2016 Aralık GUY Sınavı
-
@kürşad hay yaşa geceleride @bombiksmori cheeskekleriyle uyusak Ne güzel olur
-
@canaycan acısı az olur birden gidersin
-
@kürşad hocammmmm nerelerdeydin sen yahu
-
@canaycan akraba çıkma ihtimalimiz yok ya zannetmiyorum
-
@kürşad aranan kan geldi kürsat kaynakların ne diyor
-
@LUCASS hicam markamı bile yapmış:)) bombiksmori cheesekekleri:)))
-
@ddguy biz bunu daha önce konuştuk hatta ilk nikahımız @keynesin-amcası nın nikahı olcak demi hocam grubun adı guyla evlen olsun dedik ama senin önerin de hoş değerlendirelim biz bunu
-
@bombiksmori cok iyi cheescake yaptıgını bize neden belli ettin acaba?
-
@canaycan guydaşlar dűğűn salonuna ne dersiniz
-
@ddguy 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Valla ha gözlerim yoruldu sayfaları okurken bence sınavdan sonra evlenme zamanı adıyla grup yapalım herkes oraya kriterlerini yazsın bu evlilik de aradan çıkmış olsun ne dersiniz
Geceleri yemek olayını kesin kızlar
Hem atanamamış hemde dombili olmayalım -
@bombiksmori hocam kriterleri alalım hadi evlenmek isteyen çıkarsa seni önercem tanımıyorum ama cheeskek den dolayı sen evlenebilirsin
-
@canaycan tamam atanırsam yaparız
-
@bombiksmori inşallah ilana özel de olur guy duy mhuy muy cheeskekleri kulağa hoş geliyo bence
-
@ddguy guy olsun yeter;))))
-
@bombiksmori bu çok iyi olmuş @LUCASS hocamı ürün geliştirme ve reklamcılık bölümünde değerlendirelim derim ben
-
@canaycan hocam @keynesin-amcası atanamamis guy adayı istiyo onu nasıl yapcaz bilemedim ben
-
@10sanli ya ben őyle bişey mi belli ettim:) kurabiyede var dedik kimse onu takmadı ismi afilli değil diye:))
-
@bombiksmori bu grubu sakin terk etme hocam o zaman illa atanmış bi beyefendi buluruz sana
-
@ddguy atanmışta olabilir
-
@ddguy yok canım terkeder miyim daha dűğűn salonu kurup @keynesin-amcası nin dűğűnűne gitcez:)