2016 Aralık GUY Sınavı
-
Babama tgrt yi ac diyorum. Oglum tgrt mi kaldı nereden bulacam simdi diyor bizim tweetleri yayinliyorlar diyorum. Heh sizi ancak onlar yayinlar diyo
-
@davetsiz ya iste buna gercekten cok guldum:) cok dramatik:))
-
hahahaha cok iyiydi Allah emi ya
-
bi sigara içerim ben bu cevaba ah ulan dayı sen bari dalga gecme bizle
-
@davetsiz ellerinden öpüyorum babanın işi çözmüş adam beyler
-
Yav sormayın arkadaslar güvendigim dağlara kar yağdı.
Ama intikamımı onu bizim twitter gündemine sponsor yaparak alacagım. -
Kazandibi yokmu bu cevabın üstüne
-
@aylin-yılmaz kardeşimize söyleyelimde yarın Flash tv'de hemen etkinlik düzenlesin
-
nikah şekeri ve davetiye konusunda yardımcı olabilirim Evlenirken bi dürtün beni
-
Bazi seyler O kadar zoruma gidiyor ki sen o kadar birikim yap calis zorluklarla puan al ve bundan oncesi haklar yensin simdi de ilan yok kim giderecek bu magduriyeti...
Adamlar sahte diploma duzenleyip memur olur yillarca memurluk yapsrken burokratlarimiz nerdeydi.simdi ilan beklerken hic bir burokrat kulak asmamaktadir.heleki iibf mezunu isen suriyelilerden daha da kotusun... yasa takilipta magdur olan binlerce insan var ki onlarin hakki nolacak ki yas sinirina dahil olacak olanlardan biri de benim umarim olmam ama bizlerib hakkini kim verecek.
Daha cok sey var siylenecek ama zaman kaybetmek istemedigim.icin demeyecehim ama hakki yenmis biri olarak hangi makam mevki de olursa olsun hic bir kesime hic bir kimseye hakkimi helal etmiyorum.cunku benim emeklerimi.hayallerimi vaktimi kisacaasi herseyimi caldilar.oyuzden ne olursa olsun kim olursa olsun hakkimi helal etmiyorum etmiyecegim de -
@10sanli salim hoca pegemde maliyeye giriyordu sanki ankara kariyer de iktisada geçmiş.aslında kökten makro ve monopolün denemelerinden çektirebilirsiniz bir kaç tane.40 soruluk deneme çıkmış mı piyasaya?
-
@kürşaddd arkadaşım . Yok mu bir haber ?
-
Arkadaşlar okunmamış 30a yakın sayfa var. Çokkk zor geldi teker teker okumak. Duyumların son durumu nedir acaba
-
@83istanbul yeni duyum martin ortasi
-
arkadaşlar gib aradım şimdi ordaki yetkili net birşey söylemedi ama su an seçim zamanı başbakanlık personel daire başkanlığına şikayetlerinizi sunun yoğunluk olur ve istediğinizi elde edersiniz dedi
-
@müflis başbakanlık personel daire başkanlığının numarasını buraya yaz hocam bizlerde arayalım forumda konu dağılmışken toparlayalım elimizden geldiğince arayıp sitemimizi dile getirelim. Güzel bir yol göstermiş bize kaçırmayalım
-
info@dpb.gov.tr bu mail adresi aradım ben şimdi ama sürekli operatöre bağlıyor o yuzden toplu mail atın dedi bu sayı ciddi bir orana yükselirse gerçekten güzel olur adam ben burda yaşayan biri olarak bastırın dedi onümüzdede bir seçim var bunu değerlendirin dedi
-
O zaman ortak bir metin yazın herkes göndersin
-
tamam o zaman burda aramızda bu konularda iyi olan biri bir metin hazırlasın yolluyalım sınav süresininde 1 yıl gibi bir geçerliliği olmasın ayrıca hukuki olarak ta almaları gerek çünkü yapılmış bir sınav var ortada bir mail atmak bu kadar zor olmamalı bence hakkımızı ararken ne zaman korkar olduk biz
-
@niloya ankara kariyerin kurucularindandir. ama pegemde de hocalik yapio. benim hocam kendisi.