2016 Aralık GUY Sınavı
-
@aksaçlı 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Günaydın millet, gününüz hayr olsun http://m.milliyet.com.tr/500-bin-kisiye-is-mujdesi-martta-ekonomi-2399401/
Laf istihdami baska bisey degil maliye bakanina baski yapiliyomus
Temel sikinti maliyenin izin vermemesi -
naci ağbal maliye bakanlığının başına gelmiş en kötü şeydir arkadaşlar. olur da maliyede çalışmaya başlarsanız siz de tecrübe edeceksiniz.
-
bugunki sabah gazetwsinin kucuk manseti'" onumuzdeki ay kadrolar aciliyor""
-
hadi inşallah
-
İstihdam seferberliğine katılan banka, belediye ve kamu kurumları ilana çıktı. Martta 500 bin yeni mezun işe kavuşacak
Hükümetin başlattığı istihdam seferberliğine destek büyürken, kamu kurumları, bankalar, üniversiteler, belediyeler personel alım ilanı yayımlamaya başladı. Birçok kurum resmi internet sitesinde ve Devlet Personel Başkanlığı sitesinde ilan yayımlayarak personel alımı yapacağını duyurdu. Özellikle mart ayında yapılacak alımlarla binlerce üniversite mezunu gence de iş kapısı açılacak. Bazı kamu kurumları da kadro taleplerinin karşılanması için Maliye'ye baskı yapıyor. -
Arkadaşlar iyi günler, bunu daha öncede belirtmiştim Maliye Bakanlığı içerisinde hareketlenme, kadro toplama gibi şeyler beklemeyin bunlar zaten önceden yapıldı. Bakanlık içerisinde irtibat kurduğumuz kişiler zaten herşeyin hazır olduğu sadece bakan beyin olur demesini her toplantıda beklediklerini söylüyorlar. Yani sıkıntı sadece bakanın ne düşündüğü ne yapmak istediği...
-
SON CÜMLEYE DİKKAT ÇEKMEK İSTİYORUM BUGÜN SABAH GAZETESİ SİTESİNDE YAZIYOR.
-
@John-Nash Hocam müdacele konusunda biraz yöntem değiştirsek Örneğin toplanıp bodoslama gib'e gidileceğine aracı kişiler sayesinde maliye müşteşarından randevu almayı başarıp gönüllü bir kaç kişi ile görüşmeler yapılabilir emin olun daha etkili sonuç doğuracaktır.
-
bunun için @paretowilfredo kardeşimizin sözünün geçtiği kişiler aracılığı ile Abdullah kayadan randevu alınabilir.
-
@John-Nash yani ihtiyac oldugu halde bizi alın diye yalvariyoruz..
-
@guyan-gelmiş BİRİNCİ AĞIZDAN BİLGİ ALMAK LAZIM KARDEŞİM HANİ BAKANIMIZ BİDE ALINSA ALINSA GELİR DAİRESİ BAŞKANLIĞINDAN ALINABİLİR. AMA ANKARA DA BULUNA ARKADAŞLAR YAPABİLİR BEN DE KİM ANKARA DA KİM DEĞİL BİLMİYORUM
-
@bombiksmori HEP SÖYLÜYORUM ALIM OLACAK BUGÜN YA DA YARIN AMA BU ALIMIN İHTİYACI KARŞILAMASI LAZIM BİZİ GÖRÜYORLAR MI GÖRMÜYORLAR MI BİLMİYORUM YARIN 1000 KİŞİLİK ALIM YAPARLARSA İŞİNE GELEN BİZİM ARKADAŞLARIN SESİ GİDER. BÖYLE OLMAMALI
-
Biraz da eleştiri yapmak gerekiyor galiba sayın yöneticiler @paretowilfredo @aliveli @Antimülakat .
Buradaki insanların büyük bir çoğunluğu belki de hepsi memurlar.net yönetiminin öğretmenlere gösterdiği mücadeleyi iibf'ye karşı göstermemesi yüzünden şuan buradalar.Memurlar.net gidip meb yöneticilerini takip etti ve sadece öğretmenler ile ilgili sorular sorup çözüm yolları aradılar ve bir zaman sonra meb yöneticilerinin kendi sayfasını takip etmeyi sağladılar.
Gelelim tercihiniyap yönetimine buradaki arkadaşların iyi niyetinden en ufak şüphem yok alım konusunda duyumları araştırdıkları duyumu sağlamlaştırıp burada paylaştıkları ve hepimizden takdir aldıkları bariz ortada.
Ancak şu konuda eksikler buradaki arkadaşların öncelikle maliye sgk gibi iibf'nin meslek kapısı olan kurumların üst yöneticileri takip etmesi randevu alması ve sorunları dile getirmesi gerekiyor bunu yapmalılar ki bir zaman sonra maliye ve sgk gibi kurum yöneticileri burada yayınlanan haberlere ilgi duymaya başlar ve yaptığımız bu mücadele sonuç gösterir.
Açıkcası bu konuda eksiklik yaşandığını düşünmekteyim. -
Kardeşim çok haklısın bu forumda şöyle bir sıkıntı var.Guya sıcak değiller.Fark ettiyseniz eğer idari hakimlik sayıştay kaymakamlık ve merkez uzmanlıklar ilgi alanları.Kaçımız o meslekleri olabiliyoruz.
-
@maliyeciçocuk yok bu konuda size katılmıyorum şuan oralarda hareketlilik olduğu için oralardan bilgi almak daha kolay o yüzden benim dediğim sadece örgütlenme çalışmaları ile alakalı.Ayrımcılık yaptıklarını düşünmüyorum.
-
Arkadaşlar her ne kadar buraya pek yazmaya fırsatım olmasada yazılanların hepsini okuyorum öncelikle şunu belirtmeliyim ki etkinlikle ilgili ha deyince olmuyor defalarca denedik ve bu şekilde yapılan etkinlikler sadece katılan arkadaşlarımızın hevesini kırar yarardan daha çok zarar veririr belirtmek istedim
-
Muzdarip olduğum bir başka konu ise her arkadaşımız etkinlik olsun istiyor ancak destek verin dediğimde kimse destek vermiyor ne hikmetse görsel yapıyorum duyuru için arkadaşlar rica ederim şu görseli paylaşın üyesi bulunduğunuz facebook gruplarında twitter'da veya diğer net formlarında diye ancak bunu bile yapan hiç kimse çıkmıyor yapanda bir sefer paylaşınca tüm Türkiye haberdar olmuş zannedip bir daha paylaşmıyor oysa her arkadaşımızın o etkinlik bilgisini üyesi olduğu her grupta en az bir sefer paylaşması lazım etkinlik gününe kadar bu zor birşeyde değil tüm bu paylaşımlar en fazla günde 5 dk alır ki o kadarda almaz. bu etkinlikleri duyurup arkadaşlarımızı haberdar edip desteklerini istemek zorundayız aksi durumda gündem satın alsakta herhangi bir işe yaramaz gündeme girip çıkmamız bir olur. Ben her grupta paylaşıyorum sizde aynısını yapabilirsinz rahatlıkla sadece etkinlik istemekle olmuyor bu işler etkinlikten haberdar etmek konusunda fazlasıyla pasif bu etkinlik isteyen arkadaşlarımız birazda ben içimi dökmek istedim
-
@guyan-gelmiş öncelikle haklılık payınız var ancak sayın naci bakan orada olduğu müddetçe maliyede kimse birşey yapamaz.Allah yardımcımız olsun , sgk için sürekli girişimler yapılıyor. Bir diğer sorunumuz ise iibf kitlesi öğretmenler kadar gürültü koparamıyor ama bir örgütlenme başladı ve gayet umut verici
-
@guyan-gelmiş forumda bu zamana kadar yapılmış en yerinde ve en haklj eleştiri
-
@aliveli şuan öğretmenlerin örgütlendiği aktif bir platform bile kalmadı memurlar.net bitmiş durumda facede 60 bin öğretmen ataması diye grupları var orası da keza aynı aynı durumda. Ama onların farkı bir kaç yönetici arkadaşın sürekli meb bürokratları ile kontak kurması misal Alp öğretmen sürekli ankara'ya gidip yusuf tekin'den randevu alıyor.
Etkinlik konusunda da eğer sizi takip ettiklerini hissederseniz mücadele etmekten haz alırsınız ama sizi gördüklerini duyduklarını bilmediğiniz sürece her yapılan etkinlik sonucunda mücadeleye olan inancınızı kaybedersiniz.
Teklifimi yineliyorum Ankara'da bulunan ve şuan bu platformu kurup çalışmalar yapan arkadaşların ilgili kurumların müşteşarları ve yardımcıları,başkanları ve yardımcıları ile randevu talepleri yapmaları ve bu konuda ısrarcı olmalı taraftarıyım.Siz bir kitleye inanç vereceksiniz ki o kitle arkanızdan gelirken acaba mı sorusunu sormayacak...