2016 Aralık GUY Sınavı
-
Guy'umu alanın Oy'unu alırım (HAYIR)
-
Kpssye ilk hazirlandigimda 80 puan alanlari gorunce gibta ile bakiyordum bende calisip basaracam dedim 85 aldim ortalikta bir basarisizlik yok her sene en az 2 guy gelirdi hicbirimizde ozguven kalmadi umarim bu haftabizim bakanda bu kadar kadro der
-
Bu haftaki etkinlikpersembe olmasın hafta nin sonuna doğru iyice umutlar tukenecek çünkü pazartesi ya da salı iyidir
-
@keynesin-amcası hocam sana katılıyorum etkinlik gerekirse her gün olmalı bu hafta hepimiz için çok önemli herkese tak etti katılım yüksek olur diye umuyorum gerekirse yine para toplansin ama su etkinlikler ertelenmesin artık @john-nash hocam neytullah la sen bi konussan tekrar
-
@eomer 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@minikguy ben en başından beri söylüyorum yine söyleyeceğim.Bizdeki olay tamamıyla maliye bakanı ile alakalı.Elini taşın altına sokmuyor.Ne yazık ki kendisi gitmeyene kadar kadroların açılacağını düşünmüyorum.2016 yandı gitti anladık ama 2017 sınavına mevcut bakanla girersek sonuç yine hüsran.Bu konudaki önerim ise SGK başkanı Dr. Mehmet Selim BAĞLI maliye bakanı görmek istiyoruz diye algı oluşturmak.Kendisi hiç değilse yeri geldiğinde twitterda sorulan sorulara cevap verme tenezzülünde bulunuyor.
Gazeteye para toplayim istegimizi ilan etsek maliye bakani gorevden alinsin kadrolarimiz acilsin vs gibisinden
-
@minikguy iyi fikir ona da varım
-
@minikguy hocam maliye bakanın görevden alınmasına yönelik bi çalışma yapsan bizim zararimjza olur bence para toplansin yöne etkinlik hergün olsun
-
@ddguy 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@minikguy hocam maliye bakanın görevden alınmasına yönelik bi çalışma yapsan bizim zararimjza olur bence para toplansin yöne etkinlik hergün olsun
Baskan yaoacak bssks bisey yok ki bugun cumhurbaskani antep konusmasinda mehmet simseki ove ove bitiremedi maliye bakanimiz diye gevnis donende
-
@minikguy maliye bakanı görevden alınsın diye değil de sadece ilan talebimizi içeren bi ilan olsun
-
@minikguy ahh mehmet Şimşek ahh ilan verilebilir gazeteye bence de mantıklı ama magduriyetimize yönelik bi şey yapalım ben varım karar sizin uyarım
-
@aylin-yılmaz aynen hocam bence de ne kadardır ki bi gazete de ilan vermek
-
@aylin-yılmaz 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@minikguy maliye bakanı görevden alınsın diye değil de sadece ilan talebimizi içeren bi ilan olsun
Diger grupta paylastigink silermisin
-
Artik baska care kalmadi gazete ilani.olsrak diye dusunuyorum.
-
Oy maksimizasyonu yapmak durumundasın hükümetimiz referandum için.
-
Bugün ben de mart ayında ilan gelecek diye bir duyum aldım maliyeden bi tanıdığımdan.
-
Ne guzel kendimizi kandiriyoruz gecen ay subatti ondan onceki ay ocakti gelecek ilanlar simdide mart oldu..Allah sonumuzu hayretsin Maliye Bakani simdi onay verirse simdi gelir..
-
Şimdi de Mart oldu demi kpss öncesi gelsinde yeterki gelsin.
-
@Ülkü 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Bugün ben de mart ayında ilan gelecek diye bir duyum aldım maliyeden bi tanıdığımdan.
Kimden aldin kaynak nedir
-
@john-nash hocam etkinlik yapılsın istiyoruz gerekirse tekrar para toplansin gündeme girilsin ne dersin
-
Bugün sayın Cumhurbaşkanı Gaziantep'teki konuşmasında 15 bin kişilik Gaziantep için istihdam sözünü almıştık bunun takipçisi olacağız sözünü tutmayanları kendim cezalandıracağım gibi sözler kullandı. Bence artık tag'i Cb'ına ithafen hazırlamak daha doğru olur en azından danışmanlarından birinin kulağına giderse daha etkili olur . Maliye Bakanlığı'ndan birinin kulağına giderse bile referandum öncesi baskı hissetmiş olur.