2016 Aralık GUY Sınavı
-
Ayrıca her sene aynı muhabbet gib kimseyi yanıltmaz yine ilan gelir çok yüksek ihtimal guy u hedefleyenler çalısmayı bırakmayın bizzat duydum ankarada, 1500 kişilik alım hakkımız var dediklerini. Temizlikde sürecek dönem dönem ihtiyaç her zaman olacaktır.
-
Geçen sene puanım 75,6 ydı il tercihi mevzusu yüzünden adapte olamayıp çalışamıyordum çünkü sürekli grupları forumları okuyordun puana gelir gelmez muhabbeti netice de zaten gelmedi İstanbul tercihiyle sınava giremedik zaten.Bu sene de görüyorum ki 5 kat 10 kat muhabbeti yüzünden spekülasyon yapılıyor ve insanlar tedirgin olup çalışamıyorum arkadaşlar sıkıntılı puan aralığında olanlara tavsiyem hiçbişeyi kafaya takmayıp ders çalışmaları zira rakipler sağlam bu yüzden herkes bir çalışırken puanı sıkıntılı olanlar 2 kat çalışmalı elbet ilan gelecektir Tercihini yap grubu yanılmaz ayrıca çalışma kaybettirmez kpssye yatırım olur
-
yanlış anlamayın ama arkadaşlar bir konu hakkında şunları söylemezsem içimde kalacaktır.
eğer bulunduğunuz konumdan başka bir yere geçmek için çalışıyorsanız ya istifa ediniz yada başka kadrolara geçerek yer israf etmeyiniz. şu işsizligin olduğu ortamda benim hakkım dahil bu sınavlara işşiz olarak hazırlanan arkadaşların; dini hakkı kalırmı bilmiyorum fakat etik olarak doğru bulmuyorum. hem çalıştıgınız yerlerde istihdamı meşgul ediyorsunuz hemde başka kuruma işşiz olarak girecek arkadaşların önünü kesiyorsunuz hemde ayrıca devletten maaş alıyorsunuz. yeni bir yeri kazanıp gittiginiz zaman hem kadro boşalacak ve orada çalışacak arkadaşların önünü kesiyorsunuz hemde boş yere yer kaplamış oluyorsunuz yeni girecek işşiz arkadaşların geçeceginiz kurumda da yerini kaplıyorsunuz.
-
@ncbb fikrine saygı duymakla birlikte bir insanın daha iyi bir kuruma gecebilme imkanı varsa bunu neden kullanmasın ki ? Yada bu sansını kullanmak ıcın ılla ıstıfa mı etmek zorunda ? Özel sektör içinde geçerli sevmediğin bir işte çalısırken aynı zamanda kendine daha uygun bir iş aramaz mı insan ? Maddi ve manevi şartları daha iyi olan... İnşAllah atanırsın ve herhangi bir sınava çalışmadan hayatını devam ettirirsin. İyi çalışmalar
-
Ncbb
Ben müft için kamu bankasından istifa ettim geç çıkıyorum diye B grubu ile memur oldum çalıştım emek verdim boş konuşmayın
Mülakatlardan elendikten sonra işte neler geldi başıma anlattırma bana 2 3senedir taynm verilmiyor o olmuyor bu olmuyor
Guy olursam adaletten hukuk için çaba sarfediyorum hukuk müşavirliğe geçmek için insan hedefleri için yaşar ama 13 yıldır hak hukuk yiyenlere göz yumanlar geçte olsa bizim dediğimize döndü hakimiyet milletindir diyerek emin ol bunlar olmasaydı bizde burada olmazdık kardeşim. -
@tarziktisat imkan varsa geçilir ve geçilebilir buna kimsenin ne karışma hakkı vardır ne de söz söyleme hakkı.benim belirttiğim nokta etik olması ve kul hakkından ziyade devlet hakkına giriliyor. Devletin memuru olacaksın fakat sen daha özel sektörden örnek veriyorsun bizim Türk örf'ünde ve adetinde Devlet için çalışılır sonra kendin için çalışırsın.eğer daha iyisini bekliyorsan istedigin yere girmek için çalış oturduğun koltugu mesgul etme. İnşallah sende istediğin kuruma yerleşirsinde başkalarına yer açılır.
@De_lorean benim emeğe falan saygısızlık ettiğim yok kardeşim. bak ne güzel söylemişin kamu bankasındayken ders çalışamadığını ve şuanda kamu için gizli işsizsin. evet hak yiyenler ortaya çıktı Mevlam kimseye yaşattıklarını yaşatmadan öldürmezmiş . bu şerefsizlere bu bile az . derdin en büyüğü sende sanma hiç değilse şanlıymışın önce kamu bankası sonra 657 ordan a grubu memurlukları şükretmek lazım bazen
-
@ncbb uzaktan davulun sesi hoş gelirmiş. Fikirlerine tekrar saygı duyduğumu belirtip konuyu kendi açımdan kapatıyorum. Allaha şükür vicdanım rahat, Allah yardımcın olsun.
-
@tarziktisat bende zaten sizin kişilklerinize kastederek yapmadım yorumları.kamu bir tek siz yoksunuz bu şekilde düşünen.böyle güzel bir forumda polemige girmeye gerek yok zaten.
-
657 değil 399
-
Naci Amca kamuya alımları azaltacaz demiş görende sanki kamuya adam ala ala piyasada adam koymadınız diyecek. Yok ya deli gönül ne var ne yoksa sat buralardan git diyor da sonra diyorum satacak ne var ki otur oturduğun yerde.
-
Ister 5 kati olsun ister 10kati.
Sinav cok cetin gececek.. -
sürekli herkesin deli gibi guy'a hazırlandığını hissediyorum
-
@Antimülakat @paretowilfredo hocam Naci Ağbalin açıklamalarindan sonra duyumlarin akibeti ne durumda. guy 1750 olur vmy 1000 olabilir dendi
-
30 ekımdekı gelir uzmanlığı yeterlik sınavıda 24 aralıga ertelenmıs. hayır olur ıns.
-
@ynl006 ne anlama gelir ki bu
-
@vmyadayi ben bir değişiklik olacağını düşünmüyorum sonuçta bu alımlar 2016 yılı için gerçekleşecek olan alımlar tabi sadece fikrim bu yönde @Antimülakat ve @paretowilfredo nun duyumları daha önemli şu aşamada.
-
@ynl006 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
30 ekımdekı gelir uzmanlığı yeterlik sınavıda 24 aralıga ertelenmıs. hayır olur ıns.
guy alım sürecini daha hızlı yapmak içindir inşallah. bu süreç okadar yorduki beni her olan şeyi iyiye yormaya bakıyorum. kpssa süreci gerçekten zor. Allah yardımcımız olsun. Güzel haberler gelir umarım.
-
@avamkamarası inşallah hocam
-
Biri de yazmış 2016 da alım olmayacak,ekimde ilan gelmeyecek diye ...ocak ,şubat gibi gelecekmiş ve duyum değilmiş ..o zaman biz direk 2017 KPSS ye girelim...okumayacağım okumayacağım diyorum yazılanları okuyup gene de moralim bozuluyor ..
-
Boşverin hocam ağzı olan konuşuyor kim olduğu belli olmayan biri itibar etmeyin her söylenene biz ne duyumlar gördük @fatoship 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Biri de yazmış 2016 da alım olmayacak,ekimde ilan gelmeyecek diye ...ocak ,şubat gibi gelecekmiş ve duyum değilmiş ..o zaman biz direk 2017 KPSS ye girelim...okumayacağım okumayacağım diyorum yazılanları okuyup gene de moralim bozuluyor ..