2016 Aralık GUY Sınavı
-
@maliyeciadayi bilgim yok kardeşim bak tekrar söylüyorum bu yazdıklarım tahmin gözlemleme süreç çok uzadı.Fetö diyoduk alakası yokmuş.Hakimlik bile 2.ilana çıktı
-
@paretowilfredo kardeşim şimdi senden bir cevap bekliyorum.Yukarda yazdıklarımı sende bilyodun ama şuana kadar niye hiç bahsetmedin?
-
@gozde41 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Günaydın arkadaşlar, Maliye Bakanlığının 5000 memur alacağı söylendi Habertürk kanalında umarım biz de dahilizdir
Sağlık bakanlığı 16 binlik alım yapıyoruz demiş, diğer altyazıda ilave 5000 alımı da maliye bakanlığı ile görüşüyoruz demiş maliye bakanlığı yok ortada
-
Eğer o dava bekleniyorsa işimiz Cidde'n çok zor o davalar uzun sürüyor karar çıkıyor Sınra temyizi bilmem nesi.
-
Binlerce gencin ekmegi ile oynayan binkerce genci magdur eden ve binlerce calisaninda ekmegiyle oynayan sayin maliye bakani gorevden alinsin artik ya...yazik emeklerimize yazik ne dger bakanliklars iibf adina kadro veriyor nede kendisi maliyeye kadro aciyor ben hakkimi.helal etmiyorum...80 istu puanlarla ortads kaldik zamaninda fetoya belesten kadro verdiler bizleri magdur ettiler simdi de magdur ediyorlar
-
Neytullah'ın Paylaşımı
Arkadaşlar daha önce yazmıştım bir Anadolu Ajansı çalşanı ile irtibattayım haber yaptırmak için az önce aradı beni yine saolsun kendisi çok ilgilendi 3-5 günlük yurt dışı gezisine çıkmıştı cumhurbaşkanıyla birlikte katar suudi arabistan falan gelir gelmezde tekrar konu ile ilgili baya kişi iile görüşmüş anlattı bana müsteşar ile görüşmüş en son ancak müsteşar bizde hiç birşey bilmiyoruz bize gelen çok talep var ancak şu aşamada hiç birşey bilmiyoruz ancak üstten bir talimat gelirse bu mümkün olur tarzında konuşmuş AA'ya haber yaptırmak istemiştim konuyu ancak onlarda da üstleri onay vermemişler haber yaptırırsak maliye bakanlığına karşıymış izlenimini veririz diye görüştüğü bir kaç büyük gazetede olmuş ancak onlarda habere pek yanaşmamış durum bu anlattığına göre yani ciddi bir baskı olmazsa yakın zamanda ilan yok gibi bakandan başbakandan veya cumhurbaşkanın doğrudan talimat vermesi gerekiyor yani benim aksi durumda ilan biraz zor gözüküyor
-
İlan bence gelecek sadece zamani var tüm kozlarini birden kullanmıyor hükümet
-
arkadaslar gidin biraz gezin kafa dagitin interneti de kapatin. aha ben balik tutmaya gidiyorum gelen gelsin (adiyaman)
-
Arkadaşlar o dava sonuçlandı zaten 2016 mayista anayasa mahkemesi 1 yil icinde düzensizlik giderilsin dedi ama ohal khk ile düzenleme iptal yani dava sonucu bekleme gibi bi durum soz konusu değil
-
@paretowilfredo hic bir gelisme olmadigindan mi bi seyler yazmiyorsunuz hocam,, olumlu olumsuz bi duyumunuz su an icinde var mi bilgilendiririseniz bizleri iyi olur ??
-
@velibaskal hocam sizin bir tanıdığınız vardı ya hazırlıklar başladı demişti var mi başka bir haberiniz
-
Maliye Bakanı oğlak burcuymus
-
@Ricardoreyiz e yani
-
Su Neytullahn gorustgu kisi madem c.baskaniyla geziye katiliyo o soylesn bari durumumuzu cumhrbaskanina
-
Arkadsslar ilan gelmesini istoyosak 1000 kisi toplanicaz maliye bakalnliginin onune gidicez talebimizi kirmadan doikmeden anlatticaz haftasina ilan gelir ilk 5000 ine girenlerden 5 te 1 katilsa yetiyo zaten
-
@edmilson28 iibfliler korkak öğretmenler gibi değil ben çalışayım ilan nasılsa gelir kafasında insanlar
-
@Ricardoreyiz o zaman çok bekleyecekler guy falan hikaye bu satten sonra ancak yds isteyen kurumlar acar oda yds si 70 olanlara yarar
-
@edmilson28 2014 te ankarada toplandı 20 30 kişi gelmişti yanlış hatırlamıyorsam
-
@paretowilfredo yokmu yenı bır gelısme kardesım..? olumlu olumsuz ne olacaksa olsun artık.
-
@Fişek-MORGEN kardeşim senin işin gücünde gezmek ve yemek.burada önemli bir mevzu tartışılıyor sen Balık tutuyon. Zaten maliye bakanı bizi Balık gibi hergun yiyor.Allah sonumuzu hayretsin bu böyle olmayacak ..