2016 Aralık GUY Sınavı
-
@keynesin-amcası hocam sende günden güne kriter mi degistiriyon yahu
-
@canaycan yanıma @keynesin-amcası pamuğuda verirseniz bende o iş
-
Halkbanktan elenince ben de beni evlendirin demistim herkese haber saldim
-
Tamam anladık hamur işinde üzerine kimse su dökemez cok hamaratsın guy olamasamda ben evde kalmam diyosun @bombiksmori
-
@busus aha yarinin talihlisi geldi @canaycan hocam:)))
-
Valla iki hamur işi yap müfettişi bul, olmadı bi guy gelir alır, erkek napsın direk askere
-
@busus hocam kriterleri alalım not alıyorum ben
-
@ddguy şartlar @bombiksmori ya ben ismini tombiksmori diye okuyordum bu zamana kadar b ile miş
-
@10sanli bilmem őyle mi diyorum emin olamadım simdi
-
@10sanli isyanaa gelllllll kız olmanın avantajı dicem de hocam artık kız da ise başlamadan evlendirmiyolar maalesef
-
@ddguy valla bi bayan llarak yemek konusunda hic bjr bilgim yok. Yemek yapsin yeter
-
@busus şimdi bize bişeyler vaat etki @bombiksmori cheeskeklerini bi düşünelim
-
@keynesin-amcası hocam tombiksmori de konuyla ilgili olarak biraz manidar oldu sanki:))
-
@busus hocam senin is biraz zor o zaman seni listenin sonuna ekledim şu an potansiyel aday @keynesin-amcası ve @bombiksmori
-
@busus hiç mi bilmiyon hocam yemek yapmayı soğan Salça olay bu kadar biraz da çeşit yapmayı öğrendin mi is bitti
-
@bombiksmori gözümün numarası artmış göremiyorum ondan
-
Peki yarın sabah bunları okuyanlar neler dűşűnecekler:) hiç dűşűndűnuz mű? Ya @John-Nash okursa;)
-
@bombiksmori biz sabahlari yazilan kufurleri kavgalari okuyoruz. Bunlar sorun yaratmaz bence
-
ben yatıyorum jhon amca gelmeden yatayım
-
@bombiksmori evlenmek isteyen biri çıkarsa hemen yazar hocam ne güzel okusunlar işte gündüz muhabbeti geriyo insanı biraz güler ler en azından