2016 Aralık GUY Sınavı
-
@Keynesin-amcası Senin işin zor sistemi anlatmak bile sıkıntılı olmuştur senin için bizde 2 guy 1 vm var enişte de eski maliye müfettişi
-
@Çağrı-Nicholson rahatsın sen valla
-
@Keynesin-amcası İlan yok ama rahatlık sadece aile toplandığında oluyor bizimkilere soruyorum alacaklar sabret diyor ama peşine 2017 kpss puanını yüksek tut diyorlar bu sene ilan gelmeyecek diyemiyorlar moralim bozulacak diye
-
@Çağrı-Nicholson klasiklere ilk klasik diyen keynes
-
@bunebicimhikaye 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@Çağrı-Nicholson klasiklere ilk klasik diyen keynes
hayır karl marx.
-
Arkadaşlar şu mektup işine niye kimse ses cikarmiyo yahu ne dersiniz @keynesin-amcası hocamin fikrine
-
@bunebicimhikaye Herkes böyle biliyor ama herkes yanlış biliyor. Klasiklere klasik diyen ilk Marxdır hatta Marx ayırır klasikleri der ki bi normal klasikler var bide say gibi adi klasikler var hatta kitabında çok eleştirir klasikleri. Keynes de Marx'dan etkilenir ve Smithe klasik öncesi der geri kalanlara kendine kadar gelen süreçte klasik der. Zaten ekollerin tarihine bakınca anlaşılır Marx 1800li yıllarda yazar daskapitali keynes 1930larda
-
@kozexpo hangi kaynaktan ogrendiniz bu bilgiyi?
-
Üniversite de hocamız aynen aktardığım gibi anlattı mülakat sorusu olabilir Keynes değil Marx'tır.
-
Nurdan hocanın kitabında okumuştum sanırım.
-
Gıybet yapmayın gençler kim dediyse dedi
-
@bunebicimhikaye peki size kim verdi keynes bilgisini?
-
Aslında Marxı hiç bi ekole dahil edemedikleri için KPSS müfredatında olan Keynese atıyorlar topu
-
@kozexpo Tufan hocanın kitabında keynes yazıyor
-
@Çağrı-Nicholson Celal Naci mi yoksa? İktisat eğitimini ondan mi aldın cunku o anlattı böyle
-
@Çağrı-Nicholson burda bir algı yanlisligi var marx klasik dediyse bile bu keynesin bahsettigi sey olamaz yasadagi donem itibariyle sonucta klasik olan sey kapitalizm keynesin revize ettigi seyde kapitalist sistem. Marx klasiklere klasik demesini gerektirecek bir sey yok sonucta ortadaki tek sistem klasik kapitalim belki ceviri yapililirken kolaylik olsun diye boyle anlatima gidilmistir
-
@Rorschach159 Benim bi tane Rorschach hastası arkadaşım vardı yargıda iktisat soru çözümü yapardı ismi Buraktı yoksa sen misin?
-
@Çağrı-Nicholson marx'ı tabiki kapitalist ekollere dahil edemezler bahsettiği sistem anti kapilastist bir sistem
-
@Çağrı-Nicholson ulan şerefsiz ne ifşa ediyon bizi kendi adınla üyelik almışsın dota devam mi bensiz kim supluyor seni
-
@Rorschach159 Bıraktım bende oynamıyorum daha lol'e başladık ekip olarak bi sen yoksun yargıda devam mı 2 sene oldu hoca olman lazımdı şimdiye kadar