2016 Aralık GUY Sınavı
-
@TugayÇ BENDE ÖYLE DÜŞÜNÜYORUM ELİ KULAĞINDADIR İMAMIN EZAN OKUNUR BİRAZDAN DERLER YA SANKİ GİZLİDEN YÜRÜTÜLÜYOR VE ANİDEN GİB DUYURULARDA ŞU ŞU TARİHTE ŞU KADAR GELİR UZM YARD ALINACAKTIR YAZSINI GÖRRÜRÜZ DİYE UMUT EDİYORUM
-
Arkadaşlar icra iflas hukukunu nasıl halledebilirim hukuktan tek eksigim diyebilirim aniden guy ilanı gelse hiç yapamicam böyle güzel defter notu olan varsa paylaşabilir mi acaba ?
-
@hulyayasar YAZDIM BEN SİZE ŞİMDİ ORDAN DÖNÜŞ YAPABİLİRSİNİZ OLMADI FACE VEYA TWEETERDAN YAZABİLİRSİNİZ HOCAM
-
TEK EKSİĞİMİZ 1. KİŞİNİ AĞZINDAN NET BİLGİ ALMAK O DA BAKANIMIZ NACİ AĞBAL 'DIR. ÇÜNKÜ YEMİN ŞART EDER DERECESİNE ÇOK HOCALAR VE ÇOK ARKADAŞLAR GÖRDÜK AMA ONLARDA BAŞKALARI DA ANLAMALI BU OLAY DIŞINDALAR VE BUNLARIN BİLECEĞİ HERHANGİ BİR İŞ DEĞİL. ZATEN ONLAR DUYDUKLARI AN SINAV İLANI ERTESİ GÜN GELECEKTİR.
-
@aksaçlı sen abin olsa abine hatri sayilir bir dostun icin bir sinavi sormaz misin ?
-
Kardeşim sorarım sormasınada ne bilim bana biraz uzak geldi yine de inşallah söyler çok seviniriz cabalarin için Allah razı olsun
-
@aksaçlı Hocam ezberleyeceksiniz valla biraz uyuz bir ders kendileri. Kaynak olarak bir fikrim yok bende dersane notları vardı ama onları buraya atmam bana da zulüm olur size de zulüm olur. Eğer hiç altyapınız yoksa ilk soru çözümlerinizde AÖF'nin çıkmış sorularını internette bulabilir, onlarla başlayabilirsiniz. Ben öyle yapmıştım ve işimi görmüştü açıkçası.
-
takip talebiyle başlayıp malları hacizden satana kadar adım adım ilerleyeceksin. hepsi bağlantılı birbiriyle. çok tekrar lazım...
-
@avukatı_mısın hem de ne uyuz kardeşim, konsensus u açacam tüm soruları çözecem vur kaç defa artık ezberlicem onları başka çarem yok konu çalışacak zaman da kalmadı
-
@aksaçlı muratın icra iflas konu anlatımı çok güzel tablo tablo anlatıyor ordan çalış paragraf okumaktansa tabloda görmek daha akılda kalıcı
-
@jevons muratın kaynağı yok ben de hocam ya
-
@aksaçlı hocam özelden mailinizi atarsanız ben size notumu yollamak isterim. Dershane hocamız hazırlamıştı. Hey gidi günler. Sağlamdır. Elimde test sorularıda var onları da atayım .
-
@hulyayasar katılıyorum
-
@paaschegibiruh attim hocam
-
@aksaçlı hocam bu referandumda hangi hukuklar değişiyor biliyormuşum?
-
@Aristo76 yani hukuk değişirse bizdeki kaynaklar ne olacak koşa için yeniden mi alacağız.
-
@Aristo76 valla kardeşim daha tam degisikleri kimseden alamadik sınava yakın çıkar hepsi buralarda paylasiriz inşallah
-
@Aristo76 kpss için yeniden mi alacağız
-
@Aristo76 referandum dan önce sınav olursa sıkıntı yok ama sonrası olursa evet değişikler bizi etkiler
-
@Aristo76 tamam teşekkürler o zaman pdf birileri atar.