2016 Aralık GUY Sınavı
-
@canaycan ya hu kurabiye de var dedim hatta bakiyim poaça da demişim sen içinden cheesekeki seçtin:)
-
@bombiksmori tamam o zaman diplomalı ev hanımı kadrosuna yerleştirelim seni bi de guy koca bulduk mu tamamdır bu iş evlenme simsarlığı yeni mesleğim
-
yarın etkinlikte ömer ekinciyi etiketliyelim yine haber yapsın o
-
@keynesin-amcası bugün yoktun pamuk gözlerimiz seni aradı
-
@keynesin-amcası hocam arkadaşlar cok yoruldu çay ve tatlı ikram edelim dedik:)
-
@aylin-yılmaz direkt olarak banu ele yazabiliriz yada gece ajansı etiketiyle yada #tabiiki tagı var ona da yazılabilir ama bu gece bi duralım artık yarında etkinlik var gündemdeyiz kesin satın alınmıştı. Eğer yarında ertelenirse bende ertelerim onları ve işin altında artniyet ararım.
-
@aylin-yılmaz yemek yiyodum yemek yerken başka yerlere konsantre olamiyorum
-
@canaycan iktisat bitti ticaret hukuku başladı:))
-
@keynesin-amcası kardeşlerin aç yatarken tok yatmak sana yakışmadı pamuk
-
@bombiksmori zaten sende ev hanımı tipi var
-
@bombiksmori ticaret değil borçlar hukuku eveeet senin ev hanımı kadron an itibariyle onaylandı :))
-
@LUCASS kendinize birşeyler alın bi ara öderim ben hesabıma yazın:)
-
@keynesin-amcası hayır benim ki aşırı işsizlik sendromu hocam:) geçecek inanıyorum ben:))
-
Nerden yazıyosunuz diye sordum neden cevap vermedin acaba ? @canaycan
-
@bombiksmori evrene yolladığın enerjiyi hissediyoruz senden ev hanımı olur
-
@canaycan 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@bombiksmori ticaret değil borçlar hukuku eveeet senin ev hanımı kadron an itibariyle onaylandı :))
:))) yapma be
-
kadir koç önceden de bi şeyler der miydi şu tarih diye.. siteye sırf başka ilan da gelse ona hazırlanyım diye bakıyorum ama bakalım ne olacak.. herkes bi şey demeye başladı forumda.. bakalım neler olacak.. moraller iyi mi bari dostlar
-
@10sanli o kadar çabuk akıyor ki yazılar görmedim bile izmirde yaşıyorum hocam ben
-
@kürşad moraller anlık değişiyor artık
-
@keynesin-amcası ev hanımlığı artı memuriyet:) kesinlikle başarabilirim. Űstűme gelmeyin yakarım cheesekekimi:))