2016 Aralık GUY Sınavı
-
AH YALAN DÜNYA
YALAAN DÜNYA
YALAANDAN YÜZÜMEEE
GÜLEN DÜNYA... -
Cumhurbaşkanı istihdam çağrısı yaptı şimdi alım olmayacaksa ne zaman olacak?
-
@hakimim_25 BİLMİYORUM KARDEŞİM İNŞALLAH OLUR BENİM SADECE TAVSİYEM BURADA KESİN KESİN KONUŞAN ARKADAŞLARA İTİBAR ETMEYİNİZ ONLAR DIŞ KAPININ DIŞ MANDALI. DEDİĞİM GİBİ REFERANDUM VAR BU ELİMİZİ KUVVETLENDİRİYOR İNŞALLAH GELİR DİYE UMUT EDİYORUM
-
@hakimim_25 Cumhurbaşkanimiza mektup mu yazsak maliye bakanı sizin çağrıya uymuyor diye...
-
@voshue Anladım hakkımızda hayırlısı olsun o zaman ondan elendiysen daha iyi yerlere girersin inş dostum sınavda başarılar şimdiden Naci Ağbal'ın abisinden haber alırsan buralardayız
-
@Grimmjow arkadas bugun gitmis yanina babasiyla yazmis gelir uzman yardimciligi sinavi ne zaman olacak diye kagidi vermis arayinca haber edecekmis abisi bakalim nolcak
-
Kardesim ciddi misin ya en yetkili agizdan mi ogrenicez simdi
-
@TugayÇ evet hocam fazli agbal ile gorusmusler bugun arkadasim ile babasi bakalim donecek mi yada ne zaman
-
@Aristo76 ÇOK DİKKATE ALINACAĞINI SANMIYORUM KARDEŞİM
-
@voshue keske soruyu kpss oncesimi gelecek sonrasi mi diye sorsaydin. 2017 de alim yapicagiz demisti zaten. Simdi yine 2017 de alacagiz diye yuvarlarsa yandik
-
basbakana ve cumhurbaskanına yazalım eger aynı msj bırkac kere gelırse dıkkate alacaklardır
-
@TugayÇ arkadas su an calisiyor ogrenip tekrar yazarim hocam
-
Fazlı ağbal Çorum da hirdavat dükkanı olanı gariban yaşlı bir adam bunun cevabını nerden bilebilir ki, bakan abisine bunları mi söyleyecek
-
@TugayÇ BANA DEDİKLERİ ALIMLAR HEP BANKLAR VE BANKACILIK ÜZERİNE OLACAK GELİR UZM YARD İSE REFARANDUM SONRASI ALIM DÜŞÜNÜYORLAR DEDİ. YİNE SÖYLÜYORUM BANA GÖRE REFARANDUM VARKEN İLAN HER AN GELEBİLİR. BELLİ OLMAZ. EN KÖTÜSÜNE HAZIRLA KARDEŞİM KENDİNİ
-
@hulyayasar ALMAZLAR HOCAM
-
başbakan 15 milyon gence özel mektup yollayacakmış. keşke bizde onlara gönderebilsek...
-
BİZİM NET BİR ŞEKİLDE BİLGİ ALMAMIZ GEREKEN KİŞİ MALİYE BAKANIMIZ NACİ AĞBAL DIR. LÜTFEN DUYUMLARA İTHAM ETMEYİNİZ. BENİ DE YANLIŞ ANLAMAYIN İLAN GELMEZ DEMİYORUM YA DA ÇALIŞMAYIN HELE HİÇ DEMİYORUM. NEYİN NE OLACAĞI NASIL GELİŞECEĞİ BELLİ OLMAZ.
-
@John-Nash kardesim benim icin sıkıntı yok.kpss puanim iyi. Kpss den beri calismayi birakmadim simdi gunluk guy sorularini cozuyorum. Gelirse hazir olalim. Gelmezse hedef kpss zaten. Ama bence de referandum oncesi ilan gelrcek
-
@kozexpo BİZİM EKSİĞİMİZ KARŞIMIZDA MUHATAP ALACAĞIMIZ KİMSE OLMAYIŞI BİLGİ ALAMIYORUZ HERHANGİ BİR ŞEKİLDE. YANİ ŞU AÇIKLAMA YAPILSA YA DA BİR TAKVİM OLSA. SINAV VAR YA DA OLMAYACAK YOK DİYE SÜRÜNCEMEDE BIRAKILMAZ BU KADAR İNSAN
-
@John-Nash naısl bu kadar duyarsız olunabılıyor anlamıs degılım gercekten. Rabbım hayırlısını nasip etsin inş. hocm bu arada sıze msj gonderemıyorum kullanıcı bulunamadı dıyor