2016 Aralık GUY Sınavı
-
@bombiksmori bu cheeskek bizim bildiğimiz kek mi
-
@aylin-yılmaz benim de çok değişik ya.. ne yaptığıum belli değil ama bu dönemde daha stresli olur oldum
-
@kürşad ortaam sende bu duruma geldiysen biz ölek ya umudumuz sendin şimdi kadir hocamı neyse onun duyumuna doğrumudur diyosun vay bizim halimize
-
@bombiksmori fena patladın benden söylemesi taliplerin kapına yığılmaya başlar yatın öbür gün çeyrek takacağımız bir düğünümüz daha oldu
-
@keynesin-amcası bildiğimiz kek olsa bu kadar populer olur muydum hocam:)
-
isim ne hocam @canaycan
-
@LUCASS hayır aldığımız bilgi aynı mı diye sormak istedim dostum.. bi umut olsun diye.. değişik şeyler söyleniyor ondan kafam net değil hem de bakandan bi açıklama bekliyoırdum ben.. ondan yani
-
@canaycan zaten ailem bőyle giderse ilk gelen guya verirler beni:)
-
@kürşad aman öyle de dostum teyit amaçlıysa tamamdır biz sana güveniyoruz rötar olabilir önemli olan kpss öncesi gelmesi
-
@bombiksmori ing isim mi olur neyse ye onları yat biraz daha kilo al ev hanımları genelde kilolu olur
-
@10sanli nickname bağırmıyor mu ki aycan adım akraba çıkacakmışız gibi bi his var içimde
-
@bombiksmori guy olamadın bari guya var diyebilirler:)
-
@LUCASS dostum zaten en çok ondan gerginim.. bi şey dedim beni üzen o..dün emi olunan şey bu duruma gelmez diye sormak istedim.. yoksa beş dakika ilan bekleyecek halim yok hemen gelsin istiyrm
-
@keynesin-amcası yok hocam ben ev hanimligina farlı bir konjoktur getircem insallah:))
-
@bombiksmori bu gidişle zor biraz ama hadi inş
-
@keynesin-amcası toplu olarak everdiniz beni sağolun:))
-
@bombiksmori ne demek gecende beni evermişlerdi
-
Bizim cheesekek ve ev hanimligi iletilerinin arasında @LUCASS ve @kűrsad hocamın ciddi ciddi yazişmaları:)
-
Hadi bana da şöyle akıl oyunları tarzı bi film önerinde bende kaçayım arkadaşlar
-
@keynesin-amcası bakalım yarın sıra kimde?;)