2016 Aralık GUY Sınavı
-
Bence ohalle ilgisi yok açığa alınmalarla ilgili ne zaman temizlk biter işte o zaman alımlar başlar şu anda uğraştıkları şey başka demekki alımla uğraşmak istemiyorlar ama benim anlamadığım madem böyle bir durum vardı bu kadar alım olacak sözleri nereden çıktı @paretowilfredo dan bile bu çıktıysa duyum da olsa boş değil olmamalı adam yarın ilan var diyor ilan çıkıyor bu adam boşa konuşmaz bu işte bi iş var ama anlayamadık belki de bişey bekleniyor ilanı koymak için
-
ohal tekrar uzatılırsa 2016 kpss ile hiç bir kurum sınavına girmeden 2017 ye girilecek osym paramızı geri versin ozaman ağlıcam artık valla
-
O da kesin demedi ki . diğer sinavlar icin duyum tepeden ama guy icin vdk icin aynisini diyemem dedi. Aciga almalar devam ettikce ohal i uzatacaklar belli
-
Gümrük Ticaret 763 eleman ilanı verdi şimdi p3 İle. ozaman bu kurumda almasın. birilerinin ohal'in kalkmasını beklemesi çok saçma.
-
Nerede??? @atanayımyeter
-
Evet kesin demedi ama ateş olmayan yerden de duman çıkmaz @marshallinksi
-
Bekleyip gorelim ins yanlis cikar dedigim ama yoruldum artik ben her gun ilan gelecek mi diye.
-
-
İnşaallah sen yanılırsın kardeş insan bazen yanılmayı ister ya @marshallinksi
-
Olumsuz olsa da bi haber var en azindan, ilan gelirse surpriz olcak galiba artik. Nasil işse hep magdur olan taraf biz oluyoruz
-
@atanayımyeter telefondan tam ilan metni açılmıyor bende .O yüzden okuyamıyorum.Şartlar nedir genel olarak ?
-
P3 den 70 istiyor
-
@fatoship hocam iib yi ilgilendiren 700 küsür kişi. p3 ile tercih yapılcak. 3 katı mülakata katılcak mülakatı geçen memur. muhafaza muayene ve düz memurluklar var.
-
Puan kaca iner ya
-
@atanayımyeter Tamam ,teşekkür ederim.
-
Kurumlar patır patır ilana çıkıyor maliye sus pus
-
Umarim gelir ben yanlis çıkarım umudum bu yönde. Kesin olmasa demem zaten diye yazmıştım.yüzde 100 kesinligi tabiki veremem. Dedigim gbi kimse buna umut baglamasin ve calissin beklesin pat diye geledebilir. Yuksek yerden merkzden alınan bilgi şimdilik bu yönde
-
@marshallinksi tam bu gümrük ilana çıkacak mı diye günün de sormuşum malum mu oldu nedir:)))
-
Geçen sene raportörlük 83 le
muayene memuru 84
Muhafaza memuru 79
Memurluk 83 le kapatmış -
Aynen kirilan umudumuza belki iyi gelir bu ya . 83.8 le nolurum acaba @hakimim_25