2016 Aralık GUY Sınavı
-
@Rorschach159 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@minikguy Bi de bu gerçeği var onun ama hakkını vermek gerek ama işte https://twitter.com/fatihtezcan/status/759495090939293696?lang=tr
Bunu bilmiyordum ben eher ki.kim.bu ulkenin ekmegini yiyip zarar veriyorsa allah belasini versin bildigi gb yapsin herxi kimseye guvenmeyeceksin bu devirde su ortamda kardesim
-
@minikguy İnsan neye inanacağını şaşırıyor artık ben o yüzden artık siyasete ilgi duymuyorum takip etmiyorum
-
@velibaskal üstat sadece emniyet, sağlık, MEB temizlendi. Maliyede kı sayı onlara kıyasla hiçbir şey.
-
önceden şubat duyumu alan arkadaşlar o duyumu aldıkları kişilere bir daha sorsanız hala şubat mı deniyor he deyin de bi gazla yeniden derse oturalım
-
@ceybru İcime doğdu bu hafta ici ilan gelecek
-
@Mega5006 kardeş çok içine doğmalari gördük. Belki 15 belki 20 oldu
-
15 Mart yazan eleman hesabı kapatıp gitti onunki doğru olabilir mi
-
@Ricardoreyiz valla kardes bu saatten sonra ben kimseye inanmiyorum.arti bunlarda din korkusu olsa onca kisiyi magdur etmezler benin anlamadim bi bakan dsununki kendi golgesindeb korkan
-
(Kpss lafini duymak istemeyen okumasın)
İlan gelse dahi sevinemeyecegim artık. Her gece resmi gazete beklemeyi biraktim forumlarda duyum var mı merak etmiyorum. Şubat mart ortasi oldu mart gelir mayis sinavi gundem olur. Tarih calismaya basladim. Kpss calisacagim. Bir hakkim var onu da helal etmiyorum. Günaydın. -
@Ricardoreyiz kullanıcı adı neydi hocam
-
Arkadaşlar kadir hoca canlı yayınlarda gelicek diyormuş bi bildiği var mı acaba gerçekten.
-
@meltem_90 vanner'di
-
@iibflibirgarip Kaç aydır gelecek diyor ama hiçbir değişiklik yok, sene bitti hala gelecek diyor.
-
Cb ye mektup yazalım pazartesi postalayalım toplu hareket edersek dikkat çekebiliriz
-
Yanlış anlamayın ama bu twitterdaki gündem işini neden persembe yapılıyor zaten şurda bir iki hafta kalmış iki hafta içinde gelmezse ilan ı beklemeyelim bir hafta içide iki üç defa etkinlik yapmalıyız haftada bir yaparsak adamlar bizi nasıl duyacak
-
Bizim yetkili ağızdan cevap alabilme şansımız var mı twitterdan başka..bakan bey facebook hesabını baya etkin kullanıyordu oradan mesaj atsak etkisi olur mu sizce.alternatif başka hangi yol olabilir zamanımız daraldı böyle kaderimize mi terkedilcez bı açıklma yapılsa bari.
-
Ortak bir metin oluşturalım herkes bakan beye face hesabından göndersin...
-
Sn.cengiz yavilioglunun da facebook hesabına yazabiliriz takipçi sayısı oldukça az sesimizı duyurma şansımız daha yüksek bir de referandum için il il dolaşıyorlar özellikle küçük illerde oturan arkadaşlar toplantılara katılıp soru yönelteblir
-
@paretowilfredo duyumun değişmedi geleceği yönünde ise bile tekrar yaz dostum ya herkes çok karamsarlaştı iyi de olsa kötü de olsa birşeyler söylesen keşke
-
arkadaşlar kusura bakmayın meşgul edicem de tavsiyelerinize ihtiyacım var.. maliye konu anlatımı ve 4lü iktisat için konu anlatımına hangi kaynakları önerirsiniz?