2016 Aralık GUY Sınavı
-
@Rorschach159 komisyonun hazırladıgı sorular ahım şahım çok nitelikli maşallah 2 ay yetmiyordur bile
-
@10sanli 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@davetsiz Kardeşim babana söyle akşam yine TGRT'deyiz
Hocam selamı var 1.siraya aldik tgrt yi.
-
@miss-smith Aynen guy sorularını çözünce görebiliyoruz onu ben bana aktarılanı söyledim hocamla bugün yine konuştum dershanede bence bu sene bitti ilan işi dedi 2017 puanlarınızı yüksek tutun dedi
-
Artık stresten dün ve bugün acile gittim . Nefesim daralıyor . O kadar emek verip şu hale düşündükçe daha kötü oldum . Bizim bu hakkımızı nasıl ödeyecekler . Bu kadar mı imkansız . Bendende durumu kötü olanlar vardır elbet herşeye rağmen dua edelim
-
@oknks55 olmaz mı kardeşim. bende daha beteri vardı -stres- adı altında. hayatımda görmediğim şeyleri kpss sürecinde 23'lü yaşlarımda gördüm. 2 yıldır atlatma sürecindeyim. acil şifalar dilerim sana da. geçmiş olsun
-
Biri Aranıyor
Geçen sene guy sınavında ki görevli sınav kurallarını anlatırken dedi ki: Arkadaşlar optik işaretlemenizi kurşun kalem ile yapınız.
Bu sınava giren bir arkadaş parmak kaldırarak hocam bende uçlu kalem var sorun olur mu dedi. Yaşanmış gerçek bir olaydır. Eğer o arkadaş atandıysa ben bu işi bırakırım. Buralardaysan bul beni yiğidim Şuan ne yaptığını çok merak ediyorum.
İşsizliğin son boyutuna ulaştım -
@83istanbul bir formu dolduramayan tanıdığım guy oldu o da olmuştur
-
@furkanbey kardeşim çok sağ ol .
-
tgrtye yazcaz bugün 00.00 da arkadaşlar
-
@paretowilfredo hocam neden susuyorsun, bildiklerini duyduklarını söyle lütfen, olumsuz da olsa söyle itimat ediyoruz biz sana, haberlerini bekliyoruz bu gece
-
Arkadaşlar ilan artık bakana kalmış.Onun için duyum almak çok zor.Ben ilanın kesinlikle geleçeğinden yanayım.Martın ortasına kadar gelmezse daha da gelmez bi kaç aydır bu şekilde düşünüyorum.Duyumlarım da bu yönde..
-
Nerde o eski her ay içinde gelen ilanlar.
-
@83istanbul hocam siz cok yasayin emi aksam aksam su durumda guldurdunuz :)) iste oyle ne insanlar giriyo bizde hala bekleyelim:)
-
Su alım gelsede kurtulsak evdekilerden laf isitmekten bıktım sanki alım varda biz girmiyoz
-
60.000 kişi alınıyor. 20bin sağlıkçı 15.090 adalet 25000 sağlık
Gelde anlat bu ilkokul mezununa -
P35 im 84.6 napayım 90 puanli adamda bekliyor sonra çalışmadın oluyor alım yok alım
-
2016 puanları iyi çok şükür ancak alım olmayınca pek bir işe yaramıyor. Bu sene tahminimce guy alımı KPSS sonrasına kalır. Nisan da referandum mayısta KPSS var. Bu aralar ilan geleceğini de düşünmüyorum. Maliye hala temizlik yapamadı kendi içinde onun için 2017 puanıyla alım yapma ihtimalleri çok yüksek. Hem sınavı sıfırladilar hem sistem değişikliği oldu. İnşaallah ilan gelir de kısmen de olsa insanlara bu çalışma şevki gelir. Giden rahatlar.
-
-
#Günbiterken
-
@Bireysel-başvuru daha ne temizlik yapacaklar kardeş onu merak ettim ?