2016 Aralık GUY Sınavı
-
Arkadaşlar Ankara'da oturan teyzemin oğlu Ankara belediyelerinde 2-3 aydır maaş vermediklerini söyledi, bundan dolayı ilan gelmez falan dedi doğru olabilir mi başka bilgisi olan veya öngörüsü olan var mı? (Amacım kimsenin hevesini kırmak falan değil bir iddiayı araştırmaktır)
-
Atanamadiktan sonra haftasonları keyif vermiyor nolursa olsun ilan gelmeli.
-
@şozunbirnumara ilgisi yok kardeşim taşeron firma ile alakalıdır o
-
Annem senin Maliyeden haber yok mu diyip duruyor hep
-
Benim Ailem guy diye bi sınavın olduğuna bile inanmiyolar
-
@velibaskal kardeşim yanlış bilgilendirme aym mayısta bozdu kararı.Yani dediki maliye bakanlığına khk ile düzenleme yapamassın özlük haklarıyla ilgili.Bunu 1 yıl içinde düzelt.İdarede hemen bu sorunu torba kanuna ekleyerek kanunlaştırdı.Ana muhalefette bu torba kanunda geçen bu konuyu anayasa mahkemesine taşıdı esastan.Lütfen biraz araştıralım umutlu olun.Gelir uzmanlığı tekrar eski günlerine dönecektir.Not:Yeni bir bilgi hepimizin dikkatle bildiği vergi dairesi müdürü şuan emekli olsa kültür uzmanı gençlik uzmanından daha az maaş alıyo.Bunun neresi adalet.Maliyede işler karışık.Bu karışıklık bize denk geldi.Ben sabrımı 14 marta kadar biraz daha artyıracam ondan sonra 2017 kpss ve başka hedefler...
-
Ilan gelmesi geciktikce herkes kafasına göre bir dedikodu üretiyor.... Biri diyor belediye maaş vermiyor ilan gelmez biri diyor aym VS. biri diyor tasarruf yapıyor yazsam daha yazarim uzadıkça uzar. ...
-
Yine umutsuz bir gün yine kötü duyumlar yine taşan sabrım
-
Kendinizi yıpratmayın arkadaşlar tevekkül artık
-
Kalenin ardi mersin
Beklerim guy ilani gelsin
Beklemekten usandim
Allah belasini versin
-
Ruh halimiz iyi değil artık hiçbir şeyden zevk almıyoruz
-
Kürşadd nerde kürşadı getirin
-
@minikguy iste hislerimize tercűman olan mani de geldi:))
-
@mertbulut kűrşad hoca bankada is buldu basladı bile:)
-
Su kadir koc a da iyice sinir oldm hani lan subat sonu geliyodu? Canli yayin yapsn gorck o
-
Eksileyen kadir kocun kankasi galiba
-
Kurum içi gelir uzmanlığına sakın destek vermeyin. Guy kadrosu onlara giderse, b grubu kadrolarda onların yerine alınır. Eğer Guy istiyorlarsa girsinler KPSS ye atansınlar.Guy olanlar kurum içi vergi müfettişliği istiyor mu ? Bunnların yaptığı doyumsuzluk ve mantıksız..Guyun şartlarına gelirsek,beğenmeyen kurum değiştirsin kardeşim. Tabiki diğer uzmanlıklardan eksiği olcak.Arz talep meselesi guy 2000 alım yapıyor ötekiler 20 az olan değerlidir. Girebiliyorsan sende başka uzmanlığa geç.. NOT MALİYE BAKANININ AKLINI ÇELMİŞLER RESMEN PEK BİZİ TAKACAĞINI SANMAM BAŞBAKAN VEYA CB BAŞKA ÇARE KALMADI.
-
@paretowilfredo @Antimülakat Şubat sonu bi gelisme olmazsa tekrar sordurcaz demiştiniz hocam yok mu Bi gelisme haber sizlerde yogunsunuzdur hak veriyorum ama bu sayfada olan insanlar saçma bile olsa sizden bi cümle bekliyo lütfen sessiz kalmayin
-
@yetkili-AĞAbey benim yazdıklarım tartışmaya yer vermeyecek kadar gerçek.Google yaza maliye personelinin mutsuzluğu maaş adaletsizliği diye şok olursun.Böyle duruma düşmüş bir kurum sence eskisi gibi yüklü alım yapar mı?Bakın bn yine diyorum her türlü olumsuzluğa rağmen bu ilan gelecek çünkü bunun açıklamasını yapamazlar ve işler yavaş yürüyo vergi dairelerinde ihtiyaç var
-
@duranvarlık kardeşim İstanbul'dayım istanbulda olan her etkinliğe varım lakin bu işin Ankara'da çözülmesi lazım ivedilikle ankaradakiler ilgili yerlerle görüşmeli ilan gelmeyecekse de herkes ona göre yoluna bakmalı bu bilgiyi edinmek eminim çok dua aldirtirir bizler de yolumuzu ona göre cizeriz