2016 Aralık GUY Sınavı
-
@John-Nash cok haklisiniz hocam. Bi alim olacaksa skintımızı gidetecek őlçűde olmali...ama daha ne yapmak gerek bilemiyorum..
-
@guyan-gelmiş kardesim basta sen olmak uzere tum dostlara merhaba oncelikle.
Yaptigimiz calismalar konusunda kisa bir ozet gecmek istiyorum. Haber alirken ve magduriyetleri dile getirirken kimlerle iletisimde olduguma dair kisa bir ozet.
Her kurumda bilgi alabilmek adina asgari olarak mudur duzeyinde iletisim kurarak bilgi almaya calisiyorum ve her turlu sıkıntılarinizi dile getiriyorum her mecrada. Ankara da degilim. Burdan ulasabildigim kadariyla ulasarak bunlari yapiyorum. Ankarada olsam emin olun cok daha fazlasini yuzyuze temaslarla yaparim.Hassasiyet konusunda meslek ayrimi gozetmiyoruz. Her meslek bizim icin ayni degerde bundan emin olabilirsiniz. Kaynagina bagli olarak duyumlar dalgalanabilmekte ancak bunda bizim yaptigimiz biz secim bulunmamakta.
Elestirilerinizi saygiyla karsiliyorum ama gerekli hassasiyetin gosterilmedigine dair endisenizin olmamasini istiyorum. Kimlerle nelerin gorusuldugune dair burada acik isim.veremem. bu mahremiyet noktasinda bizi de kisileri de zora sokar. Ama ozelde birebir olarak merak edenlere bilgi verebilirim bu konuda.
Allah yar ve yardimciniz olsun dostlar.
-
Hocam subatin da sonuna geldik. Guydan haber yok mu ?
-
Ek olarak sunu da soyleyeyim. Dostls haber aliyoruz haber veriyoruz. Kurumlarin hiyerarsi duzeninde olusan bir haberi aradan cekip cikarip sizlere ulastiriyoruz. Aslinda bu yaptigimiz da riskli bir is. Acik ve net. Biz bu riski ustlenerek bir seyler yapmaya calisiyoruz. Bunu da bilmenizi istiyorum.
-
@paretowilfredo Allah razı olsun hocam peki son durum nedir söylemek istediğiniz bişeyler var mı?
-
@sametuzeyir bakan kardesim. Gib te her sey tamam. Bunu soyleyen yetkililer. Bakana bakiyor herkes alim icin su anda.
-
@paretowilfredo peki teşekkür ediyorum
-
@paretowilfredo bilgilendırme için teşekkürler. Merak ettiğim bakan bugün onay verse ilan ve sınav hazırlıgı ne kadar sürer?
-
@miss-smith ilgili müdürümüzün söyledigi 2 aylik bir surec. Ilana cikma, sinavin yapilmasina kadar gecirilen sure.
-
@paretowilfredo BU DA SINAVIN REFERANDUM SONRASINA KAYDIĞINI GÖSTERİYOR ÖYLE DEĞİL Mİ EN ERKEN DÜZ MANTIK
-
@guyan-gelmiş soyleminde haklisin zaten bodoslama gib in kapisina dayanmak gibi bi yontem icerisinde olmak bize bisey kazandirmaz tam aksi kaybettirebilir ondandir oncesinde goruselim kastim bundan dolayidir.Araya birilerini sokarak belirli kisilerden randevu alip yol alabilmek benim sahsi amacim ve bunu tek basina yaptiginda pek geverliligi olmayabilir ve buyuk ihtimal herkesin bi kac tanidigi var inlari kullanarak birilerine ulasalim amacindayim .her turlu yardima acigiz.
-
@John-Nash sınav referandum sonrası olabilir ancak ilan şimdi gelmeli
-
@paretowilfredo hocam zaten sizin duyum için kapalı kapılar arkasında yaptığınız çalışmalar için herkes size teşekkürlerini sunuyor ve burdan aldığınız duyumları kimden duyduğunuzu saklamanız da gayet mantıklı.
Ancak sorun şu ki buradaki insanların taleplerini ve isteklerini kapalı kapılar arkasında değil bilakis görünür bir şekilde resmi olarak randevu talebi üzerine yapılmalı fotoğraflanmalı ve haberleştirilmeli ki buradaki insanlar bir şeylerin üst makamlara ulaştığını görsünler.Şahsen benim düşüncem kapalı kapılar arkasında söylenen isteklerin alınan sözlerin hiç bir ehemmiyeti yok. -
@John-Nash sanmam. Yani bugün ilana çıksa en az 45 gün sonrası sınav oluyor. Olay tamamen bakan da anladigim. Onay verirse r.g de yayımlanır sonra 45 gün sonra hafta sonu sınav.
-
@John-Nash @paretowilfredo teşekkürler
son umutların da tükeneceği tarih martın ikinci haftasıdır. -
@paretowilfredo hocam Teşekkürler bilgilendirme için. Birsey soracağım burda bi arkadas Martin 14 ydü sanırım böyle bir tarih vermişti ilanın konuşulduğu tarih diye. Siz böyle bi tarih duydunuz mu arastirdiginiz sırada.
-
@nic39 SENİN DEDİĞİN GİBİ OLAMASI İÇİN HER ŞEY HAZIR BEKLETİLİYORSA OLUR AMA YOKSA ÖNCEDEN Bİ HAZIRLIK 2 AYLIK BİR SÜREÇ VAR DİYOR. BENDE SORUŞTURDUĞUMDA Kİ SAĞLAM KİŞİLER ZOR DEDİ AMA UMUT KIMAK İSTEMİYORUM REFARANDUM VAR DİYE HER AN HER ŞEY OLABİLİR BİR AÇIKLAMA YAPILSA SINAV OLACAK YA DA OLMAYACAK GİBİ SORU İŞARETLERİMİZ KALKAR.
-
@miss-smith İNŞALLAH O ZAMANA KADAR GÜZEL HABERLER ALIRIZ
-
@paretowilfredo hocam yani kpss öncesi umut var mı? Benim p35 83.58 önümüzdeki kpss den aynı ve üstü puan almamın garantisi yok.Lütfen konuş bizi mağdur etmesinler...
-
Bu bakanı alım için nasıl ikna edecez arkadaş biz Twitter'la falan olacak iş değil bence off