2016 Aralık GUY Sınavı
-
@kürşad kardeşim ben fazla yazmıyorum ama her gün yazılanları okuyorum. Ve sana inananlardanım. Ayrıca olsada olmasada sen bir duyum attın ortaya o kadar çok kişiye umut oldun ki ben dahil. Gelsede gelmesede samimiyetinden ötürü teşekkür ediyorum sana. Sırf teşekkür etmek için ve tepkilere kulak asmamanı dilediğim için yazıyorum. Ayrıca Halkbank konusunda kader yoldaşıyız. Güzel günler gelecektir diye umuyorum. Saygı ve sevgilerimi aktarıyorum
-
@kürşad Üye olmadan dışarıdan forumu uzun zamandır takip eden birisiydim ancak kürşad sırf sana yazmak için üye oldum inşallah ilan gelir ve sen atanırsın ilan gelmezse de kpss var önümüz de sayen de ders çalışmaya başladık her türlü forum da ki çoğu insana manevi olarak destek verdin ancak farkında değiller ...
-
@kürşad 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Kardeş benim özel sorunlarım var ailevi yaşla ilgili ondan sıkıntım. Duyumum yokmuş gelince sayıyı biliyor musun. İstanbulu biliyor musun. Kasım sonundan beri burada diyor musun Aralık ocakta gelmez Diye. Kaldı referanduma diye. Boş konuşma duyum yokmuş. Kafadan sallıyorum. Ya işine bak çocuk. Benimle polemiğe girme. Fitne fesat olan işi sonra ben de bilirdim ya bu zaman geleceğini der haklı olsak da. Kardeş burada üzüntümüzü paylaşıyoruz diye pasif tanıdığı olmayan biri mi sandın bizi. Kafadan atmışım. Zaten çok arkadaşım üst yerlere geldi ben gelemedim diye sıkıntı. İnsanlar çok tuhaf.. 5 senem gitti diye sıkıntım. İlan gelecek de İnş sen kazanamazsın.
Bu adamın bi de iyi niyetinden bahsetmeyin. Benim için iyi dileklerini aynı şekilde sana iletiyorum. Umarak söylüyorum bu söylemin senin başına gelir.
-
Her ne kadar bu kadar işsiz iibf'linin arasında az kisiysekte çok samimi bir ortam oldu. Rabbim yuzumuzu güldürsün hepimizin. Dershanede ki hocamdan duyduğumu aktaracağım size ne kadar doğrudur bilmiyorum tabi. Ünlü bir hoca da değil ama güzel bir kurumda çalışıyor iyi bir statüde. Ve ilanın en gec Martin başına kadar geleceğini söylüyor. Yalnız burda ki söylenenler dışında gelecek o 2800 kişilik ilanın hepsinin bir anda geleceğini değilde 500-1000 arasında olacağını söylüyor ilk alimin umarım öyle olmaz. Ben yüksek puanlı arkadaşlarima bi nebze umut olsun diye söylüyorum. Benim puanım o kadar yüksek değil.
-
Duyumlarda mart ayına geçmiş bulunmaktayız hayırlı uğurlu olsun. Şurda marta ne kaldı ki
-
@WilliamNiskanen 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@kürşad 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Kardeş benim özel sorunlarım var ailevi yaşla ilgili ondan sıkıntım. Duyumum yokmuş gelince sayıyı biliyor musun. İstanbulu biliyor musun. Kasım sonundan beri burada diyor musun Aralık ocakta gelmez Diye. Kaldı referanduma diye. Boş konuşma duyum yokmuş. Kafadan sallıyorum. Ya işine bak çocuk. Benimle polemiğe girme. Fitne fesat olan işi sonra ben de bilirdim ya bu zaman geleceğini der haklı olsak da. Kardeş burada üzüntümüzü paylaşıyoruz diye pasif tanıdığı olmayan biri mi sandın bizi. Kafadan atmışım. Zaten çok arkadaşım üst yerlere geldi ben gelemedim diye sıkıntı. İnsanlar çok tuhaf.. 5 senem gitti diye sıkıntım. İlan gelecek de İnş sen kazanamazsın.
Bu adamın bi de iyi niyetinden bahsetmeyin. Benim için iyi dileklerini aynı şekilde sana iletiyorum. Umarak söylüyorum bu söylemin senin başına gelir.
Şunu çok merak ediyorum. @kürşad inşallah kazanamazsın diyince herkes + ben yazdıklarını umarım senin başına gelir deyince herkes - ye abaniyor. Problem değil. İstediğiniz kadar yüklenin. Bu yaptığınızın iki yüzlülük olduğunun farkında olun yeter.
-
Kemal Sunal'in filmine döndü iyice ama umut dünyası işte. Umarım bu kadar beklememizin karşılığı 1000 kişilik ilan olmaz
-
@guyan-gelmiş Allah tan şubat 28 çekiyor
-
ARkadaşlar akşamki tag ne olacak? Amacımıza ulaşmak için içinde iibf , kadro mutlaka olmalııı
-
Bu ileti silindi! -
Dün gece ailem TGRT haberi izlemis herkes guy istiyo sen gibi Tweet attı alt yazıda geçti okuduk diyolar ise yariyo bu tweeter
-
@Rorschach159 bi sen eksiktin zaten sende yemek için beyinde yok be kardes
-
Arkadaşlar bu cuma hayırlara vesile olacağı inancındayım:) bir arkadaşım cumayi cumartesiyi bağlayan gecenin şafağında doğuya bakın akssali göreceksiniz dedi şimdi bunu okuyan arkadaş çık buradan ve ders çalış cumayi beklerken herkese kolay gelsin dostlar:)
-
Arkadaşlar teşekkür ederim dedikleriniz için. Bu fesatlıkla sen atanma dedim. Senin duyumun yok kafadan sallıyorsun yok geleceğini herkes biliyor gibi sözlerle gel.. Tamam sana bir şey demicem..duam şöyle İnş burada görmediği insanlara dua edenler atanır. Bu halkbankta mülakata girdim çıkınca şunu sordu bunu sordu diye söyledim benden önce biri vardı ona sordum ne sordular dedim şimdi söylemek şey olur dedi ki birilerinden daha duydum. Böyle insanlar atanıyor biz kalıyoruz ya ne diyim. Paylaşmak insanlıktan. Fesatlık da neyden adını sen koy artık. O arkadaş atandı diye bilgi aldım işte güzel dedim. Hayat çok adilsin dedim geçtim.. O arkadaşı da unutmadım.. İnsanlık ölmüş.. Benim önüme geçer korkusu olmuş.. Aslında küçük şeyler çok şey anlatıyor..
-
@kürşad sen sağı solu dinleme senin sayende iki üç satır derse baktık önceleri elimize kitap almiyorduk biz sana inanıyoruz gelirse gelir gelmezse de canın sağolsun inşallah gelirde hep birlikte kazanırız bizden sonra gelenlere de belki hem maddi hem de manevi umut oluruz
-
Binali Yıldırım:Hem kamuda hem özel sektörde işsizler çalışacak, parasını İşsizlik Fonu'ndan biz ödeyeceğiz. Başbakanın son dakika açıklamasının ardından ilanların gelmemesi adına hiçbir engel kalmadı sanırım artık..
-
@kürşad Ne dediğini tekrar okudum. Şimdi beyan ettiğin cümleler ile alakası yok.Ben fesatlıkta yapmadım. Dediğim gibi ilan gelecek. Gelmeyecek demiyorum. Ama o ilan geldiğinde ben Allahın adaletine inanırım benim için ne söylediysen Allahta sana aynısını versin.
-
Ben o kadar heyecanlıyım ki anlatamam gece uyuyamiyorum artık InşaAllah güzel günler yakın tekrar tekrar birbirine destek olan arkadaşlardan Allah razı olsun
-
@WilliamNiskanen kardeş niye beddua ediyosunuz birbirinize o sana beddua ettiyse sana ona dua et geç git ayrıca o adam kötü biri değil sen biraz fazla sert çıkınca sinir haliyle öyle demiş olabilir uzatma daha fazla grub zaten hassas
-
@WilliamNiskanen 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@kürşad Ne dediğini tekrar okudum. Şimdi beyan ettiğin cümleler ile alakası yok.Ben fesatlıkta yapmadım. Dediğim gibi ilan gelecek. Gelmeyecek demiyorum. Ama o ilan geldiğinde ben Allahın adaletine inanırım benim için ne söylediysen Allahta sana aynısını versin.
Ya hocam sende ilan gelecek diyosun ama @kürşad a senin duyumun yok diye laf soyluyosun ben anlamadim