2016 Aralık GUY Sınavı
-
@hebelebe hocam burası akşam canlanır etkinlik akşam 8 de o zaman tekrar duyuralim bu işi ben unutursam sen tekrar hatirlat hocam
-
Arkadaslar gelir idaresi baskanligi egitim merkezini aradim gecen seneden beri sinav bekliyorum bilgi alabilirmiyim die sordum boyle bir calismamiz yok dedi
-
@ddguy tmmdır kardeşim 8den sonra konuşalım
-
-
Vdk baskan yardimcisi 3 binlik alim olacagini soylemis arkadasima. Zamanini sordum aksama net bilgi veririm dedi.
-
@İnmyheart şu 3 bin muhabbeti bana çok gerçek sayı gelmiyor dostum. İstek olsa da bi anda öyle bir alım olmaz diye düşünüyorum
-
@kürşad bana da fazla geliyor ama bakalim
-
şu forumu takip eden insanlar gün içinde o kadar çok zıt duyumlar duyuyor ki bir günde 5 defa umutsuzluğa kapılıp 10 defa sevine boğuluyor
-
2017 yılı içerisinde oldugumuz için bende 3000 rakamının tek seferde alınacagını zannetmiyorum. Belki ilkbahar ve sonbahar olmak üzere ikiye bölebilirler.
-
Belki o rakam maliye bakanlığının toplam alımı için verilmiştir
-
@kürşad hocam senin arkadaşın bi şey diyo mu
-
-
ilan gelsin de 1500 kpss öncesi 1500 kpss sonrası olsun ama yeter ki ilanın geldiğini görelim artık.sınava çağırılmayacak bile olsam yeter ki ilanı görelim istiyorum artık
-
Arkadaşım aynı diyor.. O ilan gelecek sen çalışma sonra pişman olacaksın diyor.
-
@kürşad Ya gelecekte ne zaman diyor. Şubat ortasını geçtik
-
@İnmyheart kendisini sadece bu ilana adamis biri olarak troll olmadigini umud ediyorum...
-
@kürşad bence sen bu arkadaşını bu foruma davet et
-
@İnmyheart şimdi akşamlar olmaz bana...
-
biz neden gib'in üzerine bu kadar gidiyoruz. vdk'yi da arayalim. zamaninda 75 taban puanla alım yaptı. baski kuralim. vdk başkan yardimcilarini arayalim.
-
normal şartlar da şu 4 alım yapılmalıydı sadece 1 tane yapıldı.atılanlar da cabası 3000 rakamı olması gereken rakam ama bana da inandırıcı gelmiyor tabi ki sebebi de net.yıkıla yıkıla umut mu kaldı.