2016 Aralık GUY Sınavı
-
Akşama etkinliğimiz var gece de tgrtye yazarız johns nash in yazdığı metni de göndeririz
-
@10sanli Hocam bugün baktım bulamadım,haftaya bir keşife çıkarım durumdan sizi de haberdar ederim çıkmamış olursanız.Makbule hocayı ve derslerini çok özlüyorum
-
İl göç açıklanmış Faceden tanıdığım kimse giremedi asil listeye üzüldüm dersi bıraktım valla
-
en azından ufak bi grup kurtuldu derslerden desenize:)
-
@niloya Makbule Hoca benim Maliye dersime geldi Pegemdeyken acayip bi kadındı ya dışarda gördüğünde yok ya bu o kadın olamaz dersin derste onu dinlerken ben yoruluyodum cok tempolu ders anlatır bi sağa zıplar bi sola zıplar, jandarma devlet diyip kollarını bağlar baya akıcı geçerdi dersleri
-
İl göçün açıklanması yeni bir il göç ilanının habercisi olabilir. Çünkü birisi burda emin şekilde 500 kişi alınacak diyordu geçen gün ve bugün sonuçlar açıklandı:)
-
@10sanli aynen efsane resmen:) Pegemde en sevdiğim hocaydı.Hocam mail metni var mı gideyim mi gerilere?
-
Devlet Personel Başkanlığın'a
İstihdam bekleyen iibfliler olarak 2015'ten beri atama bekliyoruz. Gerek verilen kadroların azlığı, gerekse 15 Temmuz darbe girişimi sonucu ilan edilen ohal bizleri maddi ve manevi olarak olumsuz etkilemiştir. Diğer bakanlıkların alım yapmasına karşı Maliye Bakanlığı'nın tassarruf düşüncesi bizleri bir hayli sürüncemede bırakmaktadır. 2016 Kpss geçerlilik süresinin 1 yıla indirilmesi,her sen 2 kez açılan Gelir Uzman Yardımcılığı sınavının yaklaşık 2 senedir 1 kez açılması bizleri mağdur etmiştir. Sizlerden ricamız bizi bu matem havasından alıp götürecek ve bizim gibi ülkenin geleceğini oluşturacak ekonomistlere,parlak,genç beyinleri istihdam etmenizdir.Bizler de 2 senedir açılmayan sınavlar yüzünden atanamayan birikmiş iibfliler olarak istihdam edilmek için yüklü alımlar ve kadrolar istiyoruz. -
@10sanli Allah atanmayı nasip etsin
-
Makbule hoca AnkaraKariyerden Tahdit diye kitap çıkarmış eğer dersine girdiyse soru bankasını almak istersen haberin olsun ben aldım geçen @niloya
-
Subatin ortasini da gectik. Ne gelen var ne giden.
-
@aylin-yılmaz hocam etkinlik ten sonra @hebelebe arkadaşın dediği bakan yardimcisiydi sanırım ona da Tweet atalım dedik ne dersin organizasyoncu sizlersiniz ben çok anlamıyorum bu islerden
-
makbule hoca sınav yaptı sınıfta ben full cektim kitap alıcam demişti halaaa alacak
-
Akşama ilan gelecekmiş lafı kimden cıktı ya heyecanlandırmayın adamı
-
@10sanli Yok bir sey heyecan yapma geyik muhabbeti
-
@keynesin-amcası hocam.uzulme nasipte yokmuş demekki bizler listeye girelim ki yeni nesillere umut olalim
-
@10sanli hocam espriymis sanırım boşver takılma
-
Makbule Hocanın bide taramaları vardı meşhur iyi ders anlatır ama gerçekten ya severdim ben kendisini. Ankara'da hemen hemen her dersanede bulundu sanırım @vmy
-
aynen ben kayseri pegemdeyim hala gelior @10sanli
-
@ddguy aynen anladim sunu anlatmak istedi bisey olursa bize yazmayin duyrulardan takip et sana kafadan bilgi veremem demek istedi.