2016 Aralık GUY Sınavı
-
@bombiksmori daha neler oluyor iskur küçük ayrinti
-
@bombiksmori denetim yok ki sırf işkurdan personelin sgk sı maaşını almak için eleman çıkaran sonra yeni personel alan bir sürü şirket var
-
@Hacettepe-Üniv. Hocam en mantikli fikir cunku ne zaman haber yapilsa bi swkilde sonuc alinir sanki ,, daha etkili olacagini bende dusunuyorum bide bu yolu denemek gerek hembu konuda kesin bi aciklama yapilir arsindan boyle ssoylenti pesine dusersek cok isimiz var ,, bekle bekle kok saldik ,,
-
@köyün-ağası malesef hocam. Hak hukuk kavramlarının őnemini yitirdiği gűnler
-
Bilmeyenlere yada bilipte paylaşmayanlara gelsin.Maliyede önceden vergi denetmenleri guylarla aynı sınava tabi aynı maaşı alıp taşra uzmanlarıydılar.Ama 2011 yılında vergi denetmenleri khk ile müfettiş yapıldılar ve ardından yüklü 2013 yılı yüklü müfettiş alımları geldi.Gelir uzmanları ise bu değişimde müfettiş yapılmadılar.Özlük hakları aynı kaldı.İş arkadaşları sırf denetmen oldu diye müfettişliğe geçtiker huzur bozuldu.O zmanlar iibflinin tek hayali vdkydı.Guylar haklarını aramaya başladılar ve eski müsteşar sayın naci ağbal bakan oldu.Maliyedeki durum hangi kurumda var.Örneğin mali hizmetler uzmanı yds 70 şartı var ama özlük hakkı kültür gençlik marka uzmanı gibi merkez uzmanlarlandan daha az farkı nedir.?Mali hizmetler belki en kaliteli ösym sorularının çözülerek hak kazanıldığı bir ünvan.Ama özlük hakkı yetkisi az.Özetle ilanı geciktiren sebepler bunlar olabilir.Biz hep guy dedik vdk dedik haklıydıkda ama...
-
@maliyeciçocuk hocam kusura bakma ama yazdıklarından hiç bi sey anlamadım bu konuyla ne alakası var onu çözemedim herkes bi çözüm üretmeye çalışıyo sen aradan bi yorum yapıyon bilgilisin bu konuda amenna ne güzel çok da Sağol paylasimar içinde ama burda bizim isimize yarayacak sonuç çözüm odaklı şeyler konusursak daha yararlı olur diye düşünüyorum
-
@ddguy kardeşim sen bnim yazdıklarımı lütfen bir daha oku.Ben ne yazmışım bak her şeye rağmen umutluyum diyorum.14 marta kadar.Bende diyorum ki artık 2017 önem arz ediyo.Ha çözüm demişssin kimse bir şey yapamaz olay bakanda biter.Normal şartlarda zaten guy için açın bakın 1250 sayısı geçen bütçede vardı.Ama şartlar değişmiş olacakki ilan gelmiyo.Çözüm bakanda biter.Ne oldu bak forumun başına ilk aralık dedlier sonra oligarşi dddiler sonra şubat 15 oldu fetö oldu ohal oldu.Başka şeyleri araştırın.Kimse guyda kalmıyo kaçıyo idare belkide bunu önleyecek özlük hakları arttıracak bşr şwy arıyo yani bnde fikrimi söyledim.Temmuzdan beri herkes bir şey söyledi.Bn temmuzda guyların mahkemseinin araştıryıdum.Bu konular önemli şeyler.Sen bakan olsan senle mahkmelik olmuş yani senin yönetimin beğenmeyen kişilere nasıl davranırsın.Resmen bize eziyet ediyolar ama.Yine diyorum çözüm belli bakan çıkıp açıklayacak.Veyada agrubu artık şeffaf olacak diyecekerki biz şu kadar alcağız 2017 kpss sonucjna göre ama her kurım yoksa daha çok ilan bekleriz.Maliyede alım olmassa iibf mezunları erimez.Şunuda ilave edeyim yarın ilan gelse defterdarlım uzman yatdımcılıığı geçen seneki gibi p31 80 küsürle kapatmış bu sene daha yüksek kapatır muhtemelen.Sana soruyorum p35i 80 olan kişiler yine mağdur olmaycak mı?Bu sefer kendine kızcaksın niye p31im yüksek gelmediBunuda yapabşlşrler göstermelik.
-
@maliyeciçocuk haklısın ama senin bu dediklerin kurumun yapacağı çözümler bu çözümler için bizim elimizden bi şey gelmez ben öğrenci milletinin çabasından yapabileceklerini konuşsak daha faydalı olur diyorum
-
Puan türlerini iyi yorumlayın lütfen.Bakın p113 çoğu kişinşn iyi gelmedi.Sgk kaçtı.Duy p31den alıyo.Guy p35 arada 3 puan fark eder.
-
@maliyeciçocuk senin şu durumuna çözüm önerin var mı yok mu
-
@maliyeciçocuk duy geçen sene p39 p40 p42 p56 ve p118den alım yapmış. P31 yok
-
@ddguy asıl bn şimdi senin sorunundan siteminden bir şey anlamadım.Kardeşim daha ne yapılsın kamuoyu oluşturuldu.Özel kalem müdürüne mesaj attım mücahit civriz daha ne yapılsın biraz insaf yanlış yorumlamayın olayları.sen benim soruma cevap ver.Yarın duy 100 kişi alcam dese ama p31den p35i 80 olan adam yine mağdur mu değilmi sen bu soruya cevap ver sonra guyu düşün.
-
@ddguy katiliyorum
-
Çok özür p39 yanlış yazdım bir daha bakamadım geçen seneki ilana aklımda öyle kalmış.P31 il planlamaydı
-
@maliyeciçocuk Kusura bakma da çok boş konuşuyorsun hocam
-
@maliyeciçocuk sgk gibi tek puan türünden alım yapmıyor. Puanlarda p35le aynı civarda geziyor max 2 puanlık farklar var. Zaten alım olsa max 100 kişi alır 2000 kişi sınava girer. İnsanlar haklı olarak Guy bekliyor çünkü alım sayısı daha çok.
Senin dediğin sorunlarda önemli ama amerikalıların bir deyimi vardır. "Step by step" diye.
Burdaki bir çok insan işsiz. İşsiz adama istediğin kadar söyle adam yemeye ekmek bulma derdinde. Önce atansın o da bu mücadelelere girişir.
Kurum içindeki haksızlıklar yetersizlikler kuruma girdikten sonra meselemiz olur. Önce izin verin de işsizlikten kurtulup bir aç karnımızı doyuralım. Sonra sosyal ihtiyaçlara yöneliriz!!!
Suyu bulandırmadan asıl meseleye ilanın gelmesine odaklanmak lazım! Bu sayfanın meselesi ilan. Diğer olayları başka bir başlık açıp tartışabilirsin
-
@maliyeciçocuk valla derdim şu an guy en fazla alım ordan yapılıyo ve bizi şu an mutlu edecek ilan guyun gelmesi tamam çabani yapmışsın herkes yapıyo ama kafa yorucak paylaşıma gerek yok sitem ettiğim nokta uzun uzun yazıp isimize yarayan hiç bi sey dememen bana de ki şu etkinliği yapalım şuraya gidelim bununla görüşelim absürt bi şey bile desen adam dusunuyo en azından der geçerim ama senin şu an yaptığın konuşma kimsenin işine yaramiyo kusura bakma
-
Zaten şu an duy da yarin ilana çıkıyorum demiyo mağdur olduğumuz açık zaten bu neyin tartışması neyin düşüncesi valla çözebilmis değilim şu an biri beni aydınlatsin
-
@Grimmjow işsizlik senin gerçekten farklı düşünme fonksiyonunu durdurmuş.Bir daha diyorum ki sana duy hangi kuruma ait maliye bakanlığı değil mi?İlanı hazırlayanlar kamuoyu şunu diyecek alın size maliye ilanı.Buraya kadar her şey güzel.Arkadaş demiş p39dan aldı 2000 kişidd sınava girdi.Peki geriye kalan p35i tam 80 veya 78 77 olan adama ne olcak?Bunları da düşün diye yazıyorum.Kurum böyle bir şey yapma yetkisi var mı var.Ama görünğrde ilan mı ilan.Veyahutta sadece vmy aldı diyelim.Bu sefeerde p40 ı kullancak.Yani guy herkesi kapsıyo bazı tipler görüyorım guy gelmesinde vmy gelsin diyolar.Bunlarla çözüm olmaz.Ne olır biraz farklı düşünün gözünüzü açın.Bu iş bakan beyde biter.
-
@maliyeciçocuk biz geçerkten işin bakanda bittiğini düşünmedik Sağol kardeşim bu ayrıntıyı kaçırmışiz