2016 Aralık GUY Sınavı
-
@83istanbul Şubat sonuna duyumlar artmıştı ama artık pek umut kalmadı herhalde
-
Başbakanlık Personel Başkanlığın'a İstihdam bekleyen iibfliler olarak 2015'ten beri atama bekliyoruz. Gerek verilen kadroların azlığı, gerekse 15 Temmuz darbe girişimi sonucu ilan edilen ohal bizleri maddi ve manevi olarak olumsuz etkilemiştir. Diğer bakanlıkların alım yapmasına karşı Maliye Bakanlığı'nın tassarruf düşüncesi bizleri bir hayli sürüncemede bırakmaktadır. 2016 Kpss geçerlilik süresinin 1 yıla indirilmesi,her sen 2 kez açılan Gelir Uzman Yardımcılığı sınavının yaklaşık 2 senedir 1 kez açılması bizleri mağdur etmiştir. Sizlerden ricamız bizi bu matem havasından alıp götürecek ve bizim gibi ülkenin geleceğini oluşturacak ekonomistlere,parlak,genç beyinleri istihdam etmenizdir.Bizler de 2 senedir açılmayan sınavlar yüzünden atanamayan birikmiş iibfliler olarak istihdam edilmek için yüklü alımlar ve kadrolar istiyoruz.
-
Başbakanlık Personel Başkanlığın'a İstihdam bekleyen iibfliler olarak 2015'ten beri atama bekliyoruz. Gerek verilen kadroların azlığı, gerekse 15 Temmuz darbe girişimi sonucu ilan edilen ohal bizleri maddi ve manevi olarak olumsuz etkilemiştir. Diğer bakanlıkların alım yapmasına karşı Maliye Bakanlığı'nın tassarruf düşüncesi bizleri bir hayli sürüncemede bırakmaktadır. 2016 Kpss geçerlilik süresinin 1 yıla indirilmesi,her sen 2 kez açılan Gelir Uzman Yardımcılığı sınavının yaklaşık 2 senedir 1 kez açılması bizleri mağdur etmiştir. Sizlerden ricamız bizi bu matem havasından alıp götürecek ve bizim gibi ülkenin geleceğini oluşturacak ekonomistlere,parlak,genç beyinleri istihdam etmenizdir.Bizler de 2 senedir açılmayan sınavlar yüzünden atanamayan birikmiş iibfliler olarak istihdam edilmek için yüklü alımlar ve kadrolar istiyoruz.
-
yazdıklarım garip bir formatta çıktı anlamadım bu yazıyı isterseniz düzeltmeler yaparak mail atabiiriz
-
-
@reagan inşallah öyledir.. inşallah hak yenmiyodur.. ilk guy sınavında başvuru için 70 istiyordu.. benim puanı 69.5 du.. basvuramadim .. sonraki üç dört ilanda da şehir tutturamadim.. şimdi puanım 80 üstü ve yds de 75 ... bu kez de bildiğin olaylardan dolayı hiç ilan yok.. eminim sen de yasamissindir bunun gibi şeyleri .Ama artık canıma tam etti.. evdekilere yine olmadı demekten ,utanmaktan çok yoruldum.. inşallah bu sefer ben ve benim gibi nice arkadaşım için hayırlı bir ekmek kapısı açılır inşallah.. Allah yardımcımız olsun ..
-
@John-Nash bu yazıyı nasıl alabiliriz burdan hocam gönderelim bizde
-
BU AKŞAM BİR ETKİNLİK VAR. PLANLARA GÖRE. TT OLMAK İÇİN GÜNDEM SATIN ALINMIŞTI. AMA DİYEREK PARANTEZ AÇIYORUM HERHANGİ AKSİ Bİ DURUMDA HAZIR OLUN BİZ YAPARIZ ETKİNLİĞİ. SİZDEN RİCAM HAZIRDA BULUNMANIZ. ETKİNLİK SAATLERİNDE HERHANGİ BİR İPTAL DURUMUNDA BURDA OLACAĞIM.
-
@ddguy SOHBETİNİ AÇAR MISIN
-
@John-Nash hocam metni atarmisiniz
-
Beyler bu akşam avrupa maçları var gündemde fazla kalamazsınız bu havya mıdır kimdir hiç mi günceli takip etmiyor? Satın almak için Fener maçı günlerini takip ediyor heralde
-
@Rorschach159 sürekli insanlarla alaycı şekilde hitap edici kelimeleri kullanmaktan vazgeç... Küfür yemekten bikmadin mi birader
-
Haftanın en yoğun gündemi bu akşam olacak.. Ve etkinliğin sözde yoğunluk yüzünden ileri atıldığı tarihe bakın! Ülkemizde siyaset ve futbolun her zaman ön planda olduğu bir gerçek. Ve sen Fb,Bjk ve Osmanlıspor gibi güzide takımlarımızın üçünün de aynı gece maçı olduğu akşama etkinliği düzenliyorsun. Hangi mantıkla bunu yapıyorsun? Pes!
-
@joeblack16 KARDEŞİM BEN BİLMİYORUM NE DÜŞÜNÜYORLAR NE YAPIYOR NEYTULLAH ANDIÇ BİLGİM YOK MESAJLARIMI GÖRMRDİ FAKAT MADEM PARA TOPLANDI GÜNDEM SATIN ALINDI YAPILMASI LAZIM SALI ERTELENDİYSE ÇARŞAMBA YAPILMALIYDI. EĞER SÖZLERİN BANAYSA.
-
bence de arkadaşım bu gün etkinlik olsa bile arada kaynar salı iyidi ama olmadıysa cuma olsun şahsi kanaatim
-
Gençler ankaradakiler gib e gitmiyor tamam da şu çsgb ye gidin derdi anlatın bari daha iyi olur
-
@John-Nash Etkinlik işini üstlenenlere lafım kardeşim. Gerekçeye bakıyorsun tamam kabul edilebilir diyorsun ama ertelenen tarihe bakıyorsun daha yoğun.. Bu bir tutarsızlıktır maalesef. Neden 3 gün sonraya erteliyorsun, ertesi güne yap.. Her bakanlık bir bir kadro alırken, bizim bekleyecek bir anımız daha kalmadı. Beceremiyorsan devret başkaları düzenlesin..
-
@guyan-gelmiş Seninle aynı gökyüzü altında nefes almak benim için dünyanın en büyük utanç kaynağı. 150 milyon metrekare dünyada neden 790 bin metrekare olan güzide Türkiyede dünyaya geldin ki?
-
Ayrıca mail de atttık @kürşad ankaradaydı ekibi topla csgb ye git anlat derdini mailden daha hızlı sonuç alırız
-
@joeblack16 ŞİMDİ ETKİNLİK İŞİNİ ÜSTLENEN DEYİNCE BENDE GİRİYORUM KONUYA. AYRICA ÜSTLENME GİBİ BİR DURUMUMUZ YOK KARDEŞİM BEN BURDA MÜCADELE EDİYORUM 2-3 AYDIR. O ZAMANLARDIR SESİ ÇIKMAYAN İNSANLARIN GELİP KONUŞMASI KADAR SAÇMA BİR ŞEY YOK. SÖYLEDİĞİN ŞEY KONUSUNDA HAKLISIN AMA BURDA İSYAN EDECEK ŞEKİLDE YAZMAN İYİ BİR ŞEY DEĞİL YAZARSIN NEYTULLAH ANDIÇ A O DA SANA GEREKLİ CEVABI VERİR. OKEY?