2016 Aralık GUY Sınavı
-
@aycan hocam bizi bu hallere soktular işte.
-
Arkadaşlar Ankarada Anka fotokopi vardı para atıyordum hesabına pdf kaynak gonderiyrdu..ama buu sefer aradim flaşlar bozulmuş dedi
Sizin bildiğiniz bir fotokopi merkezi var mi başka oyle hesabina para aktaralim bize adrese pdf gonderrbilsin. -
@Te_go_çı furkan vardi hocam
-
@bombiksmori furkan fotokpi mi adı
İletişim var mi sizde hocam ? -
@Te_go_çı hocam iletisim yok ama işleten kişi bu anka fotokopinin bi akrabasıydi. Orayi arasanız belki bi nunaraya ulaşabilirsiniz. Evet ismi furkan fotokopiydi
-
Konsensus alacagim cok pahali gencler yok mu pdfsi falan? Aylardir erteliyorum fiyatindan oturu pdfde bulamadm sizde var mi
-
@duranvarlık pdf şeklinde cikartabilirsn eger ankaradaysan anka fotokopiden 45 civari bir ücret ile cikartmistk gecen sene. Eger ankara disindaysan kargo ile gönderiyorlar
-
Arkadaslar merhaba daha once soylemistim maliye bakanina ulasmaya calisiyoruz diye . Maliye bakani guy ilani gelecek calismalar var yakinda calissin demis .Bunu ileten kisi maliye bakaninin abisi bizim arkadasin babasina soylemis tam bir tarih vermemis ancak biz tekrar tam bir bilgiye ulasmak icin dukkanina ugradik abisi yoktu. Ama tekrardan ugruycaz tam ne dedigini ogrenmek icin .
-
@voshue 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Arkadaslar merhaba daha once soylemistim maliye bakanina ulasmaya calisiyoruz diye . Maliye bakani guy ilani gelecek calismalar var yakinda calissin demis .Bunu ileten kisi maliye bakaninin abisi bizim arkadasin babasina soylemis tam bir tarih vermemis ancak biz tekrar tam bir bilgiye ulasmak icin dukkanina ugradik abisi yoktu. Ama tekrardan ugruycaz tam ne dedigini ogrenmek icin .
-
@voshue peki kpss öncesi mi demiş
-
bakan yardımcısı var da diyemem yokda diyemem dedi.
-
bizzat yanına gidip sorduk
-
@toranj tam siyasetçi cevabı..
-
@Dick-Advacoat hocam tam bir tarih soylememis sanirim ama tekrar yanina gidecegiz gorusebilirsek soracagiz
-
@voshue HOCAM 1 AĞIZDAN CEVAP BU VALLA ÇOK GÜZEL OLDU
-
Arkadaslar yarim saat once bakan yardimcisinin yanindaydik. Adam bizle dalga gecti resmen alim varda diyemem yok da diyemem. Calismalsr var. Vs vs
-
@John-Nash hocam sanirim kadro topluyorlar diye dusunuyoruz calisma varmis.
-
Ya ne bahtsız bir senedir arkadaş yaa,servis görevlisi alımı bile olmadı bu sene hiç.Bunun acısı pis çıkacak ama,ilanlar patır patır gelecekte,ömür sermayesinden gidiyor işte..
-
@voshue Bİ ÇALIŞMANIN BENDE OLDUĞUNU BİLİYORUM HOCAM DA REFERANDUM SONRASINA SARKMAZ İNŞALLAH ERKEN ALIM YAPILSIN DİĞER ALIMA DA YER KALSIN ÇOK KADRO AÇILSIN ARKADAŞLARIMIZDA ATANSIN DÜŞÜNCESİNDEYİM AMA SİZİ TEBRİK ETMEK İSTİYORUM VALLA GÜZEL BİR İŞ BU
-
Benim görüşüm, öğretmen ilanı geldi ama mülakatlar referandum sonrası, mülakatta elenenleri oy olarak kaybetmemesi için. Bizdede ilanı verip sınavı referandumdan sonraya bırakabilirler sınavı geçemeyenleri oy olarak kaybetmemek için. Bunun için martın ilk haftasından sonra ilana çıkarlar diye tahmin ediyorum. Tamamen kişisel görüşüm. Öğretmeni tatmin etmeyen bir sayı vermişken bide iibf'lileri karşılarına almazlar heralde.