2016 Aralık GUY Sınavı
-
@John-Nash aslında tivitırdan daha etkili bir yöntem gönderdim ben de guy ilanı bekleyen herkes gönderse keşke o zaman etkili olur bu mailler
-
@ddguy @John-Nash in paylaşımını alıntılayıp ordan kopyalamayı dene sonrasında düzenleyip yolla bakalım olcak mı bende o kdr anlıyorm bu işlerden
-
@jevons başardım hocam şükür
-
Arkadaslar bu metni arkadaşlarınıza filan da gönderin en azından bi dikkat alan çıkar atar cabalamaya devam
-
@hebelebe ben menşın attım arkadaslar sizler de atın en azından beklentimizin farkında olsunlar
-
@hebelebe hocam kime nereye yaziyoz bunun için bi saat belirlesek herkes atsa daha etkili olmaz mı dikkat çekeriz en azından
-
@hebelebe Bir Bayburtlu olarak söylüyorum sağ koludur kankadırlar Hemde sosyal medyada çok etkin sayın vekil. Özelden de mesaj atın. Cevap bile verebilir..
-
@safiTÜRK69 hocam etkinse toplu olarak bi şey yapalım hatta akşam etkinlik bitince hazır herkes toplanmisken vekile de yardiralim ne dersin @john-nash
-
@John-Nash ben daha önce dpb na benzer bir yazı göndermiştim ve bana gelen cevap a kadro atamaları kurumumuz uhdesinde değildir ilgili bakanlıklar daha iyi yardımcı olacaktır gibi bişeydi. Ben dün o yüzden gib e yazalım demiştim ancak pek rağbet görmedi fikrim umarım sana gerçek anlamda bir cevap verirler
-
@canaycan hocam gibe de yazalım nolacak ben dün görmedim muhabbetin arasında kaynağı sanırım bu metnin aynısını oraya gönderelim olmaz mı
-
@banuel
@mcivriz
@omerekinci
@Cengizyavili
@sahapkavcioglu
@TC_Basbakan
@ozlmpl
@AbbasGucluTR
@ersinceliq
@yenisafakwriter -
Arkadaşlar teşekkür ediyorum dikkat verdiğiniz için.şöyle yapabiliriz bugün saat 16:00 da herkes ama herkes Şahap kavcıoğluna dm ya da menşın yapabilir.ayrıca Facebook adresi varsa ordan da mesaj atılabilir içinizden nasıl geliyorsa.ama belli bir saat ve yüzlerce mesaj olması önemli.eminimki adam illallah edip kankisini arar söyler.ve mesajlarınız da başlangıç çok önemli bişey bulalım cümleye öyle girelim o şablonu da içimizden biri oluşturabilir
-
bu kişileri akşam kesinlikle etiketleyin tag a
-
@hebelebe hocam saat 4 de çok katılım olmaz akşam etkinlik ten sonra millet toplanmisken atalım twet filan her neyse ama bu benim fikrim tabi ortak bi şey belirleyelim
-
@canaycan gelir idaresi baskanliginin mail adresini yazar misin oraya da atalim
-
http://www.memurlar.net/haber/646973/?utm_source=headlines
Memurlar öğretmenlerin mülakatı kalksın diye haber yapmışlar
-
@keynesin-amcası mamurlar sadece öğretmenlere çalışıyo hocam iki guy la ilgili başlık açılmış onlarda ne yazdıklarını bilmiyo
-
Millet @hebelebe arkadaşın dediği çalışmayı ne zaman yapalım bi ses verin yahu gececiler nerdesiniz heyyyyy
-
Tamam arkadaşlar o da olur etkinlikten sonra da daha iyi olabilir haklısınız inşallah bundan bişey çıksın memurlar net zaten bizi haber yapsaydı bi kere çoktan ilan gelmiş bile olabilirdi o çakalağayı da onlar hortlattı her şey palavera
-
@canaycan hocam gibin mail adresini verir misin sende herkes oraya da atsın