2016 Aralık GUY Sınavı
-
@guyan-gelmiş estafurullah kardeşim o nasıl söz oyle. millet son sıradayız bastırın hadi sürekli rt olmaz tweet atıın düşüyoz
-
benden bu kadar dostlar:) dışarı çıkacağım. bence gündemde iyi kaldık bugün
-
bırakmayın arkadaşlar güzel gidiyoruz
-
Bu eylem için günlük limitini aştın uyarısı veriyor
-
@guyan-gelmiş üst üste fazla rt yaptın 6 saat bişey yapamazsın ama beğene bilirsin tweetleri
-
tekrar yükseldik
-
Arkadaşlar maddi olarak tekrar az meblalar bile olsa hepimiz toplayıp sık sık TT olalım
-
Herkes atama bekliyor ama en çok da onlar!En en az kadro hep onlara veriliyor.Oysa İİBF'lilerli bir Türkiye kesinlikle çok daha güçlü olurdu (Abbas Güçlü' den destek) rt yapalım bu twıtı arkadaşlar
-
SGK başkanı kimdi onuda etiketleyelim
-
@aylin-yılmaz bugün de 6000 guy diyor
-
@aylin-yılmaz flash tv işini hallettin mi
-
@yatutarsa Mehmet Selim Bağlı @msbagli
-
Arkadaşlar @John-Nash le beraber bi organizasyon düşündük a haberde gece 11 de gece ajansı programı var #tabiki etiketiyle @tvahber @banuel @geceajansı yazarak yine sesimizi duyurmaya çalışacaz toplanmışlen yüksek katılım olsun lütfen
-
@LUCASS yapalım hocam dersi birakmosken onu da yapalım en azından vicdanimiz rahat eder
-
@LUCASS etiketler doğru olsun kardeşim sanki gece ajansında g yi büyük görmüştüm kontrol et ayrıca yaz etiketleri. Senin fikrin güzel burdayken arkadaşlar saat 23.00 da ki tv tweeter etkinliğine katılım yüksek olmalı çünkü A haber sesimizin ulaşacağı en üstün bir altı diyebiliriz @keynesin-amcası okey? @pomak
-
@John-Nash sen yeter ki bizi bırakma hocam @keynesin-amcası @pomak yerine ben okeyliyorum okeyyy
-
Bayburt milletvekillerinden sayın Şahap Kavcıoğlu bu aksam 23.20de trthaber radyoda gündemi değerlendirecekmiş ben faceden fotografin altina yorumu yaptım inş canlı yayındır soru gonderme sansimiz olur
-
@tvahaber @banuel @Geceajansi Etiketler bu şekilde tag olarakta #tabiki
-
@John-Nash @LUCASS 00:00 da da TGRT Haber den devam ederiz.
-