2016 Aralık GUY Sınavı
-
@aksaçlı haklı olablirsin kardeşim ama benim en azından içim rahat eder bişey taptık tam yapalım tabi herkesin kendi düşüncesi saygı duyarım ama pes ettiğimiz gün kaybettiğimiz gündür bunu söyler bunu bilirim
-
@jevons 12 de demi o ya ben bi islerimi halledeyim birazdan geliyorum Ben burdayım @aylin-yılmaz millet bugün bosladi bizi gececiler naptiniz bi ses verin
-
@ddguy evet 12
-
@LUCASS için rahat ediyorsa yap kardeşim ben de sana saygı duyarım ben tükenıyorum bazen belki size de kötü enerji veriyorum şu an ama aileme bile soyleyemediklerimi burada söylüyorum anlayın beni siz de
-
Allah herkesin yolunu bahtını açık etsin @aksaçlı
-
@LUCASS 5 10 dakika gecikmeli olarak gelicem ben dediğin gibi en azından vicdanim rahat uyurum herkes cabaliyo uykusundan fedakarlıkta bulunup Tweet atıyo ben utancimdan açtım tweeter i inan ki
-
@LUCASS amin cümlemizin
-
@aksaçlı inan ki yeri geliyo hepimizin umudu kırılıyo ama önemli olan bunu birbirimize belli etmemek hepimiz bu zincirin halkalarıyız hepimiz aynı durumdayız inan güzel şeyler olacak
-
Tgrtyi açtım bekliyorum
-
@John-Nash dostum eve yeni gelebildim anca gördüm gönderiyi elimden geleni yapacağımı hepiniz biliyorsunuz üstüme ne düşerse yaparım
-
@ddguy haha sağolasın
-
https://t.co/bjUIPjfTgm sesimiz duyuluyor sanki Kamu Personeli nin haber Twitter da paylaşılmış rt yapın arkadaşlar
-
Rg bugün de tırt
-
Hepinizin affina siginaraktan kardesim iyi niyetlisiniz buna hak veriyorum sayfa sayisi 400 u aşmişsa ona gore hassas davranin bu hafta ilan gelecek die o kadar heveslenmistim boş cıkti.biri de diyor ki vdk da guy arkadasim once vmy alinacak dedi sonra o mu baskasimi guy dedi bilmem ne dedi.rica ediyorum hassas olun bukonuda herkese hayirli geceler..
-
Nerden baksan Agustos ayından beri ilan bekliyoruz tam 7 ay olmuş
-
Ezgi gün helal
-
Rica ediyorum kpssden once ilan gelecek gibi sacma sapan cumle kimse kullanmasin sizin kpssden once ilan gelecek demeniz 3.5 ayin her anini beklenti icerisine gecirmek demek.uyanik hocalarda kpssden once ilan gelecek deyip gelincede ben dedim diyecekler kimseye inanmiyorum artik .kpssye uc ay kaldi bosuna calistik acik ve net yine kpssye calisacaz!!!!!!!!
-
arkadaşlar bol bol rt yapalım atılan her twiti rt yapalım
-
Bu millet nerde yahu paramadikler çıktı bide başımıza onlar atıyo sürekli
-
@pomak yayınlanıyo mu hocam özlem hanim okuyo mu izleyemiyorum programi