Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@kürşad Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017 içinde söyledi:
şimdi dostlar uzun süre giremedim şifremi unutmuştum.. hangisi tanımlı idi mailin derken hallettim.. geldim.. artık foruma yazmanın vakti geldi.. sınav ilanını nerdeyse sayısına kadar bildik.. ilanın gelmesinden çok önce yazdık.. bir il beni yanılttı.. samsun gelmedi.. bekliyordum.. gelmedi.. izmir istanbul kesin var ankara da var dedim.. hatta istanbul sayı olarak az bile geldi.. neyse.. bu hafta içi geliyor guy mülakat tarihleri.. bayramdan hemen sonra da mülakat..daha uzama durumu yok millete aldırış etmeyin.. diğer ilan işi sıkıntı ama.. demedi demeyin sayı az ve istanbul yeniden olur mu meçhul.. her zamanki gibi aralıkta ilan bekleyenler biraz üzülebilir.. içerde kesin bir talep konuşması yok.. mali hizmetler de bingöl kesin var.. bir tane talep geçildi.. isteyenlere hayırlı olsun
@mk_38 mutiiiliiiiiii
-
ben tam evde 3 sene bekledm askerlik çıkınca hep de guy bekledm bilerek.. onu yapabilirm onu kazanrm diye mülakatta harcamak çok fena bi şey insan inanılmaz çöküyor.. halkbank servis görevlsi ol gel dediler gittm bilerek.. şimdi müşteriler fena ben bi de ticarideym hepsi havalı.. paraso var sonçta adam şunu yap bunu yap.. adamlara dert anlatmaktan yorlma bi de üstler de stresli hep kızma modunda.. şükür ama yine.. parasız değil cep ama yine parasız cep geçim derdi oluyor ama senin cebin parasız oluyr..senin borcun oluyor.. işin güzel yanı bu yani.. para kazanmk her şeye rağmen daha iyi işsizlkten.. insan içine çıkmaya çeknyrdm şimdi öyle değil.. inş olur bekleyenler ne diyim..
-
Heyecanı kalmadı artık işe başlamamız eğer geçersek kasım falan gibi duruyo.Kasıma kadar nerelerde çalışırız diye bi araştırdım hani o hep insanların alat ettiği üniversite mezunu ama reyon görevlisi ama inşaatta amele olmuş sözleri maalesef tam biz iibf mezunları için söylenmiş acı bir gerçek dostlar.Biz nasıl bir bölüm okumuşuz resmen bomboş özelde resmen bi hiçiz.
-
@kürşad kardeşim bir şey soracağım mali hizmetlerin sayısı ne kadar olacak acaba bir bilgin var mı ?
-
@kürşad Bu arada guy için verdiğin bilgiler için de Allah razı olsun yüzümüz güldü
-
.........
-
Ne olcan sorusuna memur deyince ayy memur mu diye bir surat bunu yaşamayan kim var?Bnce yaşamayan yalan söyler.Bu nedir ya 1 sene kpss 1 senede kurum sınavıyla uğraşan hangi bölüm mezunu var şu ülkede.Hani sonunda ne olcak halim diye bakıyorum işin içinden çıkamıyorum.Üniversite sınavına baştan hazırlansam ailem zaten bnden bıkmış gerçekten çıkmazdayım.İşimiz hep duyumlara kalmış yok kürşad bir şey diyecekte biz umutlanacağız.Ulan bi atanayım inat yapıp 30 yaşına kadar her sene kpssye tekrar gircem.Adam merkez bankası ilan vermiş diye seviniyo bu ilan kaçımuzı ilgilendiriyo.
-
@vmy hadi gene iyisin ucuz yırttın
-
@kürşad senin guy maasıda fazla değil kardeşim merak etme çoğumuz başka illerde kira falan derken birikim yapamıycagız bizimkisi sadece millete işimiz var demek yoksa guy maaşından memnun olmayan binlerce kişi var vergi dairelerinde
-
@kürşad hocam guy sayısı ile ilgili bi tahmininiz var mıdır ?
-
fazla değil de bunda tek ayda iki bin bile almyrsn o skntı mesela.. her ay 3 alsak kira ödedkten sonra bi şey kalrd bize :)) bu gib saçamlayp da cuma gününü bekletmez inş.. merak edyrm hangi gün verecek beni.. çnkü bu hafta gelecek günler onun heycanı ile uyku kaçyr :)))
-
@kürşad tarihler bu hafta aciklanirsa mulakatlarin bayramdan once olma olasiligi olamaz mi kesin bayramdan sonra mi arkadasim?
-
@zenginmemur en kötü 3500 lira maaş alacaksin kardes sukret biraz. 1400 lirayla geçinen 20 milyonun üzerinde insan var bu ülkede. Herseyden şikayet etme bu kadar. Begenmiyorsan git tip oku.
-
@1903bjk bana bayramdan sonra dedi arkadaş.. bayramdan önce sanmıyorum ya..bilgi bu yönfr
-
ama bayramdan önce olsa en çok ben sevnrm :)))
-
@kürşad anladim sagolasin ekime kasima kalmasin da eylule raziyiz:)
-
ne sürdü sınav di mi.. katılıyor msnz
-
guy maasini begenmegen, ya da guy meslegine burun kiviran rica ediyorum gidip ozel sektorde haftanin 6 gunu aylik 1400 liraya modern kole olsun ve bu ise burun kıvırmayanlar atansin..
mutemadiyen bu sayfada ya da diger sayfalarda guy icin kotulemeler goruyorum ve ciddi anlamda rahatsiz oluyorum.
-
Oo efsane @kürşad geri dönmüş hoşgeldin hocam seni aramızda görmeyi özlemişiz.
-
İnsanların artık ne oldu senin iş demelerinden bıktım KPSS A sürecini anlatmaktan bıktım.Maliyenin mülakatını bekliyorum diyip işi kurtarmaya çalışıyorum inşallah geçerim şu mülakatı yoksa vah halime artık babamdan para istemeye bile utanıyorum gerçekten sıkıldım bi an önce şu mülakat olsun hayırlısıyla. Bi yandan Adam ayarladın mı söylemleri bezdirdi kimsenin hakkına girmek istemiyorum diyorum sen bu kafayla bişey olamazsın demeleri sıktı.Allahın adaletine güveniyorum herkesin hakkında hayırlısı olsun.