2016 Aralık GUY Sınavı
-
Valla tükendim artık. Her saat başı yeni duyum var mı diye bakmaktan yoruldum. Her duyuma umut bağlamaktan. Bi gelişme var mı? Tahmin ettiğiniz tarih? Aşağı yukarı? İhtimaller? ️
-
Köyde oturuyorum dışarı çıkamıyorum baskı yüzünden. Her gören hâlâ atanamadınmı diye soruyor. Ama istisnasız hepsi. Bugün arkadaşımın babası vefat etti mecbur gittim cenazeye. 8 kişi hâlâ atanamadınmı diye sordu. Evet saydım. Toplamda 10 kişi ile selamlaştım zaten. İnşallah gelir ilan ve ilanlar. Allah yardımcımız olsun.
-
Paretoyu beklemek lazım başka da yok
-
OHAL var süreç uzar deniyor ama sınav açan kurumlar var.OHAL birtek gelir idaresinde mi işliyor muhakkak gelir bu ay içinde ilan calismaya devam etmek lazım diye düşünüyorum
-
https://www.change.org/p/iibf-mezunlarına-kadro-ihdası-ve-sözlü-mülakatların-kaldırılması?recruiter=560057390&utm_source=share_petition&utm_medium=copylink bu kadar mezuna bu imza cok az lutfen destek
-
Ülem gib bir haber ver 7 8 yıldır hep aynı tarihlerde sınav yapmışsın şimdi ses yok:(
-
kan kusturdu resmen insanın çalışası gelmiyor 3 gündür aynı sayfadayım
-
2014 de kasımda gelmiş umut anasını satayım ye allahım ye
-
Tarihler ilerledikce unutlarmz iyice azaliyor ; (
-
Ya bir yandan geç açılsa daha iyi olacak gibi de geliyor insana en azından vmy vb. sınavlar açılırsa 85 üstü oralara kayar ama bir yandan da bıktırdı gelsin sınava gireyim de varsın kazanamayayım moduna soktu artık insanı
-
arkadaşlar geçen sene 7 ekim de gelmişti ilan bugün cuma belli olmaz bakarsınız gece yarısı gelir ilan umudunuzu ümidinizi kaybetmeyin geçen seneyle bu sene arasında sadece mhuy sınavı var zaten sınav açılmamıştı başka aslında süreç normal işliyor inşallah tez vakitte gelir ilan.
-
@avamkamarası bugün geleceğini hiç zannetmiyorum.geçen yıllar ilan bangır bangır geliyorum diyordu şimdi ise her şey bulanık herkes başka bisey söylüyor.
-
@paretowilfredo Kardeşimizden haber duyum bekliyoruz başka da bir şey yapamayız eski ilanların geleceğinin erkenden haber verilmesi olayını başka yerlerde fetö culere baglayanlar oldu hakkımız da hayırlısı ne diyelim sadece bekliyoruz malesef zor bi durum
-
@paretowilfredo yeni bilgi yok mu arkadaşlar? gerçekten süre kısalıyor artık ilan gelmeli
burada yaş sınırına takılan var mı bilmiyorum ama benim için 31 aralık son...
lütfen duyum alan arkadaşlar paylaşsın artık dayanacak halim kalmadı -
@fasa kardeşim sakin olmaya çalış sağlığından önemli değil.
-
köyde okul yoktu. ilkokul orta okul lise hepsini dışarıdan bitirdim. sonra üni kazanıp okudum kpss ye girip gerekli puanı aldım ama ilan gelmediği için ve yaş şartından dolayı bütün emeklerim boşa gidecek. yerimde olsanız sakin olabilir miydiniz? @aliveli dileğin için teşekkür ederim...
-
Gözler @paretowilfredo da kalp tık tık atmaktaa
-
Dostlar 15 ine kadar bekleyelim. Bu kez duyumdan ote kaymakamliktaki gibi haber niteliginde bilgiye ulasmaya calisalim. Hakikate belirsizlik bunaltici bizim acimizdan da. Duyumdan oteye tasiyabilirsek bilgiyi insallah en azindan herkes bir yol cizer olumlu veya olumsuz.
-
@paretowilfredo 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Dostlar 15 ine kadar bekleyelim. Bu kez duyumdan ote kaymakamliktaki gibi haber niteliginde bilgiye ulasmaya calisalim. Hakikate belirsizlik bunaltici bizim acimizdan da. Duyumdan oteye tasiyabilirsek bilgiyi insallah en azindan herkes bir yol cizer olumlu veya olumsuz.
arayıp bilgi alamıyoruz şuan yok deyip geçiştiriyorlar... sizlerin alacağı duyumlar bizim için çok önemli yolumuzu çizmemiz için... şimdiden emeğiniz için çok teşekkür ederim...
-
@fasa kardeşim duyum da muglak. Ben olabildigince net bilgi duyurmaya calisirim biliyorsunuz. Bunu da o asamaya tasimaya calisalim. Dedigim gibi en azindan herkes ahvalini belirler buna gore. En basiti sayistay var dedik calisanlar hazirlandilar. Kaymakamlik icin de keza ayni sekilde. Olmayacaklari yok diyoruz en azindan insanlar baska bir plan yapiyor. Ama yine de sinav var gibi calismak bize dusen. En nihayetinde riske etme sansimiz yok. Calismalara devam dostlar. Gelisme oldukca sizlere donecegiz.