2016 Aralık GUY Sınavı
-
benim göç ile ilgili sayı tahminim ya da yakın zamanda gelecek diye belirtmem yok. sadece bu ihtiyacı var.. antalya,adana ve istanbulda il göç arkadaşlarım var.. onlar istanbulun talebini kaç defa dile getirdiler.. bu 70 kişi alımından da rahatsız oldular.. kurum içinde denilen ikinci sınavı açcaz zaten idi. yani alım olacak zaten öyle diyim de bu kpss öncesi sonrası bilmem.. 4 tane il göç arkadaşım var.. haklısınız kardeşler ama mezun olalı bildiğin 5 sene olmuş..her geçen gün daha da zaman geçiyor.. yani ne diyim.. ondan bu nöbetlerim.. hatalarım da büyük onun da farkındayım da.. ilimi yazacaktım arkadaş.. neyse..
-
pskolojim bozuk yani dostlar.. nasıl ülke burası demeden alamıyorum kendimi..
-
Ses demir, su demir ve ekmek demir...
İstersen demirde muhali kemir,
Ne gelir ki elden, kader bu, emir...
Garip pencerecik, küçük, daracık;
Dünyaya kapalı, Allaha açık.Dua, dua, eller karıncalanmış;
Yıldızlar avuçta, gök parçalanmış.
Gözyaşı bir tarla, hep yoncalanmış... -
@kürşad 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Ses demir, su demir ve ekmek demir...
İstersen demirde muhali kemir,
Ne gelir ki elden, kader bu, emir...
Garip pencerecik, küçük, daracık;
Dünyaya kapalı, Allaha açık.Dua, dua, eller karıncalanmış;
Yıldızlar avuçta, gök parçalanmış.
Gözyaşı bir tarla, hep yoncalanmış...Mehmed'im, sevinin, başlar yüksekte!
Ölsek de sevinin, eve dönsek de!
Sanma bu tekerlek kalır tümsekte!
Yarın, elbet bizim, elbet bizimdir!
Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir!zindandan mehmede mektup
Necip Fazıl Kısakürek -
Günaydın arkadaşlar.umutsuzluğa gerek yok o ilan elbet gelecek inşallah.
-
günaydınnn mesai başlasın o halde
-
@ceybru ben geceden tamamladim onu simdi yatiyorum
-
Günaydın genç insanlar
-
Gunumuz aydin gonlumuz sen olsun aşkiniz baki sevhiniz daim olsun genclik
En kisa zaman da ise girer gonlumuzun muradini aliriz dostlarrr...Eyyyyy sevgili senin yanin daima benim yanim olsun....
-
İçerde misiniz gençler
-
@kürşad Benim düşüncem senin duyumun falan yok. Sen Şubatın ortasına kadar ilan gelecek diyordun bundan 2 hafta önce. Şimdi çıkmış KPSSden önce ilana çıkacak diyorsun. Evet çıkacak bunu hepimiz biliyoruz. Vergi dairelerinde GUYlar yoğunluktan iş yapamaz hale geldiler. Personel sıkıntısı yaşıyoruz diyorlar. Bu yüzden ilan kesin gelecek. Ama senin de daha önce dediğin gibi "Beni bilen biliyor. Şuana kadar hiç konuşmadım Şubatın ortasında ilan geliyor." Bişey demiyorum. Müsterih olunuz. O ilan bir gün gelecek.
-
Gunaydin arkadaslarBu hafta icinde guy ilani gelir mi acaba arkadaslar?
-
Ulan ondan zaten ümidi kestim.Hep senin suçun guy.Gelmedin bir türlü.Kaçtı hatunBugün ilan gelsin de sana sarayım bari aşkım diyeyim
-
Her sekilde magduruz yillarxa feto yandaslari sorular calarak katsayilarla oynama yaparak haklarimiz yendi haksizlik yspiliyor dedikce haksizliklari savunan burokratlsrimiz oldu haklarimiz yendi puanlari aldik ilan bekliyoruz alim yok yine haklarimiz yendi aciklama bekliyoruz yetkililerden aciklama yok yaptiklari duzenlemeler ile hep haklarimiz yendi
Anlayacaginiz hep hakkimiz yendi zehir zikkim olsun yenen haklar ne diyim umarim ilan gelir ama misyon ve vizyon olmayan bir bakanlik icin cok seyde beklemiyorum
Diyecekler ki ulke normal sartlarda gecmiyor haklisiniz ama adalet bakanligi catir catir aliyor sgk aliyor meb ogretmen alacak vs kaymakam sayitay sinavlari oldu vs disisleri alima cijti vs ama maliye de neden ses yok bilinmiiyor -
Kardeş benim özel sorunlarım var ailevi yaşla ilgili ondan sıkıntım. Duyumum yokmuş gelince sayıyı biliyor musun. İstanbulu biliyor musun. Kasım sonundan beri burada diyor musun Aralık ocakta gelmez Diye. Kaldı referanduma diye. Boş konuşma duyum yokmuş. Kafadan sallıyorum. Ya işine bak çocuk. Benimle polemiğe girme. Fitne fesat olan işi sonra ben de bilirdim ya bu zaman geleceğini der haklı olsak da. Kardeş burada üzüntümüzü paylaşıyoruz diye pasif tanıdığı olmayan biri mi sandın bizi. Kafadan atmışım. Zaten çok arkadaşım üst yerlere geldi ben gelemedim diye sıkıntı. İnsanlar çok tuhaf.. 5 senem gitti diye sıkıntım. İlan gelecek de İnş sen kazanamazsın.
-
@WilliamNiskanen bir de kardeş kötüsün. Hiç bir ağaca bi su dökmemiş gibi kötüsün. Şubat ayı içinde geleceği dendi ben de bekliyorum senin gibi ortası dendi bekliyorum. Sonu gelirse haklısın kafadan sallamış oluyorum buraya kimse cesaret edip yapamazken. Ben de inançlı biriyim çoğu insan gibi ah almam durduk yere. O ahla nasıl işim düzgün gitsin. Neyse inzivaya çekilmek lazım ilana kadar. O zaman ben demiştim demek daha iyi.
-
@WilliamNiskanen hocam tavrınız hiç hoş değil ve burası da bildiğiniz forumlardan değil. Burda kimse kimseye umut tacirliği yapmaz kusura bakmayın.
-
@kürşad hocam inzivaya sen değil tepkili arkadaşlar çekilsin ben anlamadim bu tip insanları madem inanmiyon kalk git duyum ara sende sor soruştur bunlar telefonun başına oturur önünde kitap foruma bakar susar sonra da gelmeyince niye gelmedi bırak hocam sallama kimseyi ya bizim burda birbirimize ihtiyacimiz var sen gitme bi yere
-
@WilliamNiskanen sen hayallerini sigortalı is icin sattın madem burda işin ne kalk git sigortalı is bul yazdığın durumun arkasında dur arada bi çıkıp iki laf sokup insanların moralini bozmaya ne hakkın var
-
günaydın gençler uyanır uyanmaz forma bakayım dedim millet yine bir birine girmiş tüm kötü enerjinizi akşam etkinlilte harcayın