2016 Aralık GUY Sınavı
-
bıde su var gecen yıl guy sınavını kazndım. mulakt tarıhı geldı. cok ıyı gectı. artık tmm dedım kesın oldu.. ama sonuc acıklandı adımı o kazanan lıstesınde bulamadım.. ıste o an bı şok.. sonrası anlatılmaz yasanır.. allah kımseye yasatmasın.. gecen yıl dedıgım sene 2015 ha :d yanlıs olmasın:D
-
@ynl006 listede adını bulmamak bı çırpıda mahvolmak ahhhhh yaşadım anlarım
-
@miss-smith dostum sende butun ıllere baktın mı acaba bı yanlıslık var mı dıye
-
Bu 2 il tercihinde bilgisi olan varmi
-
@davetsiz ayy hadi bakalım inşallah
-
Ben yedek sıralamasına geldiğimde hücrelerim alev almıştı sanki.. Başka illere bakmak aklıma gelmedi Olabilir mi öyle bişey Bak umutlandım şimdi
-
@miss-smith sen bi bak o zmn
-
@ynl006 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@miss-smith sen bi bak o zmn
@ynl006 eski yaraları açmayalım
-
Tek faydası şu oldu @ynl006 artık mülakatın o kadarda önemli bişey olmadığını öğrendim. Ne kadar mükemmel geçerse geçsin almayacaksa almıyor.?
-
@miss-smith 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
sin almayac
hayırlısı olmustur dostum.. dıyecek bısı yok. nasıpse bu sefer olur ıns...
-
dostum bana önceden şubat ortası dedi.. bekliyorum ben de sizin gibi.. ne dediyse ilettim.. kaçmadan.. bu ay sonuna kadar gelmezse eğer cidden ben de tedirgin olurum.. bana dün daha kesin ihtimali yok gelmeme dedi.. valla ne bildiysem o.. kesin tarih bilsem yemin ederim söylerim..
-
@ynl006 hocam biraz konu disi olacak ama mulakata kaldiginizda kpss puaniniz kacti birde imeceyi kac kez cozdunuz ?
-
@kürşad kardes sende müneccm degılsın. takma kafaya gelmezse. bı gun mustesar alım yok dedı ogretmenler ıcın ertesı gun bakan 20000 atama yapcam dedı. yanı ne senlık nede duyumu veren arkadasınlık bısı yok. ıns gelır ılan
-
@rosebud06 kardes kpss 78 kusur kurum sınavı 82. puanın 75 uzerıyse kımsenın lafına bakma calıs. hersekılde ortalama 75 puanı gorur guy.
-
@ynl006 eyvallah kardeş.. sağolasın.. ne diyelim binlerin arasından sıyrıldık geldik alım yok her sene okullara öğrenci gidiyor.. ne olacak bu bizim halimiz.. az bi alım için ne bel bağladık.. bi bakmışız valla gençlik gitmiş.. çok şaşırtıcı.. inş bu hafta bu dram biter.. ders falan baktığm yok..geçen seneden beri 15 ay ondan önce de kaç aydır bekliyorum.. tarihiinin en uzun süredir gelir uzman yardmclığı açılmayan senesine biz denk geldik.. puan yaptım darbe girişimi oldu.. ya söveyim böyle düzene ne olacak.. iyi bile sabrettim
-
@ynl006 hocam cok sukur puanim iyi de guy kitabini elime aldigim kpssyeyle alakasi yok gibi o yuzden kac kez cozdunuz die sordum
-
@kürşad hocam il goc 500 diyo millet sizin ongorunuz nedir
-
@rosebud06 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
dunuz die s
krdes bnm 78 almamın sebebi gk. bnde sıfır nerdesye. o tarıh sorularından nerfert edıyorum. alanda ıyıyım adem kılıc yada ımeceyı bı ıkı kere coz yeter. dıcem ama yınede bellı olmaz. sen elınden gelenı yap kardes calıs. bazen ne yapsan olmaz. o yuzden gerısı tevekkul..
-
@ynl006 tesekkur ederim hocam Allah yardimcimiz olsun hepimizin umarim bu hafta icinde gelir de azicik nefes almis oluruz Selam ve Saygilarimla..
-
@kürşad 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
alan baktığm y
krdes sen durustsen sıkıntı yapma. kım ne derse desın. hanı dıyorya yastık degıl vıcdan rahat olacak krdes.