2016 Aralık GUY Sınavı
-
Gunaydin arkadaslar.bugun geliyo mu ilan acaba?
-
Kimsenin umudunu kırmak istemem ama düşüncelerimi de paylaşmak istiyorum. Ben bu saatten sonra ilan geleceğine inanmıyorum. Bunu siyasi durumdan dolayı da yaptıklarını düşünmüyorum. Ne planları vardı bilmiyorum ama resmen ince ince işlediler 2016'ya girenleri. Önce sınav takvimi değişti sonra sadece 2016 KPSS 1 yıla düşürüldü, sonuçlar 45 gün sonra açıklandı. Şimdi de ilan gelmiyor. Önce Aralık dendi sonra Ocak o da olmadı Şubat kesin dendi. Şimdi de Mart deniliyor. Resmen planlı olarak doğradılar bizi. Ben zaten 1 aydır KPSS ye çalışıyorum size de öneririm. İnşallah ben yanılırım da GUY ilanı gelir.
-
Acaba sanki iktidara sövme hakkı verildi bize
-
@SR inanki sabah sabah şunu yazdın ya kimsenin umudu kırılmadı bunu okuyanlar sayende güne harika başllıcaklar.Şuraya defalarca umut kırıcı bi şey yazmayın diyoruz en ufak bi ses bize umut oluyo kitaba sarılıyoruz.Rica ediyoruz kötü enerjinizi kendinize saklayın saba sabah modumuzu düşürmeyin
-
Arkadaşlar bu guy sınavında 100 sorudan kaç yapmak lazım minimum şimdi 16 Mayıs 2015i çözüyorum ilk defa aklıma takıldı baktım internetten ama bulamadım bilginiz var mıdır
-
@kardinalist 85 ile de kapatan il oldu 77 de o yüzden hedef min.85 olsun
-
Çok teşekkür ederim @guyan-gelmiş
-
GUY sınav soruları derlemedir hiçbir zaman açıklanmadı sınava girenler aklında kalanları paylaştı ve sorular toplandı. Geçen yıl (2015 sınavları) ekstrem bir yıldı genelde 80 alan kurum sınavını geçerdi bizde öyle çalıştık açıkçası çok kasmadık ama yanıldık. 28 Kasımda 83 puan alan dışarda kaldı yanlış çalışmalarınızı ona göre yapın arkadaşlar. İlan konusuna gelince taleplerimize sessiz kalacaklarını düşünmüyorum sonuçta önümüzde bir referandum var ve oy maksimizasyonu temel amaç bu yüzden bu kadar İİBF liyi görmezden gelemezler ilan gelecektir tatmin etmese bile bizi. Fakat bu durum iktidara veya muhalefete küfür etme hakkı vermez kimseye burası siyasetle ilgili bir platform değil ayrıca bazı şeylere küfrederek çözüm bulamayız sakin olup kpss ve açılması muhtemel sınavlara odaklanmalıyız...
-
Arkadaşlar bu foruma olumsuz moral bozan şahsa saldıracak sinir bozacak siyasi söylemler paylaşmayin kimsenin sizin olumsuz görüşlerinizi çekecek hali yok buradaki insanlar kaç senedir bu sürecin içinde ilan gelse de gelmese de herkes kpss ye gireceğini biliyo ben dahil aramızda kpss lafını duymak istemeyen arkadaşlar var bizde çalışıyoruz foruma giriyoruz diye elimiz armut taşlamiyo burda birbirimize destek olmaya çalışırken biri hop çıkıyo aradan bi olumsuz ifade insanlar yine dağıldı haklı olabilirsiniz doğruyu da soyluyo olabilirsiniz başım gözüm üstüne ama her doğru her zaman direk söylenmez iyi niyetiniz var madem bunu yumusatarak hem umut vererek hemde motivasyon yükseltici cümlelerle yapın herkesin sınırı psikolojisi pamuk ipliğine bağlı dikkate alınması dileğiyle herkese Günaydın
-
Guy sınavı dedik bağrımıza bastık,sende yalan çıktın!Alacağın olsun guy yıprattın bizi çok
-
Mehmet şimşek NTV de. Soru yağdıralım hadi;)
-
@Atauni25 tag ne hocam
-
@Atauni25 yağdır mevlam guy
-
Arkadaşlar suan guy olan eğitimde olan arkadaşım üstadı ile görüşmüş. ustadlari yani ders anlatanlar vergi mufettisleriymis. kpssden önce ilan yok bu kesin. kpss den snra agustos ayında 1000 kisilik vmy ilani gelecekmis. guy icinde minimum 1300 kisi imis o da kpssden snraymis. benden size tavsiye 2017 kpssye yardirin..
-
Arkadaşlarınız iyi sıkıyor maşallah veya siz de sıkıyor olabilirsiniz artık bilemicem biri vdk başkan yard. İle görüşmüş gelecek diyor bugün vm ile görüşmüşler gelmeyecek diyor sırf milleti umutlandırmak veya moral bozmak için asparagas duyumlar paylaşan kötü niyetli herkesin ahirette iki yakası bir araya gelmesin...
-
@vmy Duman söylüyor..haberin yok ölüyorum sen gelirken ben gidiyorum..
2018 de ilan 2019 da iş başı süper haberr.Guy bitmişDaha da twit atmam -
@Grimmjow Tamam kardeş sen bekle gelir mutlaka haftaya,olmadı haftaya,o da olmadı ondan sonraki hafta..Gelir,gelir
Moral bozacak şey yok,kendinizi en kötüsüne alıştıracaksınız bu süreçlerde..Şu an tek sınav belli o da Kpss. -
@vmy ilanin gelmeme sebebi neymis peki. Burcok kurum alim yaparken maliye bakanligi neden yapmiyormus.
-
@vmy 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Arkadaşlar suan guy olan eğitimde olan arkadaşım üstadı ile görüşmüş. ustadlari yani ders anlatanlar vergi mufettisleriymis. kpssden önce ilan yok bu kesin. kpss den snra agustos ayında 1000 kisilik vmy ilani gelecekmis. guy icinde minimum 1300 kisi imis o da kpssden snraymis. benden size tavsiye 2017 kpssye yardirin..
2500 yada 2800 kisilik kadro alindigi haberleri solanirken biri alacak biiri almayacak diyor anlamis degilim
Maliye bakanligindan biride cikipta kodugumun sinavi hakkinfa bi aciklama yapmaz mi.bi insanin gelecegi iki dudak arasinda olabilir mi ya
Ya madem.almaya korkuyor bakanlik koltgu o zaman isini bilen ehil arif olan insana verilsin bune boyle ya ben anlamiyorum nasil bir kurum anlamis degilim her gelenin kisilihine gore sekillenen kurum.oldu vikti.maliye bakanligi -
@Grimmjow Nice duyumcular eskittik bu platformda, şimdilerde çoktan unutulan... Olumlu duyum alan kişiler göklere çıkarılıyor da olumsuz duyumunu paylaşanlar neden yerden yere vuruluyor? Polyannacılık işinize gelebilir ama biraz saygı lütfen.. Kimse kimsenin duyumuna inanmak zorunda değil .. Arkadaş aldığı duyumu nacizane olarak belirtmiş . Şahsi görüşüm her ne olursa olsun 3 ay sonra bir Kpss gerçeği var şu anda tek hedef ; olmayan bir ilanı beklemek değil , onlarca ilanın kapısını açacak olan Kpssye çalışmak olmalıdır