2016 Aralık GUY Sınavı
-
Banu el saolsin twit attı
-
@yetkili-AĞAbey banu el herkese cvp atiyor zaten bize twit atarken ayni zamanda gibte memurlarin uzman olmak istemesine de twit atıyor
-
Umarim bizleri görürlerde alım yaparlar
-
@yetkili-AĞAbey ne dedi
-
@guyan-gelmiş evett ya canımı sıktı o kadın herkesi memnun ediyor bu konuda
-
@keynesin-amcası TRT de , bu tweetler nerde yayınlanıyor a haberde göremedim Tgrt daha iyi
-
Daha önce fen edebiyat okumuş adamları herhangi bir puan türünden +80 almış olmak kaydiyla diyerek müfettiş yaptılar içerdeki düz memurları uzman yapmasalar bari..su etkinlik ses getirsin artik
-
Mustafa Apaydın SGK müfettişliği için p118 dahil diğer puan türlerinin de değerlendirildiğin yazdı bu çok iyi olur ve bu adam da Selim bağlı gibi iibflilreri bilgilendiriyor ilgili biri
-
Biri beni durdursun retweet yapmadan duramıyorum hala yapıyorum 100 ü geçti
-
@aksaçlı twitter hesabını kilitleyince durursun merak etme
-
@aylin-yılmaz hangi puan türü olursa olsun puan 90 dan aşağı kapatmaz bize yüklü alım lazım ki düşük puanlar da kullanılabilsin
-
@aylin-yılmaz evet hesabın kilitlendi dedi nasıl açıyoruz
-
@aksaçlı benim diğer hesap kilitlendi açamadım sanırsam bi kaç saat kullanamıyorsun
-
@aylin-yılmaz bekleriz ne yapalım zaten bugün bitti diğer etkinliğe kadar açılsın da bu arada inşallah diğer etkinliğe gerek kalmadan ilan gelir
-
@Serkan01 hocam bu kurum içi uzmanlık muhabbeti için çok mücadele var fakat bakan sıcak bakmıyor
-
Vay be koca 1.5 sene geçti,iibf'nin en çok beklentisi olduğu kurumdan Ne ses var,ne seda..Bu süre zarfında bütün sınavlar açıldı ama bizleri tatmin edecek şekilde bir türlü guy ilanı gelmedi.Kapatın arkadaşlar bence kepenkleri,2017 Kpss bizi bekliyor hayırlısı artık ondan sonraki alımlara..50 bin yetmez,200 bin öğretmen alın.10 bin yetmez,50 bin polis sağlıkçı alın.Bütün kurumlarda personel ihtiyacı had safhada iken..Yazık koca sene boşa geçti..
-
Arkadaşlar yılmak yok Tgrt habere devam
-
@LUCASS 12 de dimi o açıcam tgrtyi birazdan bu gece grubu nerde
-
Yormayin gencler kendinizi yeter tweetlerle felan zaten duymak isteyen bu aksam duyardi her şeyi daha bosverin TGRT yi falan kimse bizi görmek duymak istemiyor basinizin çaresine bakın diyorlar Isterseniz ölün ilan milan yok diyorlar Allaha havale edin başka elimizden bir şey gelmiyor
-
Bu akşam da kalkınma notları elimde tgrt için bekliyorum her şey ilerdeki mükelleflerim için