2016 Aralık GUY Sınavı
-
sosyal mesajlı tweetler atın günbiterken sadece iibfli olan yayınlanmıyor
-
@Del-Piero seni anlıyorum ama bizimde şu aralar güzel duyumlara ihtiyacımız var . neyse hayırlısı artık . seni kırdıysam kusura bakma .
-
@ansızınbirilan saol kardesim ama gecen seneki notlarim guzeldi degisiklik yoksa ordan calismaya devam etmek istiyorum
-
@ansızınbirilan Kırılacak,dökülecek bir şey yok,problem değil..Hepimizin buna ihtiyacı var ama bugünkü durum buydu..Gerçekten de hayırlısı..Önümüzdeki hafta bambaşka şeyler konuşuyor oluruz belki burada..
-
Umarim bizleri daha fazlq magdur etmezler,,, kpss ye girmek onwmli degil sil bastan ayni seyleri yasamak cok zor hele ki yasta ilerleyince daha da zor oluyor,umarim mart ayinda o guzel haberi bi an once ,, refandum oncesi illa verilecekse mart ayinda verilmeli yoksa daha bende beklemiyorum ama onca insanin emeklerinin cope gitmesinin hakkini nasil odeyecek acaba maliye bakani ,,, hala neyi bekliyor onu da anlamiyorum ,,,
-
hıckıra hıckıra aglayasım var ama annem gorur dıye aglayamıyorm
-
@İnmyheart ağla içini dök ferahla
-
@Şakir yarın günbiterken e yazmıyoruz sende yaz ma
-
@köyün-ağası neden kardeş noldu ki
-
Bugün çok kötü bir gün geçirdim belki güzel haber vardır diye buraya girdim çok kötü haberler bizlerin hakkını gasp eden kimseye hakkımı helal etmiyorum bende artık sınav falan beklemeyi bırakıyorum psikolojim altüst oldu Allah hepimizin yardımcısı olsun dostlar umarım çok iyi yerlere gelirsiniz hepiniz
-
Hep aynı kişilerin twitleri / rt leri hani mücadele
Tamam bıraktım artık bu sayfayıda twit atmayıda ilan ile ilgili herseyi
Yoksa 2017 kpss iyi geçmeyecek dengem bozuldu ilan beklemekten, ticari kaygı ile duyum yayanlardan miğdem bulandı.
Kaldı 3 ay her saniye önemli artık!!!!
Emeklerimizin vebali ile rahat koltuklarında sefa sürsünler -
Arkadaşlar herkes Yusuf kaplanın hesabına girip rt yapsın bizden bahsediyor
-
@DGN herşeyi rt yaptım beğendim nasıl toplaşcaz işte o sorun
-
Arkadaşlar Yusuf Kaplan hoca bizden bahsediyor yarın akşam 10 gibi yazalım diyor muhakkak katılım gosterelim kesinlikle cevap alırız inşallah
-
Hatta şimdiden destek verelim
-
aynen yarın aksam 10 da hep beraber yazalm
-
Yusuf hocadan ne gibi bi yardım alabiliriz bizi haber yaparmı ki acaba?
-
Arkadaşlar nolur artık adam akıllı örgütlenelim. Derdimizi teker teker hocaya aktaralım. Kendisi gazeteci belki bizi köşesine de ekler. ARKADAŞLAR HERKES ARKADAŞINI BİLGİLENDİRSİN. whatsaptan grup kurarak bu sınava giren herkesi saat 22 de twittera davet edelim. @John-Nash hocam sizinde neytullahla görüşmüşlüğünüz vardı anlatsanız bu durumu o da grupta duyursa
-
Cengiz yaviliogluna tweterdan hocayı takip ediyor, hocayla direk bağlantıya geçebilirmış etkili biri yani ama biraz kırılgan oyüzden uygun dil kibar davranalim mutlaka cevap alacagiz
-
Arkadaşlar Aksaçlı arkadaşımızın da dediği gibi Yusuf Kaplan oldukça hassas birisi. Kendisi gazeteci yazarken onu iğneleyici birşeyler yazmayalım. Yazan olursa engeli yer ve çabalarımız da boşa gider.
Hükümet kanadından oldukça dikkate alınan birisi. Bir köşe yazarından daha fazlası olduğundan emin olabilirsiniz . Cumhurbaşkanı ile de ilişkileri iyi. Ama biz bakan yardımcısı aracılığıyla etkinliği yapalım .