Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@hayalimsgk tabiki şükrediyorum bn sadece servis görevlisi maaşını yetmiyo diye reddenler guydan fazla bi şey beklemesin lafım onlara.Keşke tıp okusamda senin gibi teftiş hayalleri kurararak zengin olunmayacağı düşünceni değiştirsem.Konuya sen dahil oldun daha fazla müdahil olma
-
İçimden bir ses salı günü ılan gelecek diyor hadi hayırlısı .
-
@bybredd hocam neden salı, bak bugün pazartesi mis gibi hava var dışarıda,yeni bir haftanın başında tarihlerin gelmesi ne güzel olurdu Şaka bir yana bu hafta içi inşallah gelecek ve belirsizliklerden kurtulacağız Allah'ın izniyle
-
Bence de bugün gelsin dimi yarın 15 temmuz nöbetlerine başlıyoruz zaten kafa rahat nöbete gidelim
-
@kürşad üstad sen şu ilan gelicek diyip 3 ay sonra ilan getiren kişiydin dimi yanlış hatırlamıyorum. O zamanda çok üzerine gelmişlerdi belli ki hala akıllanmamışsın. Sayıyı illeri bildim demişsin pardon ama 3 büyük ili söylemişsin onları bilmeyen yoktu zaten. Lütfen yine böyle şeylerle çıkma karşımıza.
-
@kürşad kardeşim sağ ol var ol. bu platform acilmis acilali varim senide buradan cok iyi tanirim kardesim aralik falan diyen kardeşlerim vardi icime su serptin sağ ol var ol kardesim inşallah bu kez sende bende muaffak olacaz ..
-
@pomak çok doğru yazmışssın
-
Guy sınavı sonrası adres değişikliğini nasıl , nereye bildirmek gerekiyor , bu konu hakkında bilgisi olup yardımcı olacak biri vardır umarım.
-
@bybredd ne ilani ya
-
@35zmr ayni sorun bendede var.bence mulakata giderken bi form falan dolduruyoruzdur.ben ikametgahi aldirdim ordanda bakarlar adrese bence
-
By gidisle 2000 alimdan 2017dd yuksej yapanlar kurumdan ayrilir veya her sinava basvurur.Gecikmesinin zarari cok.Hele ise baslama olayi uzayacaksa askerlik tecili nasil olcak?
-
@zenginmemur benimde aklima takilan nokta askerlik konusu simdi tecili ağustos sonunda bitecek olanlar için mulakat nasil olacak bunların askerlike iliskisi olmus olmayacak mi ? Merak ettiğim bir husus.
-
@duranvarlık dilekçe yazılması gerekmiyor mu acaba.
-
@35zmr Bence herhangi bir işlem yapman gerekmiyor sonuçta adres bilgilerin mernisten güncelleniyor
-
@duranvarlık siz yenisiniz galiba
-
@Cerkes46 mulakat tarihinde degil ilana basvuru tarihinde ilişiği olmamak gerekir
-
@Cerkes46 bnimde durum aynı işe başlamamız epey uzayabilir
-
@zenginmemur Eylül ayi deniyor mulakat icin yani en son burda yazilan oyle dedikleri gibi olursa kasim olur işe baslama onada raziyim ben şahsen..
-
işe başlama nasıl kasım oluyo.eğitim yokmu 2-3 ay ?
-
Vay be 4 gün sonra sınavın üzerinden tamı tamına "2 ay" geçmiş olacak.İlanın gelmesini çok bekledik, sınav bitti mülakatı da bi o kadar bekliyoruz. Valla @kürşad kardeşim ortaya bir bomba bıraktın, inşallah bu hafta içi gelir ve bekleyişler sona erer.