2016 Aralık GUY Sınavı
-
@Çağrı-Nicholson bıraktım yargiyi geçen sene sınava girdim bu sene devam etmeyeceğim dedim atanıp memur olmak lazımdi da bu sene böyle oldu seneye tekrar giricem numaran aynı demi arayayım seni
-
@Rorschach159 Mis gibi dershane hocası olup bizim gibi iibfleri yontman lazımdı bazen enteresan kararlar veriyorsun yolladım yeni numaramı ara
-
@bunebicimhikaye Hocam Ricardonun emek değer teorisine çökünce marx klasik olarak ayrımı yaptı diye biliyorum
-
@bunebicimhikaye ösym mantık aramıyor ve malesef marxı klasik kabul ediyor:)
-
Mesela merkantalistlere de merkantalist diyen ilk defa Adem smithtir. Mercante ispanyolca da tüccar demektir ordan yapıştırmış smith
-
@guyan-gelmiş arkadaşlar bu platform kurulurken hangi süreçlerden geçtiğini, yöneticilerin nelerle karşılaşıp, neleri göze aldığını ve hep daha fazlasını ortaya koyabilmek için nasıl uğraştıklarını anlatarak kendimizi bazı siteler gibi sömürü edebiyatına sokmak istemiyoruz. Bizlerde hepiniz gibi sürecin içerisinde bir yana bir bu yana savrulmuş bireyleriz. Kariyer mesleklere hazırlanırken yaşadığınız sorunları bizatihi yaşadığımız için bu platformu kurduk. Bilgi eksikliği, yanlış yönlendirmeler, yalan haberler, çıkarcı anlayış bazı sitelerin en büyük argümanı olmuştu ve sadece bunlar sayesinde iibf/sbf adına hiçbir şey yapmadan çok büyük siteler haline geldiler. Yaptığımız şey yeteri kadar büyümüş olmasa da Allah'ın izniyle zaman içerisinde büyük kitlelere ulaşacak diye çalışmalara tam gaz devam ediyoruz.
Öğretmenler için söyledikleriniz ve bizim için eleştirileriniz oldukça önemli ve haklısınız. Ama şunu gözden kaçırmamak şartıyla: Öğretmenlerin platformları yıllardır var ve büyük bir kitle sürekli olarak destek veriyor onlara. Bakanlar, öğretmenlerin taleplerini önemserken öğretmenlerde var olan birliğin farkındalar. Bu durumda bizde bu güce ulaşmak için elimizden geleni yapıyoruz ama an itibariyle kamuya yeni atanmış 3-5 kişi olarak ne derece etki yaratabiliriz ki. Kimden hangi bağlantıyla randevu alabiliriz. Randevu alsak bile iibf'linin sesi olarak bizi kim tanıyor. O kişilere ne olarak hitap edeceğiz. Şurada bizi takip eden 3.000 iibf'li bile değilken, nasıl iibf'lilerin hepsinin sesi olduğumuzu iddia edeceğiz?
Arkadaşlar, bakın biz bu işe talip olsak yarın 2.000 kişilik GUY açılsa bizim yürüttüğümüz girişim hiçbir anlam ifade etmeyebilir. Arkadaşlar, bizi eleştirin ama bazı şeyler içinde biraz elimizin güçlü olması gerektiğini görün. Forumda 3.000 yerine 30.000 kişi olsa bu söylediklerinizi yapmak iş olmaz. En azından randevu aldığımız insanlara 30 bin kişilik bir platformun yöneticileri olarak muhatap bulabiliriz. Bunu yapmaz isek söylediklerinizde yüzde yüz haklısınız.
-
iktisat 4'lü için pratik not arayan arkadaşlar için
http:// ekonomihukuk. com /ekonomiblog/ iktisat-ders-notlari/ -
@Çağrı-Nicholson LOLdeki adim da William Niskanen ekleyin oynariz
-
@WilliamNiskanen Bu sıra pingim çok internet düzelince eklerim
-
@guyan-gelmiş konuya ilişkin ankarada olan arkadaşlar bana özelden ulaşsın dostlar , bizde neler yapabiliriz bakalım
-
bı gazla hukuk bıttı ıktısat yarıyı gectı ama gıtmıo artık.. yok mu yenı bı duyumu olan
-
@ynl006 herkese kolay gelsin arkadaşlar oncelikle şunu belirteyim ben duyumcu fln değilim . sadece bugünlük bi araştırma yaptım ve sonuçlarını sizlerle paylaşmak istedim.sayfayı sürekli takip ediyorum samimi açıklamalarda bulunan arkadaşlara yürek dolusu teşekkürlerimi sunuyorum. şöyleki bugün bulunduğum ilin vergidairesi müdürünü bizzat makamında ziyaret ettim. ve mağduriyetimizi dile getirmeye çalıştım. sağolsun oda benikabul etti ve dinledi yardımcı olmaya çalıştı. bulunduğum il için (malatya) 25 kişilik bir talep gönderdiklerini belirtti. ancak bu talebi 2 yıl önce gönderdiklerini söyledi ve hala gelir uzman yardımcısına ihtiyaçlarının olduğunu ve bunu üst makamlara bildirdiklerini söyledi. alım içinde resmi bir bilgiye sahip olmadığını ancak 2017 içinde kesin alım olacağını kendi kanaatince belirtti. daha sonrasında bende gib insan kaynakları ile telefonda görüştüm aynı şekilde onada mağduriyetimizi dile getirdim. şuan için bir çalışma olmadığını ancak çalışma olur olmaz ilana çıkıldığını söyledi.yani bu gün çalışma yok bu demekdir ki bugün alım yok .ama yarın bi çalışma olursa yarın ilana çıkılır. kpss puanlarımız yanacak dedim kendisine bana şöyle bi açıklamada bulundu. '' kpss puanları 2017 kpss sınavının yapılmasına kadar değil açıklanma tarihine kadar geçerlidir. bu yüzden bi mağduriyet yaşayacağınızı düşünmüyorum ''diye söyledi .bu açıklamasından yorum çıkartabiliriz kendimizce. son olarakta üste çok fazla baskı yapılıyor bu alım için, onlarda durumun farkındalar diye belirtti. yani arkadaşlar sonuç olarak evet bi alım yapılıcak ama nezaman? kpss öncesi olması için baskımızı arttırmamız lazım. özellikle ankarada bulunan arkadaşlar bizzat syn Adnan ERTÜRK'ü ( gib başkanını ) makamında ziyaret etmek daha etkili olacaktır diye düşünüyorum... herkese kolay gelsin iyi çalışmalar. Allah yardımcımız olsun...
-
@ansızınbirilan paylaşım için teşekkürler
-
Arkadaşın birisi sponsor oldu eğer Neytullah kardeşimiz ayarlayabilirse bu hafta iki defa tt olabileceğiz istediğiniz gibi. Sponsor olan arkadaşımıza çok dua edin
-
2 yıl da 25 kişilik kadroyu veremiyorlarsa o makamı terketsinler
-
@John-Nash Allah razı olsun o kisiden
-
@ansızınbirilan teşekkür ederiz yaptığınız araştırma ve aldığınız cevaplar bile şu dönemde herkesin yüreğine su serper cinsten.
-
@John-Nash allah razı olsun
-
@John-Nash ne zamana olur hocam ayarlayabildi mi neytullah
-
@Antimülakat asıl ben teşekkür ederim böyle bi platformu bizlere sunduğunuz için.