2016 Aralık GUY Sınavı
-
@İnmyheart o nasıl oluyordu ya ben unuttum az önce ticaret bakayom biraz dedim ı ıh olmadı
-
@10sanli bu kızımızı guy yapmayalım evde daha verimli olacağa benziyor :))
-
@canaycan kahvaltı yok galiba sende? Sigara içtiğim için yapmak zorundayım midem dayanmaz valla ac karnına.. altlık yapıyorum binevi
-
@10sanli yapamam desem kendime haksızlık olur hocam:)bu arada aslen bayburtluyum ama erzurum da ikamet ediyorum
-
@pomak bu saatte ticaret olmaz bn maliye bakicam
-
Yav @pomak @aylin-yılmaz @canaycan @10sanli @kardinalist @İnmyheart @keynesin-amcası @John-Nash ve ismini yazamadıkları şu A haber Banu El ede bi dadanalım şu işi organize edin Aylin hocam sen bı işi halledersin gibime geliyo
-
Hocam program işlerine @aylin-yılmaz bakıyor. Biz anlamayız
-
@LUCASS ben de yazmıştım bi kaç kez banu hanım hemen beğeni yapıyo bi kaç etkinliğimize de destek vermişti tag varsa ona da yazalım
-
@bombiksmori cheesecake olacak yamulmuyorsam geçmiyor başka meşgale lazım sana ama biz senin evde daha verimli olacağını düşünüyoruz sen ne düşünüyosun bu konuda
-
@LUCASS ben tv seyretmiyorum şu an? Neyi konuşuyorlar onla alakalı göndermeli dadanalım
-
@canaycan kim evde daha verimli olur ben mi? erkeğim dedim ya dostum niye hala kız oldugumu iddia ediyosun acaba
-
@10sanli siz diyorsunuz nerde hangi taga yazcağımızı ben de sorgulamadan yazıyorum habire
-
@LUCASS nereye derseniz elimden geldğince yazarım. Ben banu el e bi yazmıştım beğendi twiti söyledim ona yazalım diye ama kimse iplemedi
-
@aylin-yılmaz valla işte çok anlamıyorum ben mal gibi yazarım bi tek onun gece ajansı programı varda günbiterken gibi tagı varmı bilmiyorum ama direk onu ve gece ajansını etiketleyerek yayın anında bombardımana tutabiliriz diye düşünüyorum
-
@10sanli ben de sigara içiyorum ama üniversiteden alışkanlık işte sabah uyanır uyanmaz gözümü ovuştura ovuştura kahve suyu koymaya gidiyorum kahve sonrası 1 saat sonra anca acıkıyorum
-
@canaycan 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@bombiksmori cheesecake olacak yamulmuyorsam geçmiyor başka meşgale lazım sana ama biz senin evde daha verimli olacağını düşünüyoruz sen ne düşünüyosun bu konuda
Sanırım benim dışımda herkes bőyle dűşűnűyor:)diplomalı ev kızlığı konusunda ihtisaslıyım
-
bu cheeskek ne herkes bahsediyor
-
@Keymarsh sanırsam her akşam a haberde banu el in programı oluyo ona yazalım diyorum illaki bıkıp bi yerde okurlar yazdıklarımızı yüzsüzlükse eğer bundan daha kötü duruma hiç düşmedim zaten
-
-
@10sanli hayır @bombiksmori evde daha verimli olur dedim güzel cheesecake yaptığını gözümüze sokunca yoksa biliyorum adamsın sen