2016 Aralık GUY Sınavı
-
Ben baya yoruldum bugün artık şu ilan gelsın de derse başlasak sadece bıktım yalvarmaktan
-
@keynesin-amcası valla benimde ekrana arkam dönüktü sadece ses duyuyordum
-
Allah razı olsun hepinizden gençler iyi geceler
-
bugün bayya yorulduk herkes yatsın yarın ders çalışacaz daha
-
@keynesin-amcası keşke twitteki başarımı ders çalışırken de gösterebilsem
-
@pomak ilan gelirse canavar kesilrsin
-
Bu kadar güzel insanın hakkına girelerse yazık onlara
-
Bu arada ben yarın memleket yolcusuyum gençler grupta aktif olamayabilirim 1 hafta buralar size emanet
-
@keynesin-amcası nedense bana hiç öyle gelmiyor ufak ufak başlamam lazım farkındayım ama sadece farkındayım işte
-
@ddguy memleketten bize ilan getir hocam sizin oraların ilanı meşhurmuş
-
@pomak başla artık hocam ilan gelmezse kpss ye geç kalmayalim
-
@ddguy nereden başlayacağımı bilemiyorum ve 45 dk 1 saatten sonra canım sıkılıyor
-
@pomak inşaAllah hocam pek meşhur değildir de
-
@pomak en baştan baslican hocam işte senin puan kaç bu arada
-
Şubat ayının en şanslı burcu akrepmis bende akrebim ama niyeyse hiç inanasim gelmedi
-
@ddguy en başı neresiydi ben onu unuttum puanım 85 küsür hocam
-
Ben 2016 kpss puanımı geçen unutmuşum. Baktım. Yani puanı kullanmak nasip olmadı iyi mi
-
Söylemek istediğim çok şey var Ama bizi burda ne hale düşürdüler hergün farklı ruh halinde oluyoruz... Eğer sınav acmayacaksan açıklama yap bu sene alım yapmayacağım diye yaizktur günahtır 1.5 sene bitti 2. Seneye dönüyoruz burada insanlar ellerinde emekleri ile bekliyor...
-
@yetkili-AĞAbey en çok da o canımı sıkıyor.. bizim bakan kendi alıımına değil de bu diğerleri bu kadar kadro istiyor yok şu yok bu diyerek kendinden kısıyor herhalde.. bakan tamam denildi bana ama hala net bi şey demedi o canımı inanılmaz sıktı.. yazık halimize ne diyelim
-
http ://www.kamupersoneli.net/m/gundem/iibf-mezunlari-memur-olmak-icin-atama-bekliyor-h23171.html sesimiz duyulmaya başlıyor sanırım yanımızda olan, sesimizi duyuran herkese gönülden teşekkürler