Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@uzmanyrdd bizim mülakatta Eylül'de olsa 2015 örneğini baz alırsak Ocak'ta başlanır
-
@Hipokrat reis iyi hoş gidiyordu yazı İstanbul biraz gecikebilir dedin olayın akışını bozdun
-
Benim fikrim istanbul en önce başlar, iş yükü fazla , ihtiyaç fazla . @sofuoglu
-
@burcudml kazanalım da varsın geç başlasın hocam ben ona da razıyım gerçekten ,daha ortada mülakat tarihleri yok biz işe başlama tarihlerini konuşuyoruz
-
kurban bayramından sonra...
-
Sgk'nın 9.pro mülakatları eğer guy'dan önce olursa şaşırmam
-
Sınava bir daha girmek hayal edilse bile,
Avunmak istemeyiz böyle bir teselli ileGeniş kanatları boşlukta simsiyah açılan,
Ve arkasında mülakat kurulu bekleyen büyük kapıdan
Geçince başlayacak bitmeyen sükûnlu memuriyet
İşsizliğe karşı bu son bahçelerde keyfince aah... -
Gib e teşekkür edelim ne kadar sabırlı olduğumuzu onun sayesinde öğrendik
-
@sofuoglu kanka biraz gecikebilir dediğimi 15-20 gün say çok bişey olmaz Sallıyoruz işte kanka boşluktan
-
2000 komiser yardımcısı alınacak. Ben şahsen başvuracağım. Sadece guy çok riskli gözüküyor
-
@O'connor puanınız varsa başvurun en fazla 2 sene + 2 sene doğu görürsünüz sonra istediğiniz yere veriyorlar belki doğuda da iyi şehir vs çıkabilir zaten en zoru 3 4 il var onun dışında da rahat edersiniz
-
Tüyo mülakatın yeni baskısını alan oldu mu çok değişiklik var mı?
-
@galaksy ikinci baski zaten pek bi değişiklik olacağıni sanmıyorum yeni anayasa değişiklikleri islenmis oyle yazıyor yeni baskıda
-
@galaksy bende yeni baskisi yok ama sadece hukuk kisminda değişiklik olmustur diye düşünüyorum. Onun disinda kitap baya kaliteli . Benim hosuma gitti
-
Elinde tüyo pdf olan var mı?
-
Bu haftada mülakat tarihi belli olmayacak sanki
-
Lanet gelsin sana kurum
-
@kürşad mulakat tarihleri bu hafta aciklancak demistiniz, baya kesin gibi konusmustunuz.Sonra hic yazmadiniz.Bugun de bitti.Son durum nedir acaba:) kesin konustugunuz icin soruyorum.
-
@1903bjk ya ağzı olan konusuyor iste ben kimsenin dedigine inanmiyorum
-
Yaz başında sınav girdik ve sonbahar başında/ortasında mülakata gireceğiz belki'de.