2016 Aralık GUY Sınavı
-
@Aristo76 ama kitap almaya gerek kalmaz bence tüm değişikler toplanir onlara bakarız
-
sırf konular değişmesin diye hayır verecekler bile vardır bence
-
Arkadaşlar çeki için hangi kaynağı onerirsiniz
-
çeko için
-
Arkadaslar girgir olsun diye sormuyorum.yanlis anlasilmasin guy ilaninin hatta diger ilanlarin kpss oncesi gelecegine dair umut tasiyan var mi umudumu kayvetmek uzereyim de allahrizasi icin gelsin artik
-
@sadevatandas gelecek kardeş çalış.
-
@sadevatandas GELME İHİTİMALİ VAR ÇÜNKÜ HER SEÇİM ÖNCESİ ALIM OLUYOR REFARANDUM KUVVETLİ İHTİMAL İLAN İÇİN GELMEZSE DE ŞAŞIRMAMAK LAZIM. ÇALIŞMAK İÇİN ÖNÜNDE KPSS GİBİ MOTİVE EDECEK BİR ŞEY VAR 3 AY SONRA. GUY U KAZANIRSIN DİYE BİR ŞEY YOK AMA KPSS DEN YİNE GÜZEL BİR PUAN ALIRSAN SINAV AÇILDIĞINDA ATANMA ŞANSIN ÇOK OLUR HOCAM
-
şubat ayı içinde gelecektir gençler moralinizi bozmayın
-
Arkadaşlar refarandumda evet oyunun olabildiğince fazla çıkmasını istiyorlar, bunun içinde tüm imkanlar zorlanacaktır, eğer sağlam bir ilan gelecekse bu kpss sonrası değil, refarandum öncesi gelmesi gerekir
-
@keynesin-amcası duyumunuz var mıdır acaba inşallah gelir artık
-
@arrss Evet ama sizin dediğiniz mantıklı olan şey. Peki bu ülkede mantıklı olan şeyler uygulamaya geçiyor mu? Maalesef hayır.
-
@arrss eğer kpss oncesi sınav olacaksa 22 yada 29 nisan da olur olur o da şubat içinde ilan demek haftaya sınav ilanından umutluyum
-
@avukatı_mısın haklısın kardeşim fakat ağlamanın sızlamanın kimseye faydası yok, refaramdum bizim için cok büyük şans, sesimizi şimdi daha güçlü duyurmalıyız
-
Sınav olmadan 2 ay önce komisyona haber veriyorlarmış komisyon soru hazırlamaya başlıyormuş. Ocak ayı başında guyların yeterlilik sınavı vardı o zaman yeni guy olan hocama sormuştum duyum var mı diye 2300 rakamını söylediler sınav komisyonundan ama tarih veremiyorlar demişti ben artık geleceğini düşünmüyorum
-
@keynesin-amcası hocam iki gün önce il göcten elendim, şimdi oturdum ders çalışıyorum, umutlu olmaktan başka çaremizde yok zaten
-
@arrss ayne kpss onces illa ki ilan gelir puanları heba etmezler onlarda bunun farkındalar zaten
-
Naci agbalin abisinden haber gelirse lutfn buraya yazin
-
@Aristo76 ceko icin yasin kulaksiz adem kayanin calisma sorunlari isimli kitapi var sgk mufettisleri yazmis kitapi aciklamali ogretici baya oneririm
-
@keynesin-amcası 29 nisanda sinav olmasi icn ilanin engec 14 martta gelmesi lazim su 14 mart tarihini veren dogru soyluyo olablrmi acaba
-
@adam-simith teşekkür ederim kardeşim ben de onu düşünmüştüm.