2016 Aralık GUY Sınavı
-
İibf liler kadar değersizleştirilen başka mezun grubu yok
-
Sayın kadir koç derse başladı efendim guy konuşması bu kadar
-
Karayollarına 1280 kadro verilmiş şaka gibi galiba tüm bakanlar birleşip sabrımızı sınıyor
-
@miss-smith aynen oyle oraya bile almayacaklar bu gidisle yaş gececek kac yil olmus mezun olali napiyodun derler adama
-
Arkadaşlar kadir hoca sayi zaman filan vermismiydi?
-
@yetkili-AĞAbey 2800 diye duyum aldım ama bu sayı kesın gelecek diyemem dedi
Zaten 2000 den aşağısı gelirse hüsran -
Kadir Koç günlük tekrarını yaptı o zaman ajdsjdsd @miss-smith
-
@10sanli aynen.. Bekliyoruz bakalım.. Referandumda Bizim gönlümüzü alsınlar kadroyu 2000 den başlatsınlar çok il gelmesin seçmek zor oluyor Yada il seçmeyi kaldırsınlar.. Evrene olumlu enerji yollayalım günlerimiz güzel geçsin
-
@miss-smith evrene olan olumlu mesajımızı anca uzaylılar alıyor bakanın mesajımızı aldığını görmedim
-
@keynesin-amcası 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@miss-smith evrene olan olumlu mesajımızı anca uzaylılar alıyor bakanın mesajımızı aldığını görmedim
Hahaaaaa uzayda alım var mı bi araştıralim bari
-
@keynesin-amcası Dur bakalım yemeği en son ev sahibi yer Bütün bakanlıklara tek tek ikramları yaptık elbet bizede sıra gelecektir.
-
Bizimki diyette galiba @miss-smith
-
Sesli güldümm
-
@miss-smith 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@keynesin-amcası Dur bakalım yemeği en son ev sahibi yer Bütün bakanlıklara tek tek ikramları yaptık elbet bizede sıra gelecektir.
Hocam.yemegi dağıta dağıta tencerede yemek kalmadı be
-
@10sanli 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Bizimki diyette galiba @miss-smith
-
Sona kalan dona kalır diye bir söz de var
-
@ddguy marsta guy açılacak
-
@duranvarlık @ddguy @10sanli @keynesin-amcası
hani hababam sınıfında bi ahmet vardı
Patates yemeğinin sonu kalıyordu -
@miss-smith bizimde oyle olacak gibi bize gelince tasarruf yapacaz 70 bin kadro dağıttık derlerse bize tek patates te değil suyu kalır anca ekmek banarız ona
-
bugün de yazcakmıyız tgrtye