakmadım hala.. siz ne haldesiniz
-
Muhasebeyi özetliyorum ben . Biliyorum ama zaman geçsin diye özet yapıyorum :))Boş durmaktan iyidir. Soru çözesim gelmiyor ezberlemiş gibi hissediyorum kendimi
-
@kürşad ayni puani almisiz siralamaniz kac hocam merak ettim
-
inan sinirdem uyuyamıyorum geceleri.. sizsiniz başarısız.. sizsiniz elenen.. kimsiniz adam eliyorsunuz.. işte hep nasip hep nasip..
-
@rosebud06 3190 senn dostm
-
@kürşad 3088 p40 nsl hocam olasi bir vmy icin
-
benm p35 öyle de vmy de gelse denicem gelebilir diye umudum var.. işte vmy gelecek deniliyor da.. bana bi şey denilmedi.. şöyle güzel sayı gelse de hepsini denesem.. 4 5 kurum denesem diyorum
-
@kürşad hocam tekrar sorup icimi rahatlatmak istiyorum biraz duyumunuz bu hafta dimi
-
arkadaslar adı ustunde dudyum. bıraz erken olur bıraz gec adamı sıkıstırmayın bnce . hayırlısıyla gelsınde artık er gec farketmez. ya nasıp dıyorum sahsım adına