TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2016 Aralık GUY Sınavı

KPSS A
    guy
    527
    17240
    10306745
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • ?
      Eski Kullanıcı @John Nash Son düzenleyen:

@John-Nash cok haklisiniz hocam. Bi alim olacaksa skintımızı gidetecek őlçűde olmali...ama daha ne yapmak gerek bilemiyorum..

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • P
        paretowilfredo Son düzenleyen:

@guyan-gelmiş kardesim basta sen olmak uzere tum dostlara merhaba oncelikle.

Yaptigimiz calismalar konusunda kisa bir ozet gecmek istiyorum. Haber alirken ve magduriyetleri dile getirirken kimlerle iletisimde olduguma dair kisa bir ozet.
        Her kurumda bilgi alabilmek adina asgari olarak mudur duzeyinde iletisim kurarak bilgi almaya calisiyorum ve her turlu sıkıntılarinizi dile getiriyorum her mecrada. Ankara da degilim. Burdan ulasabildigim kadariyla ulasarak bunlari yapiyorum. Ankarada olsam emin olun cok daha fazlasini yuzyuze temaslarla yaparim.

Hassasiyet konusunda meslek ayrimi gozetmiyoruz. Her meslek bizim icin ayni degerde bundan emin olabilirsiniz. Kaynagina bagli olarak duyumlar dalgalanabilmekte ancak bunda bizim yaptigimiz biz secim bulunmamakta.

Elestirilerinizi saygiyla karsiliyorum ama gerekli hassasiyetin gosterilmedigine dair endisenizin olmamasini istiyorum. Kimlerle nelerin gorusuldugune dair burada acik isim.veremem. bu mahremiyet noktasinda bizi de kisileri de zora sokar. Ama ozelde birebir olarak merak edenlere bilgi verebilirim bu konuda.

Allah yar ve yardimciniz olsun dostlar.

Kimliksiz ve Hükümsüz. -
        ...

...her dem taze doğarız,
        bizden kim usanası?..

...

"bizi durduran, yürütür."

? 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
        • T
          TugayÇ Son düzenleyen:

Hocam subatin da sonuna geldik. Guydan haber yok mu ?

• P
            paretowilfredo Son düzenleyen:

Ek olarak sunu da soyleyeyim. Dostls haber aliyoruz haber veriyoruz. Kurumlarin hiyerarsi duzeninde olusan bir haberi aradan cekip cikarip sizlere ulastiriyoruz. Aslinda bu yaptigimiz da riskli bir is. Acik ve net. Biz bu riski ustlenerek bir seyler yapmaya calisiyoruz. Bunu da bilmenizi istiyorum.

Kimliksiz ve Hükümsüz. -
            ...

...her dem taze doğarız,
            bizden kim usanası?..

...

S N 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
            • S
              sametuzeyir @paretowilfredo Son düzenleyen:

@paretowilfredo Allah razı olsun hocam peki son durum nedir söylemek istediğiniz bişeyler var mı?

P 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • P
                paretowilfredo @sametuzeyir Son düzenleyen:

@sametuzeyir bakan kardesim. Gib te her sey tamam. Bunu soyleyen yetkililer. Bakana bakiyor herkes alim icin su anda.

Kimliksiz ve Hükümsüz. -
                ...

...her dem taze doğarız,
                bizden kim usanası?..

...

S M 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 6
                • S
                  sametuzeyir @paretowilfredo Son düzenleyen:

@paretowilfredo peki teşekkür ediyorum

• M
                    miss smith @paretowilfredo Son düzenleyen:

@paretowilfredo bilgilendırme için teşekkürler. Merak ettiğim bakan bugün onay verse ilan ve sınav hazırlıgı ne kadar sürer?

P 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                    • P
                      paretowilfredo @miss smith Son düzenleyen:

@miss-smith ilgili müdürümüzün söyledigi 2 aylik bir surec. Ilana cikma, sinavin yapilmasina kadar gecirilen sure.

Kimliksiz ve Hükümsüz. -
                      ...

...her dem taze doğarız,
                      bizden kim usanası?..

...

J ? 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                      • J
                        John Nash @paretowilfredo Son düzenleyen: John Nash

@paretowilfredo BU DA SINAVIN REFERANDUM SONRASINA KAYDIĞINI GÖSTERİYOR ÖYLE DEĞİL Mİ EN ERKEN DÜZ MANTIK

T N M 3 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                        • R
                          renkverlan @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@guyan-gelmiş soyleminde haklisin zaten bodoslama gib in kapisina dayanmak gibi bi yontem icerisinde olmak bize bisey kazandirmaz tam aksi kaybettirebilir ondandir oncesinde goruselim kastim bundan dolayidir.Araya birilerini sokarak belirli kisilerden randevu alip yol alabilmek benim sahsi amacim ve bunu tek basina yaptiginda pek geverliligi olmayabilir ve buyuk ihtimal herkesin bi kac tanidigi var inlari kullanarak birilerine ulasalim amacindayim .her turlu yardima acigiz.

• T
                            TugayÇ @John Nash Son düzenleyen:

@John-Nash sınav referandum sonrası olabilir ancak ilan şimdi gelmeli

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                            • ?
                              Eski Kullanıcı @paretowilfredo Son düzenleyen: Eski Kullanıcı

@paretowilfredo hocam zaten sizin duyum için kapalı kapılar arkasında yaptığınız çalışmalar için herkes size teşekkürlerini sunuyor ve burdan aldığınız duyumları kimden duyduğunuzu saklamanız da gayet mantıklı.
                              Ancak sorun şu ki buradaki insanların taleplerini ve isteklerini kapalı kapılar arkasında değil bilakis görünür bir şekilde resmi olarak randevu talebi üzerine yapılmalı fotoğraflanmalı ve haberleştirilmeli ki buradaki insanlar bir şeylerin üst makamlara ulaştığını görsünler.Şahsen benim düşüncem kapalı kapılar arkasında söylenen isteklerin alınan sözlerin hiç bir ehemmiyeti yok.

Antimülakat 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                              • N
                                nic39 @John Nash Son düzenleyen:

@John-Nash sanmam. Yani bugün ilana çıksa en az 45 gün sonrası sınav oluyor. Olay tamamen bakan da anladigim. Onay verirse r.g de yayımlanır sonra 45 gün sonra hafta sonu sınav.

J 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                • M
                                  miss smith @John Nash Son düzenleyen:

@John-Nash @paretowilfredo teşekkürler
                                  son umutların da tükeneceği tarih martın ikinci haftasıdır.

J 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                  • N
                                    nic39 @paretowilfredo Son düzenleyen:

@paretowilfredo hocam Teşekkürler bilgilendirme için. Birsey soracağım burda bi arkadas Martin 14 ydü sanırım böyle bir tarih vermişti ilanın konuşulduğu tarih diye. Siz böyle bi tarih duydunuz mu arastirdiginiz sırada.

• J
                                      John Nash @nic39 Son düzenleyen:

@nic39 SENİN DEDİĞİN GİBİ OLAMASI İÇİN HER ŞEY HAZIR BEKLETİLİYORSA OLUR AMA YOKSA ÖNCEDEN Bİ HAZIRLIK 2 AYLIK BİR SÜREÇ VAR DİYOR. BENDE SORUŞTURDUĞUMDA Kİ SAĞLAM KİŞİLER ZOR DEDİ AMA UMUT KIMAK İSTEMİYORUM REFARANDUM VAR DİYE HER AN HER ŞEY OLABİLİR BİR AÇIKLAMA YAPILSA SINAV OLACAK YA DA OLMAYACAK GİBİ SORU İŞARETLERİMİZ KALKAR.

N 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                      • J
                                        John Nash @miss smith Son düzenleyen:

@miss-smith İNŞALLAH O ZAMANA KADAR GÜZEL HABERLER ALIRIZ

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                        • ?
                                          Eski Kullanıcı @paretowilfredo Son düzenleyen:

@paretowilfredo hocam yani kpss öncesi umut var mı? Benim p35 83.58 önümüzdeki kpss den aynı ve üstü puan almamın garantisi yok.Lütfen konuş bizi mağdur etmesinler...

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                          • Grimmjow
                                            Grimmjow Son düzenleyen:

Bu bakanı alım için nasıl ikna edecez arkadaş biz Twitter'la falan olacak iş değil bence off

• 1
                                            • 2
                                            • 437
                                            • 438
                                            • 439
                                            • 440
                                            • 441
                                            • 861
                                            • 862
                                            • 439 / 862
                                            • İlk ileti