2016 Aralık GUY Sınavı
-
@aksaçlı ben Allahın adaletine inanırım kardeş. Yazdıklarım burada ben o ne dediyse Allahta ona aynısını versin dedim.
-
Burda birbirimize destek olmak gerekirken bazı arkadaslar birbirine giriyo ne gerek var hocam sakin olun lütfen ya insan gerçekten hassas oluyo bu dönemde moral bozmaya çalışan birbirine giren laf söyleyen insanlara bu grup tepki gösterir yapmayın
-
Merhaba arkadaşlar,hatırı sayılır pozisyonda olan bir bakanlık mensubunun süreçle ilgili açıklamasını aktarayım:Kpss öncesi alım var,bu net olarak ifade ediliyor fakat bununla ilgili 'kesinlikle bu gün olacak şu gün olacak'diye net bir tarih verilmiyor..Daha önceki bilgi aldığım kişiler de alım olacağını söyleyip ne tarih ne sayıyı verebildi..Ben sosyal paylaşım sitelerindeki tarih ve sayı bilgisinin tahminden ibaret olduğunu düşünüyorum çünkü iki kişi var ki;öyle adı konmuş kesin bir tarih varsa bu bilgiden haberleri olmasın..Ekstra olarak;İstanbul,Eskişehir ve Ankara bekleyenlerini sevindirecek hayırlısıyla:)
-
@kürşad başkan sende sıkıntılısin senin iyi niyetini biliyoruz sinirlendin de beddua etme boşver Allah herkesin yolunu açık etsin
-
en kısa zamanda ilanı göreceğiz inşallah. siz hazır mısınız dostlar burada sürekli muhabbet ediyorsunuz ? biraz soru çözsenize çalışsanıza burası size ilan yokken + bişey katmayacak. 1 puanla kurum sınavı kaçırmak diye bişey var malesef ve 80 ve üzeri 9bin kişi var. rakipleriniz sıkı 80 almış olsan bile senden 9bin daha var geçen yılla kıyaslamayın çalışın.
-
@WilliamNiskanen hocam sende bi anda sert çıktın sende bi sakin ol sende beddua etme hadi barışın geri alın zararı olan duaları herkesin beddua si geri döner Allah korusun yapmayın hocam
-
@Sipsilimarpuc 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
en kısa zamanda ilanı göreceğiz inşallah. siz hazır mısınız dostlar burada sürekli muhabbet ediyorsunuz ? biraz soru çözsenize çalışsanıza burası size ilan yokken + bişey katmayacak. 1 puanla kurum sınavı kaçırmak diye bişey var malesef ve 80 ve üzeri 9bin kişi var. rakipleriniz sıkı 80 almış olsan bile senden 9bin daha var geçen yılla kıyaslamayın çalışın.
Aynen hocam ilan yakın biz derse gömulelim
-
@ddguy güzel kardeşim beni anlamıyorsunuz bak 25Kasimdan beri Il göç mulakatinin aciklanmasini bekliyoruz.Herkes ha bugün ha yarin aciklanacak diyerek insanlarin duyguları ile oynuyor. Duyum falan artik hikaye. Kamuda bu kadar fetocu varken kimse kimseye bilgi vermiyor. Evet o ilan gelecek o ilan gelmezse isler nasil yürüyecek. Siz bunu anlamadiniz. Grubun basligina bak 2016 aralik guy pareto yazdi ama bak ilan yok duyumlarin onemi yok artik.
-
Akşam twitter'da sesimizi net duyurmayız. Lütfen yüksek katılım yapalım arkadaşlar. Sesimizi duyurursak daha ciddiye alırlar bizi süreç daha netleşir.
-
@WilliamNiskanen tamm kardeş.. Allah yolunu açık etsin.. Benim olmasa da sıkıntı yok. Sinirle yazdım. Duyumuma sen öyle yazınca. Yine öyle şey olsa elimde değil sinirleniyorum. Sıkıntı yok. Allah herkesin yolunu açsın. Beddua iyi bi şey değil haklısın.
-
@yosulusne teşekkür ederim dostım
-
O degilde bu bazi hocalari goruyorum kitap satmak icin her ay guy gelecek diyor gelirse biz dedik derler gelmese susarlar
-
@işsiz teşekkür ederim dostım
-
@Del-Piero dostum bana da üst seviyeden alınan bilgi Şubat ortası gibi dendi kesin şu tarih şu gün değil. Olacak kesin diye. Ben de yazdım. Bu yani. Tamamen bu benim bilgim
-
@kürşad 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@WilliamNiskanen tamm kardeş.. Allah yolunu açık etsin.. Benim olmasa da sıkıntı yok. Sinirle yazdım. Duyumuma sen öyle yazınca. Yine öyle şey olsa elimde değil sinirleniyorum. Sıkıntı yok. Allah herkesin yolunu açsın. Beddua iyi bi şey değil haklısın.
Allah kim hak ediyorsa onun yolunu açık etsin inşallah.
-
Akşam twitteri patlatalim twitlerle
-
@kürşad a 16 şubat 23.59 a kadar süre verdik zaten bu saatler arasında gelmezse linç edecez
-
Yeter gel artık ilan. Komşu,aile ve akraba baskısından bıktım.
-
@yatutarsa 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Akşam twitteri patlatalim twitlerle
Hocam bu gidişle ya tweeter patlayacak ya da sıkıntıdan biz patlayacaz Allah muhafaza
-
Arkadaşlar hepimiz aynı geminin içindeyiz herkes gergin yapmayın lütfen akşama odaklanalım etkinliğe yüksek katılım olsun