2016 Aralık GUY Sınavı
-
@renkverlan bi umut siz kaldınız zaten hocam
-
@renkverlan 24 şubat'ta ben de ankaradayım. 25'inde mali müşavirlik için sınava gireceğim ama gerekirse ankara'da kalabilirim de. yetkililerle yüzyüze , gözgöze daha somut konuşup, derdimizi anlatsak hiç bişey kaybetmeyiz
-
@keynesin-amcası kardeşim ordan konuşmak kolay sen bu hafta iki üç tane yapsan bi daha yapamayacaksın demek ki yok para. Madem istiyorsun gönder yapsınlar parayı.
-
Benim ne topladıklarından haberim yok sordum öyle dedi. Hergün bende isterim tt olsun ki az çok beni tanıyorsan kimse tweeterdan haberi yokken uyandırdım milleti . Gönüllü arkadaşlar varsa gönderbilecek biriktirip 150 atalım
-
@minikguy Evet umut hep var zaten o olmasa napardık. Bence gelmeyecek artık, sanmıyorum bu saatten sonra nasıl gelsin, hiç hareket yok maliyede diyen insanların bile bi ümidi var ümidi var ki bi umutla tam tersini yazmamızı bekliyorlar
-
@John-Nash her hafta bir kere yaparak sesmizi duyuramayız bir hafta bağıralım iyice duysunlar bizi diğer hafta yapmasak ta olur zaten mart başlıyor haftaya anlatmak istediğim bu
-
@John-Nash kardeşim @keynesin-amcası nin söylediğini biz birkaç kişi konuştuk. Bizim fikrimiz eğer önümüzdeki hafta bir kaç defa TT olabilecek imkanımız varsa üst üste kullanalım daha etkileyici olur. Hafta da 1 günle etkili olamayız. Diğer bir düşüncemiz de seçim treni kaçarsa ekim kasıma kadar ilan gelmez. @John-Nash kardeşim destek olan herkesten Allah razı olsun sana bir sözümüz yok zaten.
-
@furkanbey kardesim insallah o zaman kadar kalmayiz erkenden halledelim isterim ama olurda kalirsak ne kadar cok o kadar iyi
-
@renkverlan insallah bu hafta içi olumlu sonuçlar alırsınız. çünkü bu sitenin de büyük çoğunluğu halâ twitter'dan medet umuyor
-
Cumhrbaskani tweet atiyor altina yaziyorum surekli ama umarim ise yarar:(
-
@Nasip valla arkadaşlar neytullah orda para falan onda benim yapacağım bir şey değil bu konuşun yapabiliyorsa yapın. Ben ne deyim şimdi. Bana kalsa kendimiz sürekli toplanıp tt olmamız lazım parasız giremiyoruz. Ben sordum bana öyle dedi bende isterin her gün olsun üst sıralarda sesimiz.
-
@keynesin-amcası dediğim gibi kardeşim benlik şu an bir şey yok neytullahı etkinliklere be davet ettim ben dışarda kaldım bende rahatsız etmek istemiyorum sizler yazıp sorabilirsiniz bana böyle dedi
-
Arkadaşlar bizim alımlarda twitter değilde yüzyüze görüşmeler daha etkili olabilir diye düşünüyorum. İnşallah ankaradaki arkadaşlarımız bir sonuç alabilirler. geri çevriliceklerini düşünmüyorum.
-
@John-Nash kardeşim sağolasın evt aslında toplanıp TT olmalıyız. Neytullah' a yazan arkadaşlar oldu onlara dönmemiş. Sana bir sözümüz yok.
-
-
...........
-
Hayallerimi de umutlarımı da yıktı bu süreç
-
Rg yine boş !
-
@paretowilfredo güzel bir kapanış duyumu yok mu
-
Buralar çok durgunlaştı paretodan cevap da yok guy ilanı bekleyenler olarak sonumuz iyi değil galiba