2016 Aralık GUY Sınavı
-
Bide aniden durup ''sen'' diye birini kaldırıp soru sorar @vmy
-
@10sanli başkasına sordu da sen cevap verdiysen sen sus!! der kıymetli can
-
@10sanli sağolun hocam alayım 657 yi bitirince:) bana da hep sen cin gibisin derdi Meşhurdu zaten cin gibisin demesi:) mail işi tamamdır.akşama da etkinlik, işsizlik zor:)
-
Canlar sizinle en son nerde kalmıştık @vmy
-
Ya bi tarama yaptı bigün meşhur bi çıkmış soru var ya Leviathan ile ilgili bizim arkadaş onu yapamamış, makbule hoca neyini yapamadın cümlede anlam sorusu demişti hahaha o soruya her denk geldiğimde aklıma gelir gülerim @vmy
-
@10sanli kaynak dağılımında etkinliği beden diliyle anlattı o da bisey mi
-
İl göç mülakat sonuçları açıklanmış. Yeni ilan gelebileceğine inanıyorum ben. İhtiyaç çok bu sadece arkadaş arasında konuşma sohbet. İnş gelir. Guy için de hala umudum var ama çok uzadı haklısınız
-
@kürşad ben hala su vdk baskn yrd. dediği rakama takılıyım. 3000 woouuww. @İnmyheart var mı arkadasından bir haber.
-
@kürşad aslında linç edecektik seni ama akşama etkinlik var ondan bişey demiyoz:)
-
@keynesin-amcası kardeşim haklısın. Bu açıklanma işi ile kendi bireysel olarak söylüyorum umudum arttı. Ben zamanında göçe girdim işteyim diye olmadı. Şimdi açsın diye onu da bekliyorum ki bi kaç umudum olsun.
-
@vmy arkadaş hala diyor bana sen boşladın ilan gelecek ve çok üzüleceksin zaman yetmiyor diye. Gelene kadar artık dinlendirmiyorum. İsteseniz paretoya sorun il göçün ne kadar ihtiyacı olduğunun.
-
@kürşad sen sakin ol başkan ya ilanı vermek kimsenin elinde değil sende bırakma çalış bu gruptaki herkes çalışsın guy oldu oldu olmadı zaten kpss de yakın çalışmanın zararı yok
-
@kürşad senin niyetinin temiz oldugundan şüphemiz yok kardeşim saol
-
@kürşad hocam peki bu ay icin mi diyor kesin qelecek diye?
-
Tweetlerinizi yazın bu kişileri etiketleyin taslağa kaydedin etkinlik anında unutmazsınız telefondan katılacaksanız tweet atar gbi bu kişileri yazın sonra destek isteyin sağ üste çarpı işaretine tıklayın orda taslağa kaydet var ona tıklayın kayıt olsun etkinlik anında kolay olur hazırda tweetiniz bekler belki bilmeyen olur diye yazdım
@banuel
@mcivriz
@omerekinci
@Cengizyavili
@sahapkavcioglu
@TC_Basbakan
@ozlmpl
@AbbasGucluTR
@ersinceliq
@yenisafakwriter -
@vmy ustat bu vdk baskani ne iş. Sana zahmet soylesene lutfen butun yazilanlari bidaha okumayayim :)))
-
Memurlarda Mart 14'ü kesin tarih ilan geliyor diye başlık açılmış fakat eksileri yemiş tabii insanın inanası gelmiyor değil o kadar duyuma inandık 1 tanesi doğru çıksın ne var
-
Arkadaşlar bırakın artık su duyumları bu saatten sonra ilan gelse bile sınav nisan mayıs gibi yani hertürlü kpss ye girecegiz... Lütfen kpss odaklı çalışın yoksa siz pişman olursunuz...
-
@paretowilfredo hocam susmayin allah askina gunde bir cumlede olsa soyleyin sizin soylediklerinize itibar ettigim kadar kimseye etmiyorum
-
@Grimmjow burdaki duyumu almış oraya yazmış o da bişey bilmiyor