2016 Aralık GUY Sınavı
-
@miss-smith hocam ben öğretmene kız vermem ya onların gözü doymuyo 20000 az diyen adama kız vermem
-
Bugünkü Guy olan arkadaşın halini bi görseydin okadar kederliydi ki kanka bütün kızları müfettişler kapmış hiç biri guy'a bakmıyo kpssye girip müfettişliğe kasacam dedi adam @bombiksmori
-
@jevons nerde kaldın diyodum bende ama geç kaldın hocam ya
-
Öğretmene tövbe vermem kız aç gözlüler, ağlakçı tayfa
-
@LUCASS arz talep meselesi sen de haklısın hocam evlilik piyasası diye yeni bir piyasa kurduk az önce şu an @bombiksmori gayri iradi bekar istediği damat adayıyla piyasa koşullarında göz göze gelemiyor
-
@ddguy misafir vardı tweet bile atamadım yrn çift mesai yapıcam söz
-
@ddguy bizimkilerde işsiz Şaka bi yana burdada evlilik sohbeti olması gerçekten çok geriyor insanı. Aile ve mahalle baskısı zaten hat safhada
-
@jevons bimde satılıyo ajdsjsd @bombiksmori ordan alıp millete ben yaptım diye kakalıyomuş
-
@10sanli hocam müfettişl istemem dedi kızımız guy istemem demedi @bombiksmori sende yükselere bakma hocam ya
-
@10sanli 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Öğretmene tövbe vermem kız aç gözlüler, ağlakçı tayfa
Hahaaaaa
-
@canaycan Guy eğrisi azcık sağa kaysa hakim kaymakam olmasada bi müfettiş göz kırpar gibi sanki
-
@jevons söz alınmıştır yarına bekliyoruz
-
Hepinize birden iyi geceler
-
@10sanli arkadaşım biz ki aza kanaat eden insanlarız yokluk nedir biliriz maaşlar gelsin en kralını almayı bilir o da
-
@jevons niye sessizleşti burası ya millett
-
@LUCASS hakikaten hocam guy eğrisi sağa kaysa da piyasaki guy miktarı artsa artık iktisadi analizleri böyle kralı gelse yapamaz da işte bakma kıymetimiz bilinmiyor
-
@10sanli kapanışı yapalım yrn forumu ilk açana günaydın bunu okuyanlara iyi geceler olsun
-
@canaycan aynen öyle neyse millet bu gece için @bombiksmori ye ve @canaycan teşekkür edelim bizim azda olsa gülmemize vesile oldular cümleten hayırlı geceler guy lu sabahlar inşallah
-
@canaycan hocam simsarliğı doğru hatirlamisim ya ticaret hukukunda bağımsiz yardimcilar icinde geciyodu:) demek ki cheesekek yapmaya ve bekarliga devam;)
-
Kapanışa bi dua yakışır. Allah'ım yine sen bil bizi. Çünkü anlatamadik biz kimseye kendimizi.bize bizi anlayan yürekler ver ve ne verirsen hayırlısıni ver amin