2016 Aralık GUY Sınavı
-
@İnmyheart inş doğrudur onun
-
@Aristo76 rica ederim kardesim
-
24 marta kadar ümit var bence
-
@İnmyheart neden 29 nisan
-
dostlar bu ilan referandum öncesi mutlaka gelır. ama 1000 kısı mı olur 3000 kısımı artık subat sonumu gelır mart sonumu bılemem. oy ıcın mahallelerde kapı kapı gezecek sıyasıler bızı gozardı etmelerı mumkun degıl.
-
iyi reklam 1 kişi kazandırır kötü reklam 10 kişi kaybettirir bunu onlarda cok ıyı bılıyor.
-
Arkadaşlar referandum için kapı kapı gezmeye başladılar.ben bize geldiklerinde alım olmadığını ve bundan ailecek rahatsızlık duyduğumuzun not düsülmesini rica edicem.sonuçta hepimiz bunu yaparsak ailelerimizde dahil sayımızın dikkate alınabilir olduğunu düşünüyorum.ne dersiniz?
-
@dlkdr gelsnler bende kadro yetersizliğini diyecen
-
@paretowilfredo hocamn yeni bi duyum var mi olumlu yada olumsuz
-
o ilan gelse de artık ben yaşadığım bu günleri unutmuş olmam kendileri bilir ister gelsin ister gelmesin aylardır çektiğimiz az değil psikolojim alt üst oldu beklemekten
-
@paretowilfredo hocam su surecte bi gelisme var mi acaba ilanin gelmesiyle ilgili?
-
@paretowilfredo sizden haber bekliyoruz
-
Twitter da akp milletvekili takip etti oy için kapı kapı dolasiyorlar bi metin yazdim dm den guy istediğimizle ilgili
-
@Ricardoreyiz zehra taşkesenoğlu na mı bende göndermiştim ona
-
Aynen Zehra taşkesenoglu Erzurum mv
-
@Ricardoreyiz sabah msj atmıştım ama dikkat edeceğini sanmıyorum takipçi kasıyor robot hesapların gönderdiği mesajların arasından kaynayıp gideriz
-
@keynesin-amcası bu ne karamsarlıktır ya rabbi
-
@canaycan gerçekler:)
-
@voshue kardesik haber yok mu hala ?
-
Buralar çok sessiz bugün herkes h.sonu tatilinde heralde