2016 Aralık GUY Sınavı
-
@aylin-yılmaz aynen hocam artık Papatyamiz var
-
bu gecelik etkinlikte buraya kadarmış
-
Emeği geçen herkese teşekkürler
-
Kapanışı da pomakla yapıyorlar pomak yeterr
-
Az önce annem seslendi tgrt de guy isteyen çocukların tweetleri yayınlandı bastırın gençler diyo
-
@pomak hocam sen neymissin be @aylin-yılmaz hocam ikimiz için en son 10000 yazdım gitti
-
yatıyorum ben hadi hayırlı geceler 4 5 msjım yayınlandı bunada şükür
-
@keynesin-amcası hocam senin canın mj sıkkın bugün
-
@ddguy nerden anladın
-
@keynesin-amcası hissettim hislerimm kuvvetlidir benim
-
@aylin-yılmaz haha yine denk geldi heralde
-
@ddguy o hislerini guy için harca
-
@ddguy böyle konularda şanslıyım herhalde bende çözemedim
-
@keynesin-amcası hissim gelecek hafta için umutlan diyo ama hadi bakalım hayırlısı
-
@pomak son 5 dk kapattım ne oldu ki
-
Yazılanları okuyorum ne haldeyiz.. ne gayret içindeyiz. Ve bu gayret sadece bi ilan için bir sınav bir şans için sadece. Ama umurlarinda mi okuyorlar mi Tweet leri dikkate alıyorlar mi acaba. Yazık ya bir sürü genciz hayalleri olan şu sınava hayatını kurmak bir düzen vermek için umutları ni bağlayan binlerce genciz. Istedigimiz sadece bir umut bir sınav. Bir buçuk sene ya dile kolay. Daha da kötüsü emek stres sinirle elde edilmiş okadar puan ama belkide 3 ay sonra elde kalan koca bir sıfır . Bu kadar mı zor bi ilanın verilmesi bukadar mi zor cevap bekleyen bukadar insana çıkıp iyi veya kötü bir cevap verilmesi. Hadi herseye eyvallah dedik oturduk 3 ay daha disimizi sıktık iyi kötü yine bi puan aldık. E sonrası yine beklemek yine meçhul.nasıl bir düzene oturmaz şu alım politikası. Referandum umuduyla bi alım beklemek bile aslında okadar garip bir durum ki hakkımız olan kadroları hep birilerinin çıkar lariyla önümüze koymalari. Insaniz be insan.umutları olan hayalleri olan gençleriz.
-
@ddguy hadi inş
-
@pomak bundan sonra seni paso rt licem hocam benden bi cacık olmaz
-
@keynesin-amcası hocam canını sıkan ne varsa at çöpe gitsin değmez hiç bi sey için
-
@ddguy yok hocam öyle deme hepimiz bir bütünün parçalarıyız birimiz olmadan diğerlerimiz bi anlam ifade etmez