2016 Aralık GUY Sınavı
-
TAŞINDIK
http://forum.tercihiniyap.net/topic/888/2017-gelir-uzman-yardımcılığı-duyumları
Burada sadece sohbet muhabbet olacak etkinlik için çalışmalara yapılacak burada.. Duyumlar yukardaki başlıkta toplanacaktır.
-
@Duesenberry kardeşim zaten bi duyum bi haber olursa biz ara ara belirtiyoruz millet boşuna boş muhabbeti okumasın diye. son 2-3 sayfaya bakman yeterli baktın oralarda hiç bi haber niteliği taşıyan bişey yok demekki sadece can sıkıntısına konusmuslar dersin. hem o başlıkta hem bu başlıkta paylasırız sıkıntı olmaz
-
Kardeşim sohbet başlığı açacaktım ama 2016 guy yazısı zoruma gidiyor ondan 2017 dedim yöneticiler başlığı düzeltsin
-
Ayrıca şunu belirteyim yeni bi duyum haber olursa kimse bos muhabbet yapmaz o duyum haber konusulur sürekli , eğer boş goygoy dönüyosa demekki sinek avlıyoruz demektir.
-
Arkadaslar DPB e mail işi ne oldu? Arada kaynadı gitti. Şu metni kopyala yapistir yaparak buraya atar misiniz biz de dpb yi mail e boğalım. Kaynamasin o önemli bir iş.
-
@keynesin-amcası şöyle mi yapsak gece dükkanı kapatırken son kalan sabah kalkacak arkadaşlar şöyle bi haber var yok diye mesaj atsak ona göre biriken sayfaya aldanmasın kimse yazıp mı çıksak forumdan?
-
@10sanli de bilader ne olacak kendilerinin yapacağı yok sen yaparsan ne kadar güzel ışte ama bak güzel bir kadro planlaması yap ha. En çok kadroyu da iibflilere ver hergün bizden de hayır duası al işi rast gidesice.
-
GÖZÜNÜZÜ SEVEYİM ARKADAŞLAR O KADAR ERİNMEDİM YAZI YAZDIM MAİL ATIN DİYE ETKİNLİK VAR DİYE RESİM PAYLAŞTIM SİZ DAHA NEYİN DERDİNDESİNİZ. BEN GİDİYORUM BU KADAR ARTIK BENDEN UĞRAŞMAYACAĞIM. SİZE DE TAVSİYEM ETKİNLİK İŞİNİN PEŞİNDEN KOŞUN BURDA DURMAKTANSA DERS ÇALIŞIN HADİ BANA EYVALLAH
-
@John-Nash hocam nereye gidiyon ya ben arkadaslarima da gönderdim atıyoruz yapma ya
-
Gençler metni tam olarak atabilen atsın buraya kavga edecegimize cabalamaya devam edelim
-
Devlet Personel Başkanlığın'a
İstihdam bekleyen iibfliler olarak 2015'ten beri atama bekliyoruz. Gerek verilen kadroların azlığı, gerekse 15 Temmuz darbe girişimi sonucu ilan edilen ohal bizleri maddi ve manevi olarak olumsuz etkilemiştir. Diğer bakanlıkların alım yapmasına karşı Maliye Bakanlığı'nın tassarruf düşüncesi bizleri bir hayli sürüncemede bırakmaktadır. 2016 Kpss geçerlilik süresinin 1 yıla indirilmesi,her sen 2 kez açılan Gelir Uzman Yardımcılığı sınavının yaklaşık 2 senedir 1 kez açılması bizleri mağdur etmiştir. Sizlerden ricamız bizi bu matem havasından alıp götürecek ve bizim gibi ülkenin geleceğini oluşturacak ekonomistlere,parlak,genç beyinleri istihdam etmenizdir.Bizler de 2 senedir açılmayan sınavlar yüzünden atanamayan birikmiş iibfliler olarak istihdam edilmek için yüklü alımlar ve kadrolar istiyoruz. -
@John-Nash hocam kızıp terk etme bu grubu lütfen sen etkinlikci basimizsin
-
@John-Nash gőnderdik bakalim. Belki burdan hayirli ve guzel bi sonuc cikar.
-
Arkadaşlar belki saçma bulabilirsiniz ama artık mantıklı değil de çok yönlü hareket edebiliriz hangisi denk gelirse şimdi sayın bakanımız twıtteri bence kullanıyor ve twit atmak yönünde pasif bence.dikkatini mesajla twitle çekemiyorsak takip ettiği kişiler vasıtasıyla çekebiliriz takip ettiği kişiler 11 tane ve içlerinden Bayburt mv Şahap kavcıoğlu sürekli yanında olan kişi twitteri da etkin olarak kullanan birisi bakanı değil de onu twit yağmuruna mesaj yağmuruna tutsak ve bunu etkinlik gibi değil de herkes boş vakitlerinde olabildiğince yapsak ama en uzun iki günlük bir zamanda olabildiğince çok şekilde ne dersiniz
-
@ddguy yapamıyorum ben olay çok farklı yerlerde zaten gelip gelmeyeceği de belli değil sesimiz duyulsun diye çabaladım. Bırakmayın hocam etkinlik işini ama derste çalışın dua da edin hepimiz yerleşemeyeceğiz ama inşallah çoğumuz yerleşip atanırız
-
Ben derse dönüyorum arkadaşlar molalarda girerim @John-Nash ne diyosa yapalım destek olalım.
-
@hebelebe doğru
-
@hebelebe olabilir hocam zaman geçtikçe aleyhimize işliyo mantıklı ayrıca mantıksız degil
-
Bende yolladım arkadaşlar gruba giren adrese direk kopyala yapıştır yapıp mail atsın sonrasında derse dönsün akşama mücadele var
-
@jevons ben kopyala yapıştır yapamıyorum ya delirecem şimdi