2016 Aralık GUY Sınavı
-
@velibaskal aynen bu temizlik en fazlasi meb te ve diger bakanliklarda ama adamlar alim yapiyo aciklama var , mehmet simsek zamaninda en azindan alim kadrosuna kadar bilgi sahibiydik tamam olaganustu vesair ama sadece maliye bakanlik alim yapmiyor yada aciklama , digerleri catir catir aciklama yapiyorlar su kadar alincak deniyor bence sorun bakanda hocam ,,, umarim en gec martin ortasina kadar omaliye patlatir ilanida bizde bi derin nefes aliriz
-
Arkadaşlar alım yapılmamasını nedeni bence ne tasarruf ne de temizlik bunlar hikaye... Adalet bakanlığı meb vs bu bakanlıklar en fazla ihracin yaşandığı kurumlar ama hemen doldurdular bizim ki neden sessiz derseniz bakanın müsteşar olmasından kaynaklanıyor.. Iniyasitif alamıyor onun için de riske girmek istemiyor...
-
@yetkili-AĞAbey 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Arkadaşlar alım yapılmamasını nedeni bence ne tasarruf ne de temizlik bunlar hikaye... Adalet bakanlığı meb vs bu bakanlıklar en fazla ihracin yaşandığı kurumlar ama hemen doldurdular bizim ki neden sessiz derseniz bakanın müsteşar olmasından kaynaklanıyor.. Iniyasitif alamıyor onun için de riske girmek istemiyor...
Risk almiyorsa gitsin ozaman millet onun cesaretini mi bekleyecek kardesim ole dimi bakan maasini aliuor ama ceksin gitsin o makamdan zaten yskismiyorda
-
Bakan gidecek kardeşim ne riski adam kabineden ilk adı silinen kişi oldu @yetkili-AĞAbey
-
@Rorschach159 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Bakan gidecek kardeşim ne riski adam kabineden ilk adı silinen kişi oldu @yetkili-AĞAbey
Tespitin dayanagi ne kardesim
-
@Rorschach159 başka hangi bakanlar gidecek ki
-
@minikguy Siyasi gidişat kabine değişecek diyor artık hükümet değil Erdoğan kendisi güvendiği kişileri bakan yapacaktır zaten emaneten verilen görevde daha fazla kalamaz. Benim tahminim ki partiye yakın kişilerde aynısını yazıyorlar
-
@Rorschach159 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@minikguy Siyasi gidişat kabine değişecek diyor artık hükümet değil Erdoğan kendisi güvendiği kişileri bakan yapacaktır zaten emaneten verilen görevde daha fazla kalamaz. Benim tahminim ki partiye yakın kişilerde aynısını yazıyorlar
Baskan ama cumhurbaskani atsmasi.icin 2019 da degisiklik.olacsk ki bence kabinede cok bile kaldi bu bakan birimlerin jepsi sikayetcisir tahminim
-
@aylin-yılmaz 3-5 hariç hemen hemen hepsi referandum geçtikten sonra 2019'a kadar erdoğan güvendiği ekiple gitmek isteyecektir benim tahminim bu görmek zor değil
-
Onemli olan kpss oncesi gitsede alim olsa
-
@minikguy Sen erdoğanın yerine koy kendisi 2019'da başkansın 2019'a ülkeyi en azından belli seviyeye getirecek kabine istersin özellikle ekonomi alanında dediğim gibi bunlar benim şahsi fikrim
-
@Rorschach159 hımmm giden geleni aratmasın da hangisi olursa olsun
-
7 gun boyunca ayetel kursi okuyup ilanin gelmesi icin dua edicem insallah gelir
-
@aylin-yılmaz Teftiş kökenli biri gelmesinde kim gelirse gelsin. Ali Babacan gibi bi bakan çıkmadı yıllardır
-
@Rorschach159 bende diyorim.ki kardesim insalah kbine segisim.2019 a kalmaz da 2017 kpss oncesi olur ilan gelir diyorum
Bilgilidir malieye kafasi calisiyordur ama.baksn olsvsk vizyoni yok diye dusunuyorum -
Msliye bakani.mehmet simsek ekonomi baksni ali babacsn iken ekonomi iyi yonetiliyodu ama kati burokrssi anlayisi ile sayin bakan ile zor gb sanki msliyeye cok cok yabanci biri gb durhyor
-
@minikguy Ali Babacanı Yiğit Buluta yem ettiler resmen kürsüden azarlandı sesini çıkarmadı sessiz sedasız ayrıldı gitti tekrar döndürmeye çalıştılar ama söylentiye göre çok kirlendi siyaset deyip dönmek istememiş
-
@Rorschach159 zerre kadar sevmiyorum dedigin kisiyi ama ali babacan durust caliskan ve dogru bir bakandi
-
@minikguy Bi de bu gerçeği var onun ama hakkını vermek gerek ama işte https://twitter.com/fatihtezcan/status/759495090939293696?lang=tr
-
@TugayÇ demistim sabah arkadas gorusmus bakanin abisiyle ben uygun zamanda aradigimda ilani sorarim demis . Hatta biliyormudur naci demis arkadasim da o bilmezse kimse bilemez felan demis bakalim haber edecek arkadsin babasina eger bilgiye ulasirsa